Padni komu padni
Uživatel_5734171
8
Je to jednoduché. Lidem konečně došlo, co je Ortbán zač. A došlo by jim to i na Slovensku, co je Fico zač, ale spousta těch bystřejších odešla. Z Madarska odejít většina nemůže, Slováci bez problémů odejdou k nám. Ti vzdělanější na Západ. U nás to bude složitější. Fanoušci kuního ksichta jsou tak vypatlaní, že jim to nedojde nikdy. Musí buď dojít ke generační výměně, nebo musíme narazit do zdi. Bohužel asi pravděpodobnější je druhý scénář... Až nám nikdo nepůjčí, dojde to i koblihám...
Přejít do diskuze
@Richard Sebesta
trochu se ti vyšinula větná vazba. Naši lidé prohráli volby? Asi jsi chtěl napsat něco jiného... Naštěstí mám česko-dezolátský slovník...)))
trochu se ti vyšinula větná vazba. Naši lidé prohráli volby? Asi jsi chtěl napsat něco jiného... Naštěstí mám česko-dezolátský slovník...)))
@Uživatel_5734171 maďarům to došlo až po té co narazili do zdi. Momentálné madarsko ekonomicky ryje držkou v hlíně.
@Pavel Maleček
Docela je teď zajímavé sledovat dění Fialy na sítích.
Opozice to má vždy lehčí a nemá žádnou zodpovědnost.
Vláda má evidentně potíže v komunikaci v koalici a navenek působí nesourodé.
Tohle je vždy další živná půda pro novináře.
No a pokud vezmeme v úvahu co kupříkladu včera prezentoval na síti Babiš junior a pád Orbana, tak ve spojení se stárnoucím Babiš seniorem tu máme docela jasny výsledek voleb následných.
Sliby odejdou i se svým guru .
Docela je teď zajímavé sledovat dění Fialy na sítích.
Opozice to má vždy lehčí a nemá žádnou zodpovědnost.
Vláda má evidentně potíže v komunikaci v koalici a navenek působí nesourodé.
Tohle je vždy další živná půda pro novináře.
No a pokud vezmeme v úvahu co kupříkladu včera prezentoval na síti Babiš junior a pád Orbana, tak ve spojení se stárnoucím Babiš seniorem tu máme docela jasny výsledek voleb následných.
Sliby odejdou i se svým guru .
@svpl
i tak se to dá říci, slovy Kryla...ale nebude to rychle a zadarmo. Bude to bolet... rusáci se nevzdají, ani u nás...Nedávno jsem nedobrovolně sdílel pokoj asi 14 dní s luxusním představitelem koblih a trochu jsem prozřel. Ti lidé jsou ještě vypatlanější, než jsem si myslel...
i tak se to dá říci, slovy Kryla...ale nebude to rychle a zadarmo. Bude to bolet... rusáci se nevzdají, ani u nás...Nedávno jsem nedobrovolně sdílel pokoj asi 14 dní s luxusním představitelem koblih a trochu jsem prozřel. Ti lidé jsou ještě vypatlanější, než jsem si myslel...
@Richard Sebesta
Tyto výroky jsou samozřejmé tobě vlastní.
Rychlá krátká odpověď, bez bližšího ucelení zbrklé nenávistné myšlenky...
Měl jsi nějaký čas prodleni v příspěvcích, ale pokud mám od tebe něco přečíst i do budoucna, bylo by dobré vynechat tu jednostrannost, zaujatost, lásku k rusku a obhajování činnosti Vladimíra Vladimíroviče.
EU ti nevoní, hrad ti nevoní, bureš ti nevoní, Fiala ti nevoní, ale takový japonec nakonec, to by byl prezident co?
Jsi voĺaký zmetěný a obávám se, že tím jak sedíš v důchodu pořád na jedné židli se to bohužel nezmění.
Opět si z tebe dělá každý srandu, opět dostáváš čočku a ty pořád ta jen jedna židle.....
Smutné.
Tyto výroky jsou samozřejmé tobě vlastní.
Rychlá krátká odpověď, bez bližšího ucelení zbrklé nenávistné myšlenky...
Měl jsi nějaký čas prodleni v příspěvcích, ale pokud mám od tebe něco přečíst i do budoucna, bylo by dobré vynechat tu jednostrannost, zaujatost, lásku k rusku a obhajování činnosti Vladimíra Vladimíroviče.
EU ti nevoní, hrad ti nevoní, bureš ti nevoní, Fiala ti nevoní, ale takový japonec nakonec, to by byl prezident co?
Jsi voĺaký zmetěný a obávám se, že tím jak sedíš v důchodu pořád na jedné židli se to bohužel nezmění.
Opět si z tebe dělá každý srandu, opět dostáváš čočku a ty pořád ta jen jedna židle.....

Smutné.
@Richard Šebesta dementní soudružka šebestová zase přežvykuje burešovy srágory, které s takovou chutí polyká. Obávám se soudružko, že o kauze dozimetr by mohl vyprávět především čínský doktor flatulínek nebo soudružka vildumetzová, oba kupodivu z hnití ano, přičemž tyhlety anonistické a podobné obecní zlodějiny jako kšeftování s byty jsou jen špička ledovce. Uvnitř najdeme třeba miliardové škody na životním prostředí páchané anonistickými ***mi (a to opravdu není řeč o bečvě) nebo dokonce anonistické vrahy.
Richard Šebesta
@svpl No tvůj nutelák chtěl makat bez keců ! Ty jsi dobrý dement. Proto tak hladce prohrál volby a proto se sám vzdal funkce předsedy ! Jinými slovy chceš říct,že ti co nevolili Fialův pětigang loni ve volbách přesto že mají jasnou většinu nepochopili Fialovu genialitu. Další tvoje bludy Fiala kašlal na nás Čechy a zajímala ho spíše Ukrajina a korupce ? Jo kauzy DOZIMETR a BITCOINY které se stále řeší jsou kauzy koho ? Pokud by jsi byl trochu realista tak by jsi musel uznat že válka na Ukrajině a ony kauzy o nichž jsem psal prohrály Fialovi volby i když nejen ony. Žiješ ve falešných iluzích !
@Pavel Maleček " jiskřivá politika" vede leda do ***e. Maďar je ve srovnání s orbánem samozřejmě lepší volba ale podle hesla o menším zlu. Taky toho nasliboval tolik, že realizace všeho by Maďarsko okamžitě přivedla do insolvence. Nemluvě o náckovských výlevech na téma Benešovy dekrety, které nemá šanci zrealizovat. Velké huby jako bureš, orbán nebo maďar nic neřeší, jen korumpují a zadlužují stát. Jedinou cestou je makat bez keců .. jak to dělal Pan Premiér Fiala.
Důvod Orbánovy porážky byl prostý. Venkov který ho volil, prozřel, protože už tvrdě pocítil důsledky jeho stát (tedy lid) dojící politiky - prostě už začali rýt držkou v zemi.
A tak není divu, že konečně Orbána prokoukli. Nutno ale dodat, že tomu také pomohl razantně jiskřivá politika jeho odpůrce Magyara. Být tam místo něj náš uspávač hadů Fiala, tak Orbán dál vládne.
A tak není divu, že konečně Orbána prokoukli. Nutno ale dodat, že tomu také pomohl razantně jiskřivá politika jeho odpůrce Magyara. Být tam místo něj náš uspávač hadů Fiala, tak Orbán dál vládne.
@Uživatel_5734171 😁
Jo, Von je Šéba poťapanej, ale stejně jsem rád, že je zpět.
S ním má diskuse větší grády, je zábavnější a autentická.
Jo, Von je Šéba poťapanej, ale stejně jsem rád, že je zpět.
S ním má diskuse větší grády, je zábavnější a autentická.
Obávám se soudruhu, že přesvědčit realitu, že orbán a díky němu i celé maďarsko nepadlo na hubu, je nad tvé síly
@Uživatel_5734171 nezvan a nelzi. Patří se dodat ze Orban vládli 16 let Fiala jen 4 a ještě se mu rozpadla koalice po 3 letech.Ja vim ze vám dezolatum se pravda nelíbí.Opet nic noveho
@Uživatel_5734171..To se prostě stává, lidem v Česku také došlo co je Fiala zač a proto to tam hodili Babišovi 😎
@svpl Lzes jako vždy voliče si kupoval co já vím hlavne Matovic ale o tom objektivní a " férový" tisk radeji nepise.Matovic ma totiž správně názory
@svpl Z cesty zváni ty .Pokud jde o Fica to ze.on padne to je tvoje zbožné přání realita ale může být jiná.Uvidime
@Uživatel_5734171
Zde je ideologie postavena na momentální politické situaci.
Vzhledem k věku samotného Lojzy můžeme hovořit i jakémsi druhu prekabátěnia dříve narozeného individua na zakladé kterého se Lojzovi v hlavě rojí jedna kacířská myšlenka za druhou...
Problém u těchto osob spočívá v nespokojenosti svého vlastního pobytu na tomto světě. Jsou neustále frustrováni, případně za to placeni.
Je to marný, je to marný, je to.....
Zde je ideologie postavena na momentální politické situaci.
Vzhledem k věku samotného Lojzy můžeme hovořit i jakémsi druhu prekabátěnia dříve narozeného individua na zakladé kterého se Lojzovi v hlavě rojí jedna kacířská myšlenka za druhou...
Problém u těchto osob spočívá v nespokojenosti svého vlastního pobytu na tomto světě. Jsou neustále frustrováni, případně za to placeni.
Je to marný, je to marný, je to.....
Stejně jako ty si nemohu pomoci a musím stále evokovat Fialu. Je to pro nás asi obsese, měli bycho spíš začít nadávat na Babiše.
@Uživatel_5734171 No a naším lidem došlo loni co je Fialuv zločinecké gang zac a proto prohráli taky volby a taky hladce jako Orban.Jak proste milý Watsone
@Dušan Trnka žvaníš z cesty ficovká onuce. Voliče si kupoval akorát rusácká s\/ině orbán. Maďarovi stačilo čekat až ta vyžraná s\/ině dovede zemi zu grunt do té míry, že to nepřekousnou ani skalní orbánovci. Ficove podržtašky to taky čeká.
Dušan Trnka
@Pavel Maleček Ty asi veríš hlúpostiam českého bulváru ! V Maďarsku vo voľbách nerozhoduje vidiek, ten je bezvýznamný. Rozhoduje Budapešť a pár väčších miest a to doslovne . Maďarsko nie je ČR ! Rozhodla masívna podpora z Bruselu a to najmä finančná a probruselských médií, bulváru a tv skupiny RTL . Odkiaľ mal asi Magyar peniaze na kúpu strany Tisza ? Ešte v roku 2022 volil Orbána a bol dve desiatky rokov členom Fideszu a v 2023 zázračne spoznal pravdu ...
Prozatím řepková soudružko pouze bureš a jeho podržtašky dělají vše proto, aby jiné názory než to jejich tupé žvanění neměly šanci zaznít.
@Uživatel_5734171 jestliže se neobejdete bez nálepkování, nadávek a ponižování, nejste ani slušný člověk, ani demokrat. Demokracie je pluralita názorů. A demokrat se má řídit heslem: "S Vaším názorem nesouhlasím, ale udělám vše, abyste ho mohl vyslovit." To je demokracie bez jakýchkoli přívlastků.
Nejste-li toho schopen, nelišíte se ani o chlup od těch, kteří bezduše tleskali komunistům za minulého režimu.
Nejste-li toho schopen, nelišíte se ani o chlup od těch, kteří bezduše tleskali komunistům za minulého režimu.