Komentáře

Zpět na článek

Babiš se hodně nazlobí se svými koaličními partnery. Zatím jsou ale všichni se současnou pozicí spokojeni

11 komentářů

Petruse_123
Tak to jste pochopil úplně jinak, než Grolich myslel. Jak později komentoval komentáře těch, co jim stačí titulek, z rozhovoru vyplývá, že spolupráce s Babišem je pro něj nemožná.
IVAN BUREŠ
Lidovci jsou celou svojí existencí stejní jako náš současný prezident, "kam vítr tam plášť". Ovšem nejvíce se jim dařilo v tehdy vládnoucí Národní fontě (Lidovci, KSČ, ČSSD), kde dokonce navrli uzákonit vedoucí úlohu KSČ.😁
IVAN BUREŠ
@Pavel Nyklicek ...že ty jsi starý a kmenový Lidovec ?😁
Pavel Nyklicek
@IVAN BUREŠ
Dobré ránko stará strukturo.
Nevyspinkanej co?
To víš. Vymýšlet ferdoviny celou noc , dá zabrat ....
STRANA zvítězí!
PEtr Tobes
tak Bures je hlavne zatim vysmatej, ale my se smat asi nebudeme, tedy myslim danovi poplatnici:
za prve: hamizny Bures si ukradnul pro sebe stat, najednou se "objevil" posudek z jim ovladanych resortu, tedy jasna "ucelovka", ze agrofert muze cerpat nehlede na stret zajmu, a minule vyplacene dotace za predchozi obdobi, ktere ma dle soudniho rozhodnuti vracet, se vymahat samozrejme "nebudou", tady si nekdo zahrava, protoze to je mareni uredniho rozhodnuti a dotycny urednik by mel byt samozrejme potrestan, ale tady uz neni jiste nic, pravni stat nejspis konci a zacina Babisistan 2.0, navic nezname samozrejme verdikt EK takze hrozi pak obri skody, kdyz nam to komise pak stopne a neproplati, coz je dost pravdepodobne, ale Bures uz si mezitim nasosa z "naseho"...parada!
Za druhe: Schillerka s Buresem se chystaji zmenit a vyrazne rozvolnit pravidla rozpoctovani, aby se jim tam nepocitala napr. infrastruktura a nektere dalsi polozky, takze budou najednou "legalni" deficity i vyssi nez 400 miliard - takze Dluzena von Bankrot se nezapre, to bude "jizda do pekel", tedy po teto sebrance prijde zakonite potopa...a tak si tu zijem, tupi volici StBana jim za to jeste zatleskaji, jich se ti uz prevazne ty obri dluhy stejne tykat nebudou...
Richard Sebesta
@Pavel Nyklicek Copak Nyklicku pravda se ti nehodí ze nebo hluboká neznalost blizke historie ?
Igor
@Petruse_123 Rozhovor jsem nečetl, ale logiku to nedává! G. je na vzestupu a začátku, zatímco starý a
slabý Bába má posledních pár let!

Takto odepsat se mohou jen chudáci typu moTurků či japonský vlastenec... 🤣

Držím G. palce, zatím asi jediná zajímavější osobnost opozice.
Danny Jones
„Málokdy se veřejně vyjadřuji, ale po tom, čím jsem si prošel, cítím povinnost se o to podělit. Loni jsem přišel o značnou částku peněz kvůli organizované online podvodné operaci se sídlem v Asii. Po nahlášení incidentu a poskytnutí veškeré dokumentace mi federální úřady doporučily, abych vyhledal pomoc od soukromé vyšetřovací jednotky, která spolupracuje s vysoce postavenými zpravodajskými a technickými experty v USA, zejména v oblasti digitálního trasování a navracení majetku. Od prvního kontaktu brali můj případ vážně, jasně mi vysvětlili postup a ujistili se, že rozumím jak omezením, tak i možnostem. Vynikal na mně pocit, že se o mě lidé skutečně starají, a neprodávají naději. Během celého procesu jsem byl krok za krokem veden a informován, dokud se můj majetek konečně nezískal zpět. Od té doby jsem doporučil blízké přátele, členy rodiny a kolegy, kteří čelili podobným situacím, a více než 90 % z nich dosáhlo pozitivních výsledků nebo smysluplného řešení. Sdílím to, aby ostatní věděli, že v tom nejsou sami. Pokud jste obětí podvodu, můžete je soukromě kontaktovat prostřednictvím Trus­twave­.Cyber­defen­se @ gmail com, aby mohli váš případ prozkoumat a analyzovat, zda vaše finanční prostředky stále splňují podmínky.“ zotavení.
Josef Tyl
@IVAN BUREŠ - zpívejte s námi - většího blbce jsem neviděl ša la la la lí.....je
Petr Klimánek
@Petruse_123 četl jsem to a spolupráci pripoustel
Petr Klimánek
Takový svorník mezi Babišem a opozici by mohl být milion chvilek, na to pan redaktor zapomnel