Zpětné zrcátko
Uživatel_5480696
14
Nedůstojný státník. Zvyklý jen sprostě řvát na lidi ve svém holdingu.
Přejít do diskuze
Při projevu Babiše bylo vidět jak se přetvařuje, zdálo se že to Rutte viděl. Jak by ne, Babiš je dávno provařený.
Pane Merlíku, děkuji za výstižné, provokativní, pravdivé zrcátko.
Nejsem nepřející, mrzí mě, že jeho zahrádku obdělává nějakej Šablatura, mrzí mě, že hmotnost jeho paroží nedává Andymu prostor pro jeho pohyb, mrzí mě, že jeho syn prokoukl, že je jeho taťulda prokremelskej šmejd.
Ale rozhodně mě nemrzí, že je v koalici s parazity, které bude muset začít deratizovat.
Nejsem nepřející, mrzí mě, že jeho zahrádku obdělává nějakej Šablatura, mrzí mě, že hmotnost jeho paroží nedává Andymu prostor pro jeho pohyb, mrzí mě, že jeho syn prokoukl, že je jeho taťulda prokremelskej šmejd.
Ale rozhodně mě nemrzí, že je v koalici s parazity, které bude muset začít deratizovat.
Někdo klepe. Ťuk ťuk.
Babiš: Kdo je to?
Hlas za dveřmi : To jsem já....
Babiš: Já?
Hlas za dveřmi : ANO já, já jsem tvé stáří, pozvi mě dál....
Babiš : Němám kľúč.
Hlas :Že ty zas kecáš...
Babiš : ANO
Babiš: Kdo je to?
Hlas za dveřmi : To jsem já....
Babiš: Já?
Hlas za dveřmi : ANO já, já jsem tvé stáří, pozvi mě dál....
Babiš : Němám kľúč.
Hlas :Že ty zas kecáš...
Babiš : ANO
Další novinářský pravidelný kýbl špíny od poražených fialových dezolátů na adresu předsedy vlády Česka. Ne, že by to bylo divné, oni nic jiného neumějí, nic jiného neuměli a na urážkách předsedy vlády Babiše založili svojí novinářskou kariéru. Ale nechme je snad se jim tak uleví a nám to nevadí. Takže s pozdravem SLÁVA Babišovi😎
Co je to za blbost, furt čumět do zpětného zrcátka. Čeká nás skvělá budouctnost, tam bych koukal. A né se pořád nimrat v kravinách... Čo bolo, to bolo, terazky je premiér, tak se s tím smiřte.
Čím větší vnitřní zuřivost poražených dezolátů a jejich novinářských neumětelů, tím větší snaha, i za cenu lží a co nejvulgárnějším způsobem, pomluvit Babiše. Ale já jim rozumím, jiný cíl nemají, nic jiného neumějí a jsou zoufalí ze své definitivní prohry. Prostě jsou to v dnešní době už zbytečné postavy bez možného návratu. Doba už je jinde než oni a to musí na jejich psychice zanechat devastující stopy. SLÁVA Babišovi 😎
Dobrý den všem. I těm co se mnou nebudou souhlasit. Re: Babiš - Vzpomínám si jak před X léty přistala mi v postovní schránce tiskovina s nějakým textem s ujištěním "ANO, bude líp". Zašumělo mi to mezi mozkovými závity a výsledkem bylo "Co to? Nějaký Čaroděj Dobroděj?". Přátelé, vzpomenete-li si také na jiné citáty, třeba na upozornění paní baronky M. Tchatcherové, pro svoji populaci? "Nejlevnější sýr bývá v pastičce na myši."?
Nepotřebuju si nasazovat na dnešního pana premiera A. Babiše, chráň Bůh. Píšu to hlavně pro pana Horu a další a jiné, níže. Se mějte hezký🍀!
Nepotřebuju si nasazovat na dnešního pana premiera A. Babiše, chráň Bůh. Píšu to hlavně pro pana Horu a další a jiné, níže. Se mějte hezký🍀!
@IVAN BUREŠ Máte v hlavě chaos jako všichni dezolé. Volby vyhráli dezolé a prohráli jsme my kavárníci nebo lepšolidé a na rozdíl od vás si prohru užíváme, když vidíme jak na tom po vyhraných volbách jste. Důchody jsou zpět na 65 letech, rozdíl doplacen, valorizace opět vráceny, muniční inciativa zrušena, F35 prodané, ceny potravin jsou Okamurovsky Jarmarkové, elektřina, plyn a benzín jsou levnější než za vlády minulé atd atd. Navíc své příspěvky píšete z PC připojen prostřednictvím 4. operátora a jezdíte pravidelně na vylosování výherců účtene EET na stadion M.Sáblíkové. Prostě už je líp, ale ne vám, jen Babišovi a vy jste jako každý votroubek jen posloužil.
Vážené Zpětné zrcátko, děkuji za váš článek. Jako vždy přesně a srozumitelně popisující a navíc i vtipný. S úctou MB
@Pavel Nyklicek já znám jeho jinou příhodu. Byl v parlamentě, ale měl pocit že je doma. Nedalo mu to a šel se podívat. A když tam byl tak říká, no jo jsem doma. Takže to nebyl jen pocit.
@IVAN BUREŠ jak mi vysvětlíš Burguriješ, že ti novináři psali úplně stejně, i před, jak píšeš "prohrou".???