Zpětné zrcátko
Pane Mertlík a co jste Vaším názorem v článku dokázal? Miliardář Babiš Vaše články určitě nečte. Máte jiný nápad jak zastavit člověka s cizí země a souzeného za dluhy ve statní kase?
svpl
@Karlos Rock ještě jsi zapomněl na " a komu tím prospějete? Druhé straně?"
Tomáš Kosík
Toje tak trapná ohrana písnička reflexu a podobných presstitutů pro tupý naivní ovce furt dokola😆🐑🐑🐑
NATO jako takové žádnou armádu nemá, tedy mimo armády vojenských úředníků, každý pes jiná ves, v čele s uvedeným občanem Norska. O případném použití armády jednotlivých členských států pro obranu jiného členského státu rozhoduje sám stát ne vedení NATO. Zatím to nebylo nikdy třeba.😉
Méně vzteku by tomu textu paradoxně dalo větší sílu, takto tu máme další emocionální ventil s příměsí literárního exhibicionismu.
Koho v Česku ve skutečnosti zajímá nějaký dočasný šéf NATO ? Co vlastně tento úředník představuje, vždyť NATO jako takové žádnou armádu fakticky nemá a on nemá žádnou moc rozhodovat o armádách jiných států. Pro NATO je důležité co řekne Trump, ne skorodůchodce z nějakého Norska 🙂
Na starého pána ingeníra Andreje se to začíná navalovat a navalovat a Motoskulptura vejrostků mu v tom pomáhá svými výroky.
Ať pak jede ingenir Andrej kamkoli, koaliční likvidátoři mu vše pos....ou.
Kdysi hnutí postavené na demagogické lži likvidovalo své souputniky zcela bezpečně a nyní na tom spolupracují všichni natolik úspěšně, že být ingenírkem, zmizim co nejrychleji neb můj přestárlý organismus jíž nemá sil na jakoukoli politickou debatu na takové úrovni, aby nebyla směšná.
Jak říkal císař Rudolf II. ..... A my se jdeme historicky znemožnit.....
Ať pak jede ingenir Andrej kamkoli, koaliční likvidátoři mu vše pos....ou.
Kdysi hnutí postavené na demagogické lži likvidovalo své souputniky zcela bezpečně a nyní na tom spolupracují všichni natolik úspěšně, že být ingenírkem, zmizim co nejrychleji neb můj přestárlý organismus jíž nemá sil na jakoukoli politickou debatu na takové úrovni, aby nebyla směšná.
Jak říkal císař Rudolf II. ..... A my se jdeme historicky znemožnit.....
A šéf NATO si snad zaslouží jiné jednání ?😉
svpl
@IVAN BUREŠ nevím jak šéf NATO, ale ČR si určitě nezaslouží, aby se premiér bureš chval jako mentálně postižený kašpar
@IVAN BUREŠ Je patrné, že jste projevoval neskrývané nadšení v dobách Varšavské smlouvy - Smlouvy o přátelství, spolupráci a (zejména) vzájemné pomoci.
@Petr Studený ...myslíte ty vojáky Ukrajinských vojenských okruhů, kteří k nám v roce 1968, na rozkaz prvního tajemníka ÚV KSSS Ukrajince Brežněva přijeli na tancí a pod praporem SSSR jako první ?🙈
@IVAN BUREŠ
Tohle je typická manipulace. V roce 1968 k nám nepřijela „Ukrajina“, ale Sovětský svaz. Brežněv nebyl ukrajinský prezident ani představitel ukrajinského státu, ale šéf KSSS a vůdce SSSR, nástupce dnešní Ruské federace. Navíc to byl etnický Rus. To, že se narodil na území dnešní Ukrajiny, z invaze neudělá ukrajinskou akci. Stejnou logikou bychom mohli nesmyslně přepisovat odpovědnost skoro za každou říši podle místa narození jednotlivých funkcionářů. Prosím, nemanipulujte a vzdělávejte se.
Tohle je typická manipulace. V roce 1968 k nám nepřijela „Ukrajina“, ale Sovětský svaz. Brežněv nebyl ukrajinský prezident ani představitel ukrajinského státu, ale šéf KSSS a vůdce SSSR, nástupce dnešní Ruské federace. Navíc to byl etnický Rus. To, že se narodil na území dnešní Ukrajiny, z invaze neudělá ukrajinskou akci. Stejnou logikou bychom mohli nesmyslně přepisovat odpovědnost skoro za každou říši podle místa narození jednotlivých funkcionářů. Prosím, nemanipulujte a vzdělávejte se.
Jak jinak by měl jednat koňský handlíř? Možná, že nezná ani pohádku "Jak dědeček měnil, až vyměnil".
Zpětné zrcátko p.Mertlíka>takhle to dopadá, když se autor článku stane sám sobě terapeutem. 🫣
svpl
@Eva Folbrová helemese další burešovská transka si naivně myslí, že si podržtaškovstvím vydělá
@svpl A helemese...informovaný insider s projevem digitálního tribalismu vyrazil do boje za spokojené spaní redakčních blábolistů! Jste jenom zbytečná škodná. Tak si to užijte a hezký den přeju!👍
svpl
@Eva Folbrová v lezení do tvého vysněného cíle škodná transko, ti brání jen a pouze burešovy hemeroidy. Popis na této realitě nic nezmění.
našinec
A ještě bych o panu Mertlíkovi napsal jednu věc - pan Mertlík není chytrý, pan Mertlík je vychytralý. IQ má možná nižší i než Pávek, ale umí se ohánět a chodit v tom.
svpl
@našinec v chození do burešovo řitě se ti nikdo nevyrovná, soudruhu.
našinec
@svpl Hele soudruhu Mertlíku, zalez a už nevylézej. Za komančů sis užil a už to stačilo.
svpl
@našinec vzpomínáš a svoje mladé roky soudruhu
našinec
Outsider Mertlík závidí leadorovi Babišovi. A jako správný Čecháček, chcípla mi koza, ať sousedovi chcípne taky. Jinými slovy hovnař Mertlík závidí miliardářovi Babišovi.
svpl
@našinec to že burešovi visíš z řitě nemá s leaderstvím nic společného
Igor
Je to pravda o té moci. Nicméně právě ta je cestou k více penězům! Tradiční společnost: moc - peníze - moc. Moderní: peníze - moc - peníze.
Takže u Mertlíka nic nového, stále opakované "Staré pověsti Reflexu o zlém a hloupém Babišovi". Já už čtu jenom nadpisy, tam je vše, celý charakter autora.🤣😂
svpl
@IVAN BUREŠ ty čteš? Nelži soudruhu
Co jiného čekat od profialového plátku,už je to fakt trapné!!!
Igor
@Vladimír Štrébl Kdo to říká!!! 🤣🤣🤣
Tomáš Kosík
@Vladimír Štrébl to není profialovsky plátek to je jedna banda loutek placených globalistickou mafii.....jedna banda kolaborantu
Bures, ty pudes, kdy bude agrocert vracet tie dotacie, ktere byly vyplaceny v rozporu se zakonem?? ono se to stane, a pak zaplaces, zatim ti to pokryl Sebestyan se servilnimi uredniky, vrchni pokryvac dotacniho podvodnika, ale jednou bude stat pred soudem, resp budete tam oba, pokud teda nezdrhnes, nic neroste do nebe!!
Dobrý den všem. I těm co se mnou nebudou souhlasit. Re: Babiš - Vzpomínám si jak před X léty přistala mi v postovní schránce tiskovina s nějakým textem s ujištěním "ANO, bude líp". Zašumělo mi to mezi mozkovými závity a výsledkem bylo "Co to? Nějaký Čaroděj Dobroděj?". Přátelé, vzpomenete-li si také na jiné citáty, třeba na upozornění paní baronky M. Tchatcherové, pro svoji populaci? "Nejlevnější sýr bývá v pastičce na myši."?
Nepotřebuju si nasazovat na dnešního pana premiera A. Babiše, chráň Bůh. Píšu to hlavně pro pana Horu a další a jiné, níže. Se mějte hezký🍀!
Nepotřebuju si nasazovat na dnešního pana premiera A. Babiše, chráň Bůh. Píšu to hlavně pro pana Horu a další a jiné, níže. Se mějte hezký🍀!
Vážené Zpětné zrcátko, děkuji za váš článek. Jako vždy přesně a srozumitelně popisující a navíc i vtipný. S úctou MB
Čím větší vnitřní zuřivost poražených dezolátů a jejich novinářských neumětelů, tím větší snaha, i za cenu lží a co nejvulgárnějším způsobem, pomluvit Babiše. Ale já jim rozumím, jiný cíl nemají, nic jiného neumějí a jsou zoufalí ze své definitivní prohry. Prostě jsou to v dnešní době už zbytečné postavy bez možného návratu. Doba už je jinde než oni a to musí na jejich psychice zanechat devastující stopy. SLÁVA Babišovi 😎
Josef Tyl
@IVAN BUREŠ jak mi vysvětlíš Burguriješ, že ti novináři psali úplně stejně, i před, jak píšeš "prohrou".???
@IVAN BUREŠ Máte v hlavě chaos jako všichni dezolé. Volby vyhráli dezolé a prohráli jsme my kavárníci nebo lepšolidé a na rozdíl od vás si prohru užíváme, když vidíme jak na tom po vyhraných volbách jste. Důchody jsou zpět na 65 letech, rozdíl doplacen, valorizace opět vráceny, muniční inciativa zrušena, F35 prodané, ceny potravin jsou Okamurovsky Jarmarkové, elektřina, plyn a benzín jsou levnější než za vlády minulé atd atd. Navíc své příspěvky píšete z PC připojen prostřednictvím 4. operátora a jezdíte pravidelně na vylosování výherců účtene EET na stadion M.Sáblíkové. Prostě už je líp, ale ne vám, jen Babišovi a vy jste jako každý votroubek jen posloužil.
@Pepa Zahrádka ...také bychom si prohru užívali jako vy, ale nejde to, protože jsme vyhráli😁👍
@Pepa Zahrádka je lépe, už jenom proto, že šla od válu fialová hrůza.
@Pepa Zahrádka Hrozné cancy , za plyn a ropu může Babiš.Jako by to psal Jákob.
@Vlastimil Čáp Za ceny energií nemůže Babiš a nemohl za to ani Fiala a proto se Babiš a jeho suita fotili u totemů benzínek a prezentovali složenky od distributorů a vymysleli Fialovu drahotu a vy jste jim to s hýkáním sežrali a nyní tváří v tvář realitě když stejný problém dohnal tu vládu co nekecá a maká je to jinak. Jo votrubci posloužili a nyní máte zbytek volebního období jen na koukání. A co ty další sliby?
@Pepa Zahrádka mě fialová tlupa okradla o úspory naprosto jednoznačně nezvládnutým vládnutím a proti občanskými nesmysly. Takže neplivu, kobstatuji notoricky známou skutečnost. A jestli ty, zahradko, jsi o nic nepřišel tak proto, že buď nic nemáš, nebo žiješ v jiné zemi. Možná kombinace obojího, nicht wahr?
Pane Merlíku, děkuji za výstižné, provokativní, pravdivé zrcátko.
Nejsem nepřející, mrzí mě, že jeho zahrádku obdělává nějakej Šablatura, mrzí mě, že hmotnost jeho paroží nedává Andymu prostor pro jeho pohyb, mrzí mě, že jeho syn prokoukl, že je jeho taťulda prokremelskej šmejd.
Ale rozhodně mě nemrzí, že je v koalici s parazity, které bude muset začít deratizovat.
Nejsem nepřející, mrzí mě, že jeho zahrádku obdělává nějakej Šablatura, mrzí mě, že hmotnost jeho paroží nedává Andymu prostor pro jeho pohyb, mrzí mě, že jeho syn prokoukl, že je jeho taťulda prokremelskej šmejd.
Ale rozhodně mě nemrzí, že je v koalici s parazity, které bude muset začít deratizovat.
Někdo klepe. Ťuk ťuk.
Babiš: Kdo je to?
Hlas za dveřmi : To jsem já....
Babiš: Já?
Hlas za dveřmi : ANO já, já jsem tvé stáří, pozvi mě dál....
Babiš : Němám kľúč.
Hlas :Že ty zas kecáš...
Babiš : ANO
Babiš: Kdo je to?
Hlas za dveřmi : To jsem já....
Babiš: Já?
Hlas za dveřmi : ANO já, já jsem tvé stáří, pozvi mě dál....
Babiš : Němám kľúč.
Hlas :Že ty zas kecáš...
Babiš : ANO
Josef Tyl
@Pavel Nyklicek já znám jeho jinou příhodu. Byl v parlamentě, ale měl pocit že je doma. Nedalo mu to a šel se podívat. A když tam byl tak říká, no jo jsem doma. Takže to nebyl jen pocit.
Další novinářský pravidelný kýbl špíny od poražených fialových dezolátů na adresu předsedy vlády Česka. Ne, že by to bylo divné, oni nic jiného neumějí, nic jiného neuměli a na urážkách předsedy vlády Babiše založili svojí novinářskou kariéru. Ale nechme je snad se jim tak uleví a nám to nevadí. Takže s pozdravem SLÁVA Babišovi😎
Kuní ksicht si myslí, že každého okecá...
Josef Tyl
Asi vykopeme Husáka - bude líp!
Co je to za blbost, furt čumět do zpětného zrcátka. Čeká nás skvělá budouctnost, tam bych koukal. A né se pořád nimrat v kravinách... Čo bolo, to bolo, terazky je premiér, tak se s tím smiřte.
Josef Tyl
@Miloš Hora - nasr. rath! Kopec jak hora!
Při projevu Babiše bylo vidět jak se přetvařuje, zdálo se že to Rutte viděl. Jak by ne, Babiš je dávno provařený.
Nedůstojný státník. Zvyklý jen sprostě řvát na lidi ve svém holdingu.
Igor
@Uživatel_5480696 Státník? Tím tě lidi nezvolí, to chce trichu víc! Hňup a slaboch, který se schovává za kde co! Ano, bude líp, už brzy, je starý a slabý! Paraziti se na něm pasou už nyní! Ale ti budou mít krátký život.
Tak hlavně že taková blbost (článek) dovede někoho oslovit...🤣👎✌️
Tomáš Kosík
@Tomas Rott pro naivní povrchni ovce ovládaný emocema....

kolika zdejším diskutujícím dokážete zkazit den. /a pořád jen kejhají a kejhají /.
Děláte svoji práci skvěle , pište a na ....jte je , dokud " kejhají " ..
pevné zdraví ...