Padni komu padni

Zpět na článek

Proč Orbán prohrál? Překvapivá čísla ukazují, že Maďarsko volilo úplně jinak než dřív

15 komentářů

Uživatel_5734171
Je to jednoduché. Lidem konečně došlo, co je Ortbán zač. A došlo by jim to i na Slovensku, co je Fico zač, ale spousta těch bystřejších odešla. Z Madarska odejít většina nemůže, Slováci bez problémů odejdou k nám. Ti vzdělanější na Západ. U nás to bude složitější. Fanoušci kuního ksichta jsou tak vypatlaní, že jim to nedojde nikdy. Musí buď dojít ke generační výměně, nebo musíme narazit do zdi. Bohužel asi pravděpodobnější je druhý scénář... Až nám nikdo nepůjčí, dojde to i koblihám...
Uživatel_5734171
@Richard Sebesta
trochu se ti vyšinula větná vazba. Naši lidé prohráli volby? Asi jsi chtěl napsat něco jiného... Naštěstí mám česko-dezolátský slovník...)))
svpl
@Uživatel_5734171 maďarům to došlo až po té co narazili do zdi. Momentálné madarsko ekonomicky ryje držkou v hlíně.
Uživatel_5734171
@IVAN BUREŠ
rudý Lojzo, brzy jsi odhodil rodnou stranu a dal se k Burešovi...)))
IVAN BUREŠ
Prý "Padni komu padni" název dobrý, ale je divné, že to padá pořád jenom na jednu stranu😅
Uživatel_5734171
@svpl
i tak se to dá říci, slovy Kryla...ale nebude to rychle a zadarmo. Bude to bolet... rusáci se nevzdají, ani u nás...Nedávno jsem nedobrovolně sdílel pokoj asi 14 dní s luxusním představitelem koblih a trochu jsem prozřel. Ti lidé jsou ještě vypatlanější, než jsem si myslel...
Pavel 1
Takovou míru sebekritiky bych od teb e užvaněná šebestová nečekal.
Richard Sebesta
@Uživatel_5734171 nezvan a nelzi. Patří se dodat ze Orban vládli 16 let Fiala jen 4 a ještě se mu rozpadla koalice po 3 letech.Ja vim ze vám dezolatum se pravda nelíbí.Opet nic noveho
IVAN BUREŠ
@Uži­vatel­_57341­71..To se prostě stává, lidem v Česku také došlo co je Fiala zač a proto to tam hodili Babišovi 😎
Michal Kelner
@Uživatel_5734171 😁
Jo, Von je Šéba poťapanej, ale stejně jsem rád, že je zpět.
S ním má diskuse větší grády, je zábavnější a autentická.
Miroslav Kašpar
No kdo by to byl řekl, že ano?
IVAN BUREŠ
Stejně jako ty si nemohu pomoci a musím stále evokovat Fialu. Je to pro nás asi obsese, měli bycho spíš začít nadávat na Babiše.
Richard Sebesta
@Pavel 1 Zvánis bludy
Pavel 1
Obávám se soudruhu, že přesvědčit realitu, že orbán a díky němu i celé maďarsko nepadlo na hubu, je nad tvé síly
Richard Sebesta
@Uživatel_5734171 No a naším lidem došlo loni co je Fialuv zločinecké gang zac a proto prohráli taky volby a taky hladce jako Orban.Jak proste milý Watsone