Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: K čemu je nákupčímu hnoje Babišovi na summitu NATO armádní generál Pavel?

67 komentářů

Jiri Sojka
Pěkně napsané !
Michal Kelner
@IVAN BUREŠ kam se ti poděla ta tvoje STRANA, bolševický noku?
Uživatel_5734171
Jedna ZÁSADNÍ věc. Dezoláti pořád ještě nepochopili, že se k nim budiou lidé chovat jako k dezolátům. Oni sami nadávají na korektnost, ale když se k nim přestane člověk chovat korektně, brečí. Ne, takhle svět nefunguje. Já spním jejich přání a přestanu se k nim chovat korektně, Jsou to hlupáci a vymaštěnci...
Michal Kelner
Opět excelentní zpětné zrcátko, děkuji pane Merlíku.
Tomas Rott
@KIng X Proč nadáváš spoludiskutujícím, co špatného se Ti v životě, dnes stalo?
KIng X
@Tomas Rott Zrovna tě definoval, retarde...
Tomas Rott
@Martin Martin Myslíte nedostudovaného komunistického rozvědčíka, který neví co mluví a kde mluví tak vládu hejtí a ČR škodí?
Martin Martin
@IVAN BUREŠ Takže druhý nejvyšší v NATO ten který seděl na minulém summitu v Belgii u VIP stolu s belgickým králem, Donaldem a td. Zatímco prodavač hnojiva by někde koukal přez okno? No to snad ne. Byli by tam za šlupky a Babiš to ví 😁
IVAN BUREŠ
Ale Meltrík, vláda žádnou debatu o účasti na summitu NATO nevede, pouze oznámila kdo tam pojede a kdo ne. A že to vadí opozici a jí přizvukujícím novinářům, no koho to ve skutečnosti zajímá. Spíše je zajímavější sledovat jak poraženým a zejména jim nakloněným novinářům praskají nervy a jejich slovník už je jenom dnem opoziční žumpy pomatených jedinců. Musím přiznat, že i jako hrdý podporovatel Babiše jsem z jejich stavu smutný, asi takhle🤔🙂😃😂🤣
Pavel Kmoníček
Opět výstižné !
Bretislav Valenta
Budu se jen opakovat.Pane Mertliku,děkuji za trefné, sice arogantní,ale presne komentáře našich dnešních politických událostí ( zvořilost mi brání napsat sraček).Děkuji Valenta
jan Vebr
Pane Mertlíku Vaše články jsou úlevou a potěšením ducha - nepřestante a nečtětě ty kr-viny dole.
Tomas Rott
@Michal Kelner To jste se spletl, ne?! Origo bolšan sedí na hradě a hejtí jak může...🤷‍♂️
IVAN BUREŠ
Už se mi skoro ekluje číst tu zoufalou a vulgární žumpu z páchnoucích úst tohoto stárnoucího novinářského nádeníka ustrnulého v minulosti. Ale z druhé strany jsem trochu škodolibí a mám z jeho zoufalosti radost. Takže budu asi číst dál😃
Tomas Rott
Proč by nás měla reprezentovat ne moc chytrá 100% originální bolševická guma? Protože si to "odpracovala"?
Tomas Rott
@Uživatel_5734171 A charakteristiku dezoláta nám řeknete, "uživatelixyz", že jsem tak smělej?
IVAN BUREŠ
@Jiri Sojka ...tak s nadhledem a slušně, že🤣
Andrea Madeová
Krásné, trefné a vtipné, moc se mi to líbí😂👍
Pavel 1
@Tomas Rott ty sedíš na hradě, soudruhu... no leda v ajnclíku na košťata.
Sylva Sauerova
@Tomas Rott Máte problém s vyhledáváním ?
http­s://ces­tina2­0.cz­/slov­nik/de­zolat/
Tomas Rott
@KIng X Ty mi nadáváš, já se Tě zeptám proč mi nadáváš a Ty mi řekneš že brečim...🤣🤣🤣 Hmmm... Ty budeš hlava...🤣👍
Tomas Rott
@Michal Kelner Jak šíří vláda nenávist? Že nechce aby její hejtr reprezentoval (dělal ostudu) v zahraničí?
KIng X
@Tomas Rott Hluboko dýchej
Tomas Rott
@KIng X Nebezpečný v čem, že si normální člověk řekne "co je to za zase za blbost"?
Stanislav Vláčil
Skvěle napsané. Bylo by fajn mít možnost podepsat komentáře např. identitou občana. Už aby se něco takového zavedlo pro snadné odlišení botů.
Uživatel_5776693
@Tomas Rott Jednej hejtr, navíc tupej jak Zacharův brus, seš tu ty! 😁
Ale nečekám že ti to dojde. Nemá kam.
Obsazeno hov...a!
IVAN BUREŠ
@Bretislav Valenta ...jo, jo,ty tvoje vlhké sny to je síla, že Břéťo 🤣😂
Tomas Rott
@Pavel 1 Tam sedí Tvůj jmenovec, anonyme...🤷‍♂️
Tomas Rott
@Pavel 1 Máš tam něco jiného než nadávky ty bolševický fanoušku?
Tomas Rott
@Pavel 1 Na tykačku, po bolševicku, demokrate?🤔
Tomas Rott
@Sylva Sauerova No ale to se pak neshoduje s výrazem jaký požívá Váš kolega...🤷‍♂️
Tomas Rott
@KIng X Kde brečim a oháním se korektností? Vysvětli, pobav mě, pls.
Martin Bača
@IVAN BUREŠ Nomen omen
Tomas Rott
@KIng X Ty slyšíš i trávu růst, viď? 🤣👍
KIng X
Lojza se nám definitivně pomátl. Chodí bránit sebe sama jako "Rott". Dobrej magor
Michal Kelner
@Tomas Rott a podle Vás je šíření nenávisti bandy estébáků, zastydlých puberťáků a lhářů vůči slušným lidem v pořádku?
Tomas Rott
@KIng X Proč brepto?
Tomas Rott
@KIng X Hmm... Vrána k vráně sedá...🤣👍
KIng X
@IVAN BUREŠ Tak tiše sleduj a neser se do naší debaty.
Tomas Rott
@IVAN BUREŠ 🤣👍 Souhlas!
Tomas Rott
@Michal Kelner Opravdu, opravdu je Mertlíkovo šíření nenávisti "excelentní"?
Tomas Rott
Kvalitní novinařina se prodává sama...🤣🤷‍♂️🤦‍♂️👍
KIng X
Tyhle články jsou dost nebezpečný. Už jen titulek nutí dezoláta přijmout odpověď na jeho hluboce zakořeněné otázky a riskovat, že mu uletí hlava rychlejc, než ruskému okupantovi po náletu UA dronu.
josef Panda
Prezident se nemá nikoho ptát, jestli může nebo nemůže jet na summit. Prostě nikomu nic neříkat, sednout na motorku a odjet. Kdo se moc ptá, ten se moc dozví.
IVAN BUREŠ
@KIng X Nelze, musím se vměšovat, mám to popisu práce.
KIng X
@Tomas Rott Magore. Tebe ta matka zdevastovala...
KIng X
@Tomas Rott jedině Magor odpovídá za dva
Tomas Rott
@Andrea Madeová Vám se líbí šíření nenávisti novináři? Nechcete se nad sebou zamyslet? Stačí říct, že ne, nadávat mi nemusíte...🤷‍♂️
Tomas Rott
@Uživatel_5776693 Jak si k tomu došel, prozradíš obrano "pravdy a lásky", pls.?
Tomas Rott
@Bretislav Valenta No jo no, nejsou lidi... Ale největší ostuda sedí na hradě...🤷‍♂️
Tomas Rott
@Bretislav Valenta Rozumím také mě baví jak je trolen nedostuovaný komunistický rozvědčík a jeho ancámbl a jak tu ti pisálci hejkají (ono je to ale i dost smutné)...
KIng X
@IVAN BUREŠ ještě mu napiš jako rott, Magore
Bretislav Valenta
Ještě další poznatek...líbí se mi hejkani potrefenych husí a šmejdů ...ruských trollů...chytají se...dobre jim tak 🤣🤣🤣
Tomas Rott
@jan Vebr Jak dovede potěšit nenávist, že? Sladké...🤣👎
Pavel 1
@Tomas Rott normální člověk si řekne co jsi za blba
Pavel 1
@Tomas Rott žes nedostudoval rozvědčíku je jasné a že nevíš co mluvíš taky.
Tomas Rott
@KIng X Proč mi nadáváš? Ano rozmazni to, pls.!
KIng X
@Tomas Rott "Oni sami nadávají na korektnost, ale když se k nim přestane člověk chovat korektně, brečí"

Ty nejsi malej idiot...
KIng X
@Tomas Rott Vážně chceš to *** rozmazávat, Magore?
KIng X
@Michal Kelner Když on nedokáže říct "do ***e"
KIng X
@Tomas Rott Nebreč
Vladislav Novák
A benzín dnes už taky není zadarmo. @Anton Augustin
Vladislav Novák
No ty jsi opravdu king @KIng X
Anton Augustin
@josef Panda
PePa si bude vrtat koleno, bude si sám platit večeři.
KIng X
@IVAN BUREŠ řekni ho7no a tvoje neurózy zmizí. řekni to
Uživatel_5581653
Samozřejmě odjet. Jako vrchní velitel si říct své.
KIng X
@Pavel Kmoníček kurevsky