Rozhovory

Zpět na článek

Putin velmi dobře chápe, že Rusko může existovat pouze jako impérium, říká známý ruský spisovatel Akunin

6 komentářů

adam adam
Možná je to jen pocit ale Putin Trump nebo Babiš. Všichni mají podporu lidí co se nechali obelhat.
Joska Oltec
Velmi trefné s těmi dětmi. Jako bych slyšel české bolševiky, kteří také chodili po ZDŠ školách kadit tehdejší oficiální propagandu.
Martin Martin
Takže vlastně všichni čekáme až jeden pitomec chcípne a asi i druhej rozcuchanej.
Pavel Nyklicek
@Joska Oltec
Voliči ANO nikdy nebyli na nikoho nastavani.
Jsou to pořád ti sami cca 15 let a navic je to kategorie 55+ bez maturité, tak nemůžeme mluvit o myslenkovém nadstandartu....
Joska Oltec
@adam adam A nebo byli tak nasraní na předchozí vládu - tj jakoukoliv vládu co příliš nechtěla rozdávat z vládních programů zadarmo - že to hodili komukoliv jinému, bez ohledu na nesplnitelné bludy co jim nasliboval. Nejen nefachčenka ale i ti, co dodnes žijí z dogmatem, že vláda je tu od toho aby se starala od kolébky až do hrobu, tím je míněno hlavně Česko.
Franjo Crnkovic
Měl jsem hroznou zkušenost s falešnou investiční společností, která mě kompletně podvedla. Moje první malá investice se vyplatila, což mi posílilo sebevědomí. Později mě kontaktoval zaměstnanec přes WhatsApp a povzbudil mě k reinvestování. Tentokrát jsem investoval obrovskou částku svých celoživotních úspor. Všechno se zdálo v pořádku, dokud jsem se nepokusil vybrat své zisky - najednou byl můj účet deaktivován. Kontaktoval jsem stejného zaměstnance, který mě nasměroval na jejich tým podpory. Stále požadovali poplatky, které jsem zaplatil, ale stále jsem se nemohl dostat ke svým finančním prostředkům. Když jsem si uvědomil, že se jedná o podvod, požádal jsem o pomoc a byl jsem nasměrován na Trus­twave­hacker­stech, profesionální tým pro vymáhání pohledávek. Vypátrali a úspěšně získali zpět mou ztracenou investici. Jsem jim velmi vděčný a doporučuji jejich služby každému, kdo se nachází v podobné situaci.

Email: Trus­twave­hacker­stech2 @ gmail com