Padni komu padni
IVAN BUREŠ
1
Prý "Padni komu padni" název dobrý, ale je divné, že to padá pořád jenom na jednu stranu😅
Pavel 1
0
Obávám se soudruhu, že přesvědčit realitu, že orbán a díky němu i celé maďarsko nepadlo na hubu, je nad tvé síly
Richard Sebesta
0
@Pavel 1 Zvánis bludy
Je to jednoduché. Lidem konečně došlo, co je Ortbán zač. A došlo by jim to i na Slovensku, co je Fico zač, ale spousta těch bystřejších odešla. Z Madarska odejít většina nemůže, Slováci bez problémů odejdou k nám. Ti vzdělanější na Západ. U nás to bude složitější. Fanoušci kuního ksichta jsou tak vypatlaní, že jim to nedojde nikdy. Musí buď dojít ke generační výměně, nebo musíme narazit do zdi. Bohužel asi pravděpodobnější je druhý scénář... Až nám nikdo nepůjčí, dojde to i koblihám...
@Uživatel_5734171 maďarům to došlo až po té co narazili do zdi. Momentálné madarsko ekonomicky ryje držkou v hlíně.
@svpl
i tak se to dá říci, slovy Kryla...ale nebude to rychle a zadarmo. Bude to bolet... rusáci se nevzdají, ani u nás...Nedávno jsem nedobrovolně sdílel pokoj asi 14 dní s luxusním představitelem koblih a trochu jsem prozřel. Ti lidé jsou ještě vypatlanější, než jsem si myslel...
i tak se to dá říci, slovy Kryla...ale nebude to rychle a zadarmo. Bude to bolet... rusáci se nevzdají, ani u nás...Nedávno jsem nedobrovolně sdílel pokoj asi 14 dní s luxusním představitelem koblih a trochu jsem prozřel. Ti lidé jsou ještě vypatlanější, než jsem si myslel...
@Uživatel_5734171 No a naším lidem došlo loni co je Fialuv zločinecké gang zac a proto prohráli taky volby a taky hladce jako Orban.Jak proste milý Watsone
@Richard Sebesta
trochu se ti vyšinula větná vazba. Naši lidé prohráli volby? Asi jsi chtěl napsat něco jiného... Naštěstí mám česko-dezolátský slovník...)))
trochu se ti vyšinula větná vazba. Naši lidé prohráli volby? Asi jsi chtěl napsat něco jiného... Naštěstí mám česko-dezolátský slovník...)))