Komentáře

Zpět na článek

Válka v Íránu může mít opačný výsledek, než se čekalo. Vzroste hlad po jaderných zbraních?

8 komentářů

Joska Oltec
@Anton Augustin To tvrdí každá starší generace, bezpochyby už od dob antického Říma.
Joska Oltec
@Igor No a sdělils mu to už? Určitě se pos.ere strachy..
Igor
Zločinnou diktaturou myslíte USA s Kačerem v Bílém domě, že? Kromě toho je to zbabělec a sr.č! Stejně jako Rus...
Dušan Kulhánek
USA a sionistický Izrael jsou důkazem toho, že každý bude chtít vlastnit jaderné zbraně. A vlastně proč ne. Potom by tyto dva agresiři měli po válečných choutkách. A pro ty co by mi chtěli tvrdit, že atomovka v rukách třeba Hamásu by byla hrozba pro sionistický Izrael,tak si uvědomte, že každý kdo je má,je má pro odstrašení případného napadení jakým byl útok na Írán. A když už jsme u toho, jen jedna země je použila na civilisty v dějinách, ale teroristé to nebyli.
Joska Oltec
@Jaroslav Kopač Hm a co přesně je ti do toho na co se jej ptám? Zajeď zpět do zemljanky, Jaroušku..
Miroslav Kašpar
No, mě se třeba slogan "Jaderná hlavice do každé vesnice" docela líbí
Jaroslav Kopač
@Joska Oltec Tak proč se vyjadřujete vy? Vaše názory také ve světě nikdo nesleduje.
Anton Augustin
Jsem na sklonku života, bohudík, že už tady nebudu až se mladí mezi sebou vymlátí sami. Pak nastane skutečný Green Deal.