Komentáře
Jefim Fištejn: Evropa škodí Evropanům. Spolupráci s Amerikou potřebujeme dnes více než kdykoliv dřív
21 komentářů
Na tango jsou třeba dva, pane Fistejne! Trump se nechová jako někdo, kdo stojí o spolupráci s Evropou. ani jeho emisaři tak nemluví a nejednají. Jak moc by ještě měli evropští politici Trumpovi podlézat a jak si kupovat přízeň jeho veličenstva Donalda prvního? Poslat mu zlatou sochu nebo raději dvě sochy?
Aby mohla spolupráce fungovat, musí se zcela změnit smysl existence EU, nebo EU zcela zrušit jako škodnou.😎
Zbavili jsme se 5 demolice, teď ještě vedení evropské unie, a zelených šílenců !! Už nikdy nesmíme pustit do vlády tyto populisty!
Trumpistický mimoň Fištejn zase pokračuje ve svých narcistických bludech, protože si evidentně nedokáže přiznat, že je úplně mimo, když zrovna tuhle variantu světa s šílencem v čele, aktivně prosazoval ....
Česko potřebuje nejen spolupráci s našim přítelem USA, ale také spolupráci s naším Slovanským bratrem Ruskem. A hlavně je nutné naši zemi oprostit od dezolátů, jejich jediným smyslem existence je škodit současné vládě potažmo Česku. 😎
@Viliček Jefim Fištejn se sice narodil v ukrajinském Kyjevě, ale...
v židovské rodině, tehdy součásti Sovětského svazu a vystudoval fakultu žurnalistiky na Lomonosovově univerzitě v Moskvě
v židovské rodině, tehdy součásti Sovětského svazu a vystudoval fakultu žurnalistiky na Lomonosovově univerzitě v Moskvě
Dnes jsem si konečně oddechl. Měsíce jsem sledoval, jak moje investice leží na platformě, která mi odmítala dovolit výběr. Byla to noční můra. Všechno se změnilo, jakmile jsem kontaktoval Trustwave Hackers Tech Recovery. Byli profesionální, rychlí a co je nejdůležitější, získali zpět 100 % mých finančních prostředků. Pokud máte podezření, že jste byli podvedeni, kontaktujte je na adrese (Trustwavehackerstech2 AT gmail com) – stojí to za to.
@eva27 tak to se nechova ani omylem, s Gronskem to bylo naprosto mimo, toto je mezi spojenci naprosto vylouceno, a on to stejne zkusil takze tim se naprosto zdiskreditoval. navic je to jeden z nejvetsich podvodniku co se tyka insider tradingu, za toto se v USA bezne chodi sedet...jeho chovani je otresne a vsechno akorat roze.ira takze neni divu, ze jeho popularita saha na dno..uz aby byly midterms
Zrovna čtu o pokusu atentátu na Trumpa.
Atentátník zase pošahaný liberál, učitel vzývající modlu Kamalu Harrisovou.
Liberalismus je forma nenávistného fašismu, což člověk čte i na zdejší diskuzi.
Atentátník zase pošahaný liberál, učitel vzývající modlu Kamalu Harrisovou.
Liberalismus je forma nenávistného fašismu, což člověk čte i na zdejší diskuzi.
@David Türke Zajímavá uvaha.Jistě ji lépe pochopíme, když víme, že Jefim Fištejn je Ukrajinec.
Tak si říkám jestli ten názor z článku to "vytržení z kontextu" je úmyslné, nebo jen pouhé "nevidim za svou bublinu". Ale jedno mi z toho zaznívá určitě, autor se na situaci nedívá jako Evropan.
A jak se chová současné donebevolající přepyšné americké vedení vůči bránící se Ukrajině?
Kdo vyžaduje neomezenou vděčnost vůči jakýmkoliv rozhodnutím Trumpa? Kdo ponižuje Svatého Otce Lva XIV.? Kdo se nehorázným způsobem rouhá svými upravovanými fotografiemi na nichž je zobrazen jako Ježíš Kristus?
Toto autor nechápe, protože žádný křesťan bohužel není. A pak se divme vzrůstajícím antisemitským excesům, které se po světě bohužel rozmáhají