Zpětné zrcátko
Vladimír Mertlík: K čemu je nákupčímu hnoje Babišovi na summitu NATO armádní generál Pavel?
67 komentářů
Jiri Sojka
9
Pěkně napsané !
Přejít do diskuze
Jedna ZÁSADNÍ věc. Dezoláti pořád ještě nepochopili, že se k nim budiou lidé chovat jako k dezolátům. Oni sami nadávají na korektnost, ale když se k nim přestane člověk chovat korektně, brečí. Ne, takhle svět nefunguje. Já spním jejich přání a přestanu se k nim chovat korektně, Jsou to hlupáci a vymaštěnci...
@Martin Martin Myslíte nedostudovaného komunistického rozvědčíka, který neví co mluví a kde mluví tak vládu hejtí a ČR škodí?
@IVAN BUREŠ Takže druhý nejvyšší v NATO ten který seděl na minulém summitu v Belgii u VIP stolu s belgickým králem, Donaldem a td. Zatímco prodavač hnojiva by někde koukal přez okno? No to snad ne. Byli by tam za šlupky a Babiš to ví 😁
Ale Meltrík, vláda žádnou debatu o účasti na summitu NATO nevede, pouze oznámila kdo tam pojede a kdo ne. A že to vadí opozici a jí přizvukujícím novinářům, no koho to ve skutečnosti zajímá. Spíše je zajímavější sledovat jak poraženým a zejména jim nakloněným novinářům praskají nervy a jejich slovník už je jenom dnem opoziční žumpy pomatených jedinců. Musím přiznat, že i jako hrdý podporovatel Babiše jsem z jejich stavu smutný, asi takhle🤔🙂😃😂🤣
Budu se jen opakovat.Pane Mertliku,děkuji za trefné, sice arogantní,ale presne komentáře našich dnešních politických událostí ( zvořilost mi brání napsat sraček).Děkuji Valenta
Pane Mertlíku Vaše články jsou úlevou a potěšením ducha - nepřestante a nečtětě ty kr-viny dole.
@Michal Kelner To jste se spletl, ne?! Origo bolšan sedí na hradě a hejtí jak může...🤷♂️
Už se mi skoro ekluje číst tu zoufalou a vulgární žumpu z páchnoucích úst tohoto stárnoucího novinářského nádeníka ustrnulého v minulosti. Ale z druhé strany jsem trochu škodolibí a mám z jeho zoufalosti radost. Takže budu asi číst dál😃
Proč by nás měla reprezentovat ne moc chytrá 100% originální bolševická guma? Protože si to "odpracovala"?
@Uživatel_5734171 A charakteristiku dezoláta nám řeknete, "uživatelixyz", že jsem tak smělej?
@Tomas Rott Máte problém s vyhledáváním ? 
https://cestina20.cz/slovnik/dezolat/

https://cestina20.cz/slovnik/dezolat/
@KIng X Ty mi nadáváš, já se Tě zeptám proč mi nadáváš a Ty mi řekneš že brečim...🤣🤣🤣 Hmmm... Ty budeš hlava...🤣👍
@Michal Kelner Jak šíří vláda nenávist? Že nechce aby její hejtr reprezentoval (dělal ostudu) v zahraničí?
Skvěle napsané. Bylo by fajn mít možnost podepsat komentáře např. identitou občana. Už aby se něco takového zavedlo pro snadné odlišení botů.
@Tomas Rott Jednej hejtr, navíc tupej jak Zacharův brus, seš tu ty! 😁
Ale nečekám že ti to dojde. Nemá kam.
Obsazeno hov...a!
Ale nečekám že ti to dojde. Nemá kam.
Obsazeno hov...a!
@Tomas Rott a podle Vás je šíření nenávisti bandy estébáků, zastydlých puberťáků a lhářů vůči slušným lidem v pořádku?
Tyhle články jsou dost nebezpečný. Už jen titulek nutí dezoláta přijmout odpověď na jeho hluboce zakořeněné otázky a riskovat, že mu uletí hlava rychlejc, než ruskému okupantovi po náletu UA dronu.
Prezident se nemá nikoho ptát, jestli může nebo nemůže jet na summit. Prostě nikomu nic neříkat, sednout na motorku a odjet. Kdo se moc ptá, ten se moc dozví.
@Andrea Madeová Vám se líbí šíření nenávisti novináři? Nechcete se nad sebou zamyslet? Stačí říct, že ne, nadávat mi nemusíte...🤷♂️
@Bretislav Valenta Rozumím také mě baví jak je trolen nedostuovaný komunistický rozvědčík a jeho ancámbl a jak tu ti pisálci hejkají (ono je to ale i dost smutné)...
Ještě další poznatek...líbí se mi hejkani potrefenych husí a šmejdů ...ruských trollů...chytají se...dobre jim tak 🤣🤣🤣
@Tomas Rott "Oni sami nadávají na korektnost, ale když se k nim přestane člověk chovat korektně, brečí"
Ty nejsi malej idiot...
Ty nejsi malej idiot...
Magore. Tebe ta matka zdevastovala...