Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: K čemu je nákupčímu hnoje Babišovi na summitu NATO armádní generál Pavel?

126 komentářů

Jitka Němcová
👍👍👍👍 prostě super článek
Lukas Topinka
Prostě paráda
Marek Martinec
Vy všichni, kdo jste volili Motoristy, Rajchla, SPD a další fašisty, ať vám navždy dojde toaletní papír nejen doma, ale kdekoli na cizím hajzlu. Jo a ať neteče voda.
Štěpán Osvald
Je to skutečně nešťastný člověk ten Mertlík. Opravuji;Je to hovado na entou, chucpe!?¿
Jana Anastasie Prachařová
@Štěpán Osvald Ubožáku nešťastná
Martin Šik
Pěkný, teď jste jim to nandali ,šmejdům , jen tak do nich. Nic jiného si nezaslouží.
vladimir dobrovolny
Nevím jestli to psal normální člověk. Vulgární slova nešetřil a Pavla komunistů který studoval v Moskvě na rozvedcika po revoluci oslavuje je v poradku
Veronika Pavlíčková
@vladimir dobrovolny Chápu, že soudruzi neustále musejí dokazovat značný deficit intelektu, ale základní fakta byste si zjistit mohl. Pavel nikdy nestudoval v Moskvě a příslušnou školu ukončil v roce 1991 a práci rozvědčíka nikdy nedělal. Ale neustále lhát, to je typický projev podporovatelů současné vlády.
Jan Jares
Ubohost od Reflexu
Jiri Hanak
@Jan Jares Nešetřete, kupte si předplatné Lidovek. To je materiál.
askub
Nemá cenu vůbec nic psát Seznam zprávy, reflex, novinky a jiné plátky si stejně budou vest jen to své.
Veronika Pavlíčková
@askub Soudruhu, říká se tomu svoboda slova. Ale to je něco, co nikdy nepochopíte.
Irena Charvátová
Krásné, aspoň se nad tou vládní bídou zasměje. Díky
Tomáš Kosík
Stačí číst ty nadpisy...jak může být někdo tak tupá ovce, že prostě nevidí, že reflex atd je prostě zaujatá neobjektivní zkorumpovaná žumpa?!
Veronika Pavlíčková
@Tomáš Kosík Stačí si přečíst váš příspěvek a každý, kdo má průměrné IQ vidí, že jste typický podporovatel současné vlády, který je tak nesmírně hloupý, že nechápe, že svoboda slova je tu pro všechny i ty, kteří nejsou tak omezení jako on sám.
Jozef Vaněček
Mertlík já Vám odpovím na co je pepa na h.....
Karel Winzig
To je ale úroveň od starosty Prahy 9, to si říkáte " inteligent - politik ? Nohsled a olizovač bot zkomírající ODS!!
Vladimír Štrébl
Mertlíku vy jste normální novinářské embrio i ve svém věku,vyjadřujete se hůře než ten Turek s Macinkou o nichž píšete,prostě takový hňup se jen tak nevidí!!!
Uživatel_6311478
Perfektně napsáno. Děkuji.
Liskar 2013
Perfektně napsáno. Jako vždy. Děkuji
miladis
K čemu je názor šaška Mertlíka?
Mathesak1
Mertlíku jsi guma.
Stanislav Silhan
Mertlík je rozený dezolát.
Tomas Rott
@Stanislav Silhan Je, ale on si to omlouvá bojem proti "dezolátům"...🤷‍♂️
Lenka Nováková
Vážený soudruhu pisateli. Člověk by si myslel, že vzhledem k vašemu věku už budete mít rozum. Ale ten vám pan Bůh nenadělil. Jak to může v ČR vypadat lépe ,když se do psaní pustí tak nenávistný človek. Vám musel v životě někdo hodně ublížit a proto kopete kolem sebe a plivete jedovaté sliny. Nebudu se snižovat k mluvě, kterou užíváte vy, k tomu mě maminka nevedla. Doufám jen, že se vám ulevilo a domů půjdete s pocitem " to jsem jim to nandal". Je to ubohé. Jinak.. hodně štěstí a pevného zdraví.
Jan Stindl
@Lenka Nováková
Rozum ztratili voliči téhle sebranky co je ve vládě. Těší mne jen to,že to jejich řádění odskáčou nejvíc voliči těchto trotlů.
Igor Latura
@Jan Stindl troubo 🤣
Tomáš Kosík
@Jan Stindl bez se léčit tupá ovce.....vím například o miliardářovi co volil tuhle vládu ten to strašné odnese😂😂😂🐑🐑🐑
Anonym
"Nákupčí hnoje" ? Ale co jiného má Babiš od opozice nakupovat, když nic jiného nemají a jsou v něm až po krk.😎
Stanislav Silhan
@IVAN BUREŠ
Kór když je ho tam Kupka
Pavel 1
@IVAN BUREŠ ty máš taky nakoupeno soudruhu
Alena Dörrichová
Pane Mertliku, tak přesně takto si představuji spodinu novinařiny. Váš jazyk je podbízivý, a určitě se bude líbit čtenářům páté cenově, zvláště když zabrnka má citlivou strunu. A on na ni brnká hodně, kam se poděla poctivá novinařina? Toto je jen snuska znevazujicich invektiv !
Jen si říkám, co z toho si mají odnést dnešní mladí...
Předplatné na čtení tohoto by zaplatil jen hlupák.
Michal Kelner
@Alena Dörrichová paní Aleno, každý má právo na svůj názor, já Vám ten Váš nechci vymlouvat.
Jen poznámku k té Vaší úvaze o čtenářích páté cenové...
Ve Vašem textu je sedm gramatických chyb, v desítkách pozitivních ohlasů jsem nenašel ani jednu.
Nevypovídá to snad o vyšší inteligenci lidí s nadhledem a přehledem?
Zkuste se dovzdělat, chcete-li přispívat na toto fórum. Nebudete pak působit trapně.
Tomas Rott
@Michal Kelner To jsou zajímavá kritéria pro posuzování inzeligence, jeden by řekl, že jsou taková "jednoduchá"... "Jednoduchý svět jednoduchým lidem!" že Michale?
Michal Kelner
@Tomas Rott ano inzeligente
Tomas Rott
@Michal Kelner Tak to jsem rád, že je mezi námi v něčem shoda! Nemyslíte, že je škoda být jednoduchý?
Richard Sebesta
@Michal Kelner Číšníku ty jsi bezchybný a dokonalý ze ? Proč nemáš Nobelovu jeste ?
Michal Kelner
@Richard Sebesta ahoj Richarde, kde jsi byl tak dlouho? Moc jsi nám tu všem chyběl😁
Uživatel_5676142
p. Mertlíku , děkuji po přečtení za super den , vše jak *** na hrnec .
vzkaz pro IVAN BUREŠ : / čtěte pořád tento servr ... , a nejen ze zoufalství /.
Není Bureš jako Bureš ...... autore ... pevné zdraví !!!
Luboš Přibáň
Bravo, bez servítků zcela namístě👍 Pronikavé, hluboce pravdivé a mrazivě zábavné, tleskám👏 Kde jsme proboha přišli k téhle sebrance, co nám teď vládne, proč nás pán Bůh takhle trestá? Já se z toho fakt po*** a pobleju!💩🤮
Tomas Rott
@Luboš Přibáň Luboši, to je Vám špatně ze sebe sama, dělejte s sebou něco🙏🤞✌️
Luboš Přibáň
@Tomas Rott Říká kdo, shnilá spodina společnosti Tomas Rotten? Špatně je mi z lidí, jako jste Vy!
Tomas Rott
@Luboš Přibáň Vám je špatně z kde čeho, jen ze sebe ne, co?🤔🤣👎🤞
gnew
Dokonalé, pane Mertlíku. Dokonalé.
Martin Prokeš
Článek se mi líbí,je napsán pravdivě a s vtipem.Jen tak dál.
Úžasně perfektní článek. A bohužel naprosto přesný pohled.
To zase bude kejhání na pochvalu.😄
Stanislav Vláčil
Skvěle napsané. Bylo by fajn mít možnost podepsat komentáře např. identitou občana. Už aby se něco takového zavedlo pro snadné odlišení botů.
Andrea Madeová
Krásné, trefné a vtipné, moc se mi to líbí😂👍
Tomas Rott
@Andrea Madeová Vám se líbí šíření nenávisti novináři? Nechcete se nad sebou zamyslet? Stačí říct, že ne, nadávat mi nemusíte...🤷‍♂️
BubaGump
@Tomas Rott Profesionálně šířená nenávist politickými mopslíky třídy Rajchl/Okamůra ve vás zajisté budí minimálně stejnou míru rozhořčení, není liž pravda?
Tomas Rott
@BubaGump Tak to samo sebou...🤷‍♂️ Čumim jak vejr, že je někdo volí, stejně jako čumim jak hloupé komentáře může někdo psát a že se někomu mohou líbit...
Bretislav Valenta
Ještě další poznatek...líbí se mi hejkani potrefenych husí a šmejdů ...ruských trollů...chytají se...dobre jim tak 🤣🤣🤣
Anonym
@Bretislav Valenta ...jo, jo,ty tvoje vlhké sny to je síla, že Břéťo 🤣😂
KIng X
@IVAN BUREŠ ještě mu napiš jako rott, Magore
Tomas Rott
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
KIng X
@Tomas Rott Magore. Tebe ta matka zdevastovala...
Tomas Rott
@KIng X Jo whatever...🤷‍♂️ Breptající nenávistníku...
Tomáš Kosík
@Bretislav Valenta no není to krásný žít v tak omezené realitě jako tupá ovce že stáda?😂😂😂🐑🐑🐑
Bretislav Valenta
Budu se jen opakovat.Pane Mertliku,děkuji za trefné, sice arogantní,ale presne komentáře našich dnešních politických událostí ( zvořilost mi brání napsat sraček).Děkuji Valenta
Tomas Rott
jan Vebr
Pane Mertlíku Vaše články jsou úlevou a potěšením ducha - nepřestante a nečtětě ty kr-viny dole.
Tomas Rott
@jan Vebr Jak dovede potěšit nenávist, že? Sladké...🤣👎
KIng X
Lojza se nám definitivně pomátl. Chodí bránit sebe sama jako "Rott". Dobrej magor
Tomas Rott
@KIng X Ty slyšíš i trávu růst, viď? 🤣👍
KIng X
@Tomas Rott Vážně chceš to *** rozmazávat, Magore?
Tomas Rott
@KIng X Proč mi nadáváš? Ano rozmazni to, pls.!
Anonym
Michal Kelner
@IVAN BUREŠ kam se ti poděla ta tvoje STRANA, bolševický noku?
Tomas Rott
@Michal Kelner To jste se spletl, ne?! Origo bolšan sedí na hradě a hejtí jak může...🤷‍♂️
Pavel 1
@Tomas Rott ty sedíš na hradě, soudruhu... no leda v ajnclíku na košťata.
Tomas Rott
@Pavel 1 Tam sedí Tvůj jmenovec, anonyme...🤷‍♂️
Uživatel_5776693
@Tomas Rott Jednej hejtr, navíc tupej jak Zacharův brus, seš tu ty! 😁
Ale nečekám že ti to dojde. Nemá kam.
Obsazeno hov...a!
Tomas Rott
@Uživatel_5776693 Jak si k tomu došel, prozradíš obrano "pravdy a lásky", pls.?
KIng X
@Tomas Rott jedině Magor odpovídá za dva
KIng X
@Michal Kelner Když on nedokáže říct "do ***e"
@IVAN BUREŠ Ubohý Ivane.
Tomas Rott
@Jana Anastasie Prachařová Proč je špatné se bavit nekvalitní novinářinou? Vysvětlíte?
Luboš Přibáň
@IVAN BUREŠ Jste trochu škodolibí, je Vás víc?😂 Ty vemeno vypatlaný🥴
Tomas Rott
@Luboš Přibáň My a škodolibí?! To je autor a jeho fans, ne? BTW: Proč nadáváte Luboši? Špatný den, nebo zpackaný život?
Luboš Přibáň
@Tomas Rott Ten blbec napsal jsem trochu škodolibí, zpátky na základku ***!
Tomas Rott
Proč by nás měla reprezentovat ne moc chytrá 100% originální bolševická guma? Protože si to "odpracovala"?
Luboš Přibáň
@Tomas Rott Člověk, který v prezidentské volbě obdržel téměř 3,5 mil. hlasů? Ty bezbřehá nulo z trollí farmy, utři si radši tu pobryndanou klávesnici😈
Tomas Rott
@Luboš Přibáň A hezky po bolševicku na tykačku... 👎 Proč si myslíš, že jsem nula? A hele tvrdil bys to samé o Zemanovi? Asi ne co? Tak raději mlč, neb nevíš co píšeš...
Miroslav Gregorovič
@Tomas Rott Zeman je největší nula, která se tu po 89 narodila
Uživatel_5734171
Jedna ZÁSADNÍ věc. Dezoláti pořád ještě nepochopili, že se k nim budiou lidé chovat jako k dezolátům. Oni sami nadávají na korektnost, ale když se k nim přestane člověk chovat korektně, brečí. Ne, takhle svět nefunguje. Já spním jejich přání a přestanu se k nim chovat korektně, Jsou to hlupáci a vymaštěnci...
Tomas Rott
@Uživatel_5734171 A charakteristiku dezoláta nám řeknete, "uživatelixyz", že jsem tak smělej?
KIng X
@Tomas Rott Zrovna tě definoval, retarde...
Tomas Rott
@KIng X Proč nadáváš spoludiskutujícím, co špatného se Ti v životě, dnes stalo?
KIng X
@Tomas Rott Nebreč
Tomas Rott
@KIng X Ty mi nadáváš, já se Tě zeptám proč mi nadáváš a Ty mi řekneš že brečim...🤣🤣🤣 Hmmm... Ty budeš hlava...🤣👍
KIng X
@Tomas Rott "Oni sami nadávají na korektnost, ale když se k nim přestane člověk chovat korektně, brečí"

Ty nejsi malej idiot...
Tomas Rott
@KIng X Kde brečim a oháním se korektností? Vysvětli, pobav mě, pls.
Sylva Sauerova
@Tomas Rott Máte problém s vyhledáváním ?
http­s://ces­tina2­0.cz­/slov­nik/de­zolat/
Tomas Rott
@Sylva Sauerova No ale to se pak neshoduje s výrazem jaký požívá Váš kolega...🤷‍♂️
Tomas Rott
Kvalitní novinařina se prodává sama...🤣🤷‍♂️🤦‍♂️👍
Michal Kelner
Opět excelentní zpětné zrcátko, děkuji pane Merlíku.
Tomas Rott
@Michal Kelner Opravdu, opravdu je Mertlíkovo šíření nenávisti "excelentní"?
KIng X
@Tomas Rott Hluboko dýchej
Tomas Rott
@KIng X Proč brepto?
Michal Kelner
@Tomas Rott a podle Vás je šíření nenávisti bandy estébáků, zastydlých puberťáků a lhářů vůči slušným lidem v pořádku?
Tomas Rott
@Michal Kelner Jak šíří vláda nenávist? Že nechce aby její hejtr reprezentoval (dělal ostudu) v zahraničí?
Jiri Sojka
Pěkně napsané !
Anonym
@Jiri Sojka ...tak s nadhledem a slušně, že🤣
Tomas Rott
@IVAN BUREŠ 🤣👍 Souhlas!
KIng X
@IVAN BUREŠ řekni ho7no a tvoje neurózy zmizí. řekni to
Anonym
Ale Meltrík, vláda žádnou debatu o účasti na summitu NATO nevede, pouze oznámila kdo tam pojede a kdo ne. A že to vadí opozici a jí přizvukujícím novinářům, no koho to ve skutečnosti zajímá. Spíše je zajímavější sledovat jak poraženým a zejména jim nakloněným novinářům praskají nervy a jejich slovník už je jenom dnem opoziční žumpy pomatených jedinců. Musím přiznat, že i jako hrdý podporovatel Babiše jsem z jejich stavu smutný, asi takhle🤔🙂😃😂🤣
Martin Martin
@IVAN BUREŠ Takže druhý nejvyšší v NATO ten který seděl na minulém summitu v Belgii u VIP stolu s belgickým králem, Donaldem a td. Zatímco prodavač hnojiva by někde koukal přez okno? No to snad ne. Byli by tam za šlupky a Babiš to ví 😁
Tomas Rott
@Martin Martin Myslíte nedostudovaného komunistického rozvědčíka, který neví co mluví a kde mluví tak vládu hejtí a ČR škodí?
Pavel 1
@Tomas Rott žes nedostudoval rozvědčíku je jasné a že nevíš co mluvíš taky.
Tomas Rott
@Pavel 1 Na tykačku, po bolševicku, demokrate?🤔
KIng X
@IVAN BUREŠ Tak tiše sleduj a neser se do naší debaty.
Vladislav Novák
No ty jsi opravdu king @KIng X
Anonym
@KIng X Nelze, musím se vměšovat, mám to popisu práce.
Martin Bača
@IVAN BUREŠ Nomen omen
Miroslav Hruska
@IVAN BUREŠ Podporovat toho stbáka bureše, to máte fakt na co být hrdej.
Babiš ,lhář, podvodník, estébák, manipulátor, soudně stíhaný zloděj, který svou nynější kariéru postavil na penězích, obklopení se podržtaškami, rozeštvávaní společnosti, obviňování druhých s cílením na slaboduché jedince, kteří ještě pořád věří, že pracuje pro ně, aby už snad zítra ráno, až otevřou okno, začli už lítat ti pečení holubi.
Uživatel_5581653
Samozřejmě odjet. Jako vrchní velitel si říct své.
KIng X
Tyhle články jsou dost nebezpečný. Už jen titulek nutí dezoláta přijmout odpověď na jeho hluboce zakořeněné otázky a riskovat, že mu uletí hlava rychlejc, než ruskému okupantovi po náletu UA dronu.
Tomas Rott
@KIng X Nebezpečný v čem, že si normální člověk řekne "co je to za zase za blbost"?
Pavel 1
@Tomas Rott normální člověk si řekne co jsi za blba
Tomas Rott
@Pavel 1 Máš tam něco jiného než nadávky ty bolševický fanoušku?
Pavel Kmoníček
Opět výstižné !
KIng X
@Pavel Kmoníček kurevsky
Tomas Rott
@KIng X Hmm... Vrána k vráně sedá...🤣👍
josef Panda
Prezident se nemá nikoho ptát, jestli může nebo nemůže jet na summit. Prostě nikomu nic neříkat, sednout na motorku a odjet. Kdo se moc ptá, ten se moc dozví.
Anton Augustin
@josef Panda
PePa si bude vrtat koleno, bude si sám platit večeři.
Vladislav Novák
A benzín dnes už taky není zadarmo. @Anton Augustin