Divoký kačer
Zrušíme daně. Jsou nepopulární a lidé je nechtějí platit, prozradil Babiš poté, co si nechal udělat průzkum
37 komentářů
Josef Tyl
S příjmy to budeme dělat jako u Babišů. Budeme je brát ze šuplíku. Tam je bude dávat manželka. A na otázku kdo je dává manželce, bude odpověď manžel. A na otázku kde je bere manžel? No přece ze šuplíku.
Ano, nechceme platit daně, finacovat státní rozpočet můžeme ze zisku Anofertu, to říká volička babiška...
Je vidět, že vláda opravdu myslí na lidi a neuchyluje se k populárním krokům těsně před volbami, jen aby získala více hlasů. Navíc tím získává dost času pro celospolečenskou diskusi a mezirezortní připomínkové řízení, čímž zaručí, že ke schválení v paragrafovém znění nepůjde žádný paskvil ušitý horkou jehlou. Věřím proto, že zákon bude slavit stejný úspěch jako současný vládní návrh o zrušení poplatků za veřejnoprávní média a i samotná opozice jej přijme s nadšením a projde již v prvním čtení poslaneckou sněmovnu i senátem. Pan prezident jej určitě podepíše také bez protestů, protože ví, že dobré věci se prostě podpořit musí, jinak by mu Turek ,přistrihl křidýlka" a dlouho by se do zahraničí nepodíval. Takže držím vládě oba palce a přidávám podnět z ,, vlastní pračky", neb vím, jak je život v naší zemi těžký. Ke zlehčení situace by jistě pomohla novelizace gravitačního zákona, kde navrhuji nesmyslně vysokou gravitační konstantu snížit z necelých 10ti na 5 metrů za sekundu. Zákon jako takový neprošel změnou od dob Isaca Newtona a je třeba jej přizpůsobit moderní době a současným potřebám našich lidí. Samozřejmě, že jedině po průzkumu veřejného mínění agentury Jantar. Nicméně jsem přesvědčen, že proti návrhu mít život o polovinu lehčí nebude krom voličů SPD, kteří ví, že gravitace neexistuje, nikdo nic mít!
@Ondrej Kocan
Ve čtyři ráno je dobré spíše spát, než zbytečně vymýšlet o nesmrtelnosti chrousta.
Ve čtyři ráno je dobré spíše spát, než zbytečně vymýšlet o nesmrtelnosti chrousta.
@Pavel Nyklicek Kdyby lidé jako já, Andrej a Karel ve čtyři ráno ještě spali a nemakali na tom, jak Vám zlepšit život - kde by jste byl pane Nyklicek? My skládáme oběť pro Vaše dobro a Vy nám tady dáváte knížecí rady o spánkové hygieně - tomu Vy říkáte vděk? No Vy jste tedy charakter!
Josef Tyl
@Pavel Nyklicek - psal to v půl páté!
Josef Tyl
Ad. Ondrej Kocan. 😁
@Josef Tyl
Důchodci nemohou spát.
Ve východní medicíně se píše o orgánových hodinách....
Tihle nespavci do toho zapadají a pak myšlenkově upadají....
Ale zase je s nima sranda, protože nejlepši komik je komik je srdcař
Důchodci nemohou spát.
Ve východní medicíně se píše o orgánových hodinách....
Tihle nespavci do toho zapadají a pak myšlenkově upadají....
Ale zase je s nima sranda, protože nejlepši komik je komik je srdcař

Josef Tyl
Já nic neříkám, Ale na moje slova dojde.
Konečně máme premiéra který pracuje pro Českou republiku!
Hovado.
@rammstein.1.rammstein Vaš lakonický komentář zní skvěle a má všechny marketingové předpoklady získat pozornost (je stručný, rázný a vyjadřující emoci) nicméně si dovolím jednu malou a zcela nevyžádanou radu - tedy o koho se konkrétně jedná? Z kontextu není zřejmé, zda jste se podepsal, či se jedná o osobu zmíněnou v článku, nebo dokonce o osobu autora článku.... doporučuji zopakovat si 7. ročník ZŠ předmět Český jazyk a literatura, kde se psala slohová práce na téma charakteristika. Věřím, že po úspěšném absolvování se to pod Vašimi příspěvky bude laiky jen hemžit a já Vám nikoli ze soucitu, ale z důvodu pozitivní motivace jeden dám!
Platit za televizi nechci. Kdo chce ať platí nikdo mu v tom bránit nebude. Udělat anketu o tom kdo chce platit je podvod protože ankety se mohou účastnit jen ti co nejsou vyřazeni z vůle Seznamu pro porušování pravidel.
Myslel jsem si, že kačer je satira, ale vidím, že jsou zde i reálně vypadající články. 

Josef Tyl
@Uživatel_5350904 - to je právě ta satira!
Většina voličů ANO daně neplatí.
Josef Tyl
@magnamund - kdekdo platí daně. Já se chci odlišit a proto platím heleně!
Něco obdobného proběhlo v anketě, zda chtějí či nechtějí lidé platit za televizi....
Klempíř se statistikou oháni, že lidé nechtěji platit, ale pokud uděláte anketu, zda lidi či nechtěji platit daně, výsledkem bude asi co?
Nikdo nechce platit a vůbec ne této pseudo vládě.
Klempíř se statistikou oháni, že lidé nechtěji platit, ale pokud uděláte anketu, zda lidi či nechtěji platit daně, výsledkem bude asi co?
Nikdo nechce platit a vůbec ne této pseudo vládě.
Už se těším, až zjistíte, že lidi si nechtějí kupovat váš časopis.
To bude legrace...
To bude legrace...
Bureš je tak hloupej, že by to klidně řekl... A Nacher je taková vtěrka, že by to klidně opakoval a Dvojí metr o tom natočil...