Zpětné zrcátko
Vladimír Mertlík: K čemu je nákupčímu hnoje Babišovi na summitu NATO armádní generál Pavel?
126 komentářů
Jitka Němcová
1
👍👍👍👍 prostě super článek
Vy všichni, kdo jste volili Motoristy, Rajchla, SPD a další fašisty, ať vám navždy dojde toaletní papír nejen doma, ale kdekoli na cizím hajzlu. Jo a ať neteče voda.
Je to skutečně nešťastný člověk ten Mertlík. Opravuji;Je to hovado na entou, chucpe!?¿
Nevím jestli to psal normální člověk. Vulgární slova nešetřil a Pavla komunistů který studoval v Moskvě na rozvedcika po revoluci oslavuje je v poradku
@vladimir dobrovolny Chápu, že soudruzi neustále musejí dokazovat značný deficit intelektu, ale základní fakta byste si zjistit mohl. Pavel nikdy nestudoval v Moskvě a příslušnou školu ukončil v roce 1991 a práci rozvědčíka nikdy nedělal. Ale neustále lhát, to je typický projev podporovatelů současné vlády.
Ubohost od Reflexu
Nemá cenu vůbec nic psát Seznam zprávy, reflex, novinky a jiné plátky si stejně budou vest jen to své.
Stačí číst ty nadpisy...jak může být někdo tak tupá ovce, že prostě nevidí, že reflex atd je prostě zaujatá neobjektivní zkorumpovaná žumpa?!
To je ale úroveň od starosty Prahy 9, to si říkáte " inteligent - politik ? Nohsled a olizovač bot zkomírající ODS!!
Mertlíku vy jste normální novinářské embrio i ve svém věku,vyjadřujete se hůře než ten Turek s Macinkou o nichž píšete,prostě takový hňup se jen tak nevidí!!!
Mertlík je rozený dezolát.
Vážený soudruhu pisateli. Člověk by si myslel, že vzhledem k vašemu věku už budete mít rozum. Ale ten vám pan Bůh nenadělil. Jak to může v ČR vypadat lépe ,když se do psaní pustí tak nenávistný človek. Vám musel v životě někdo hodně ublížit a proto kopete kolem sebe a plivete jedovaté sliny. Nebudu se snižovat k mluvě, kterou užíváte vy, k tomu mě maminka nevedla. Doufám jen, že se vám ulevilo a domů půjdete s pocitem " to jsem jim to nandal". Je to ubohé. Jinak.. hodně štěstí a pevného zdraví.
@Lenka Nováková
Rozum ztratili voliči téhle sebranky co je ve vládě. Těší mne jen to,že to jejich řádění odskáčou nejvíc voliči těchto trotlů.
Rozum ztratili voliči téhle sebranky co je ve vládě. Těší mne jen to,že to jejich řádění odskáčou nejvíc voliči těchto trotlů.
"Nákupčí hnoje" ? Ale co jiného má Babiš od opozice nakupovat, když nic jiného nemají a jsou v něm až po krk.😎
Pane Mertliku, tak přesně takto si představuji spodinu novinařiny. Váš jazyk je podbízivý, a určitě se bude líbit čtenářům páté cenově, zvláště když zabrnka má citlivou strunu. A on na ni brnká hodně, kam se poděla poctivá novinařina? Toto je jen snuska znevazujicich invektiv !
Jen si říkám, co z toho si mají odnést dnešní mladí...
Předplatné na čtení tohoto by zaplatil jen hlupák.
Jen si říkám, co z toho si mají odnést dnešní mladí...
Předplatné na čtení tohoto by zaplatil jen hlupák.
@Alena Dörrichová paní Aleno, každý má právo na svůj názor, já Vám ten Váš nechci vymlouvat.
Jen poznámku k té Vaší úvaze o čtenářích páté cenové...
Ve Vašem textu je sedm gramatických chyb, v desítkách pozitivních ohlasů jsem nenašel ani jednu.
Nevypovídá to snad o vyšší inteligenci lidí s nadhledem a přehledem?
Zkuste se dovzdělat, chcete-li přispívat na toto fórum. Nebudete pak působit trapně.
Jen poznámku k té Vaší úvaze o čtenářích páté cenové...
Ve Vašem textu je sedm gramatických chyb, v desítkách pozitivních ohlasů jsem nenašel ani jednu.
Nevypovídá to snad o vyšší inteligenci lidí s nadhledem a přehledem?
Zkuste se dovzdělat, chcete-li přispívat na toto fórum. Nebudete pak působit trapně.
@Michal Kelner To jsou zajímavá kritéria pro posuzování inzeligence, jeden by řekl, že jsou taková "jednoduchá"... "Jednoduchý svět jednoduchým lidem!" že Michale?
p. Mertlíku , děkuji po přečtení za super den , vše jak *** na hrnec .
vzkaz pro IVAN BUREŠ : / čtěte pořád tento servr ... , a nejen ze zoufalství /.
Není Bureš jako Bureš ...... autore ... pevné zdraví !!!
vzkaz pro IVAN BUREŠ : / čtěte pořád tento servr ... , a nejen ze zoufalství /.
Není Bureš jako Bureš ...... autore ... pevné zdraví !!!
Bravo, bez servítků zcela namístě👍 Pronikavé, hluboce pravdivé a mrazivě zábavné, tleskám👏 Kde jsme proboha přišli k téhle sebrance, co nám teď vládne, proč nás pán Bůh takhle trestá? Já se z toho fakt po*** a pobleju!💩🤮
Úžasně perfektní článek. A bohužel naprosto přesný pohled.
To zase bude kejhání na pochvalu.😄
To zase bude kejhání na pochvalu.😄
Skvěle napsané. Bylo by fajn mít možnost podepsat komentáře např. identitou občana. Už aby se něco takového zavedlo pro snadné odlišení botů.
Krásné, trefné a vtipné, moc se mi to líbí😂👍
@Andrea Madeová Vám se líbí šíření nenávisti novináři? Nechcete se nad sebou zamyslet? Stačí říct, že ne, nadávat mi nemusíte...🤷♂️
@Tomas Rott Profesionálně šířená nenávist politickými mopslíky třídy Rajchl/Okamůra ve vás zajisté budí minimálně stejnou míru rozhořčení, není liž pravda?
Ještě další poznatek...líbí se mi hejkani potrefenych husí a šmejdů ...ruských trollů...chytají se...dobre jim tak 🤣🤣🤣
@Bretislav Valenta ...jo, jo,ty tvoje vlhké sny to je síla, že Břéťo 🤣😂
KIng X
@IVAN BUREŠ ještě mu napiš jako rott, Magore 

Tomas Rott
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Budu se jen opakovat.Pane Mertliku,děkuji za trefné, sice arogantní,ale presne komentáře našich dnešních politických událostí ( zvořilost mi brání napsat sraček).Děkuji Valenta
Tomas Rott
Pane Mertlíku Vaše články jsou úlevou a potěšením ducha - nepřestante a nečtětě ty kr-viny dole.
KIng X
Lojza se nám definitivně pomátl. Chodí bránit sebe sama jako "Rott". Dobrej magor
Anonym
@IVAN BUREŠ kam se ti poděla ta tvoje STRANA, bolševický noku?
@Michal Kelner To jste se spletl, ne?! Origo bolšan sedí na hradě a hejtí jak může...🤷♂️
@Tomas Rott Jednej hejtr, navíc tupej jak Zacharův brus, seš tu ty! 😁
Ale nečekám že ti to dojde. Nemá kam.
Obsazeno hov...a!
Ale nečekám že ti to dojde. Nemá kam.
Obsazeno hov...a!
KIng X
@Tomas Rott jedině Magor odpovídá za dva 

KIng X
@Michal Kelner Když on nedokáže říct "do ***e"
@IVAN BUREŠ Ubohý Ivane.
@IVAN BUREŠ Jste trochu škodolibí, je Vás víc?😂 Ty vemeno vypatlaný🥴
Proč by nás měla reprezentovat ne moc chytrá 100% originální bolševická guma? Protože si to "odpracovala"?
@Tomas Rott Člověk, který v prezidentské volbě obdržel téměř 3,5 mil. hlasů? Ty bezbřehá nulo z trollí farmy, utři si radši tu pobryndanou klávesnici😈
Jedna ZÁSADNÍ věc. Dezoláti pořád ještě nepochopili, že se k nim budiou lidé chovat jako k dezolátům. Oni sami nadávají na korektnost, ale když se k nim přestane člověk chovat korektně, brečí. Ne, takhle svět nefunguje. Já spním jejich přání a přestanu se k nim chovat korektně, Jsou to hlupáci a vymaštěnci...
@Uživatel_5734171 A charakteristiku dezoláta nám řeknete, "uživatelixyz", že jsem tak smělej?
KIng X
@Tomas Rott Zrovna tě definoval, retarde...
KIng X
@Tomas Rott Nebreč
@KIng X Ty mi nadáváš, já se Tě zeptám proč mi nadáváš a Ty mi řekneš že brečim...🤣🤣🤣 Hmmm... Ty budeš hlava...🤣👍
KIng X
@Tomas Rott "Oni sami nadávají na korektnost, ale když se k nim přestane člověk chovat korektně, brečí"
Ty nejsi malej idiot...
Ty nejsi malej idiot...
Opět excelentní zpětné zrcátko, děkuji pane Merlíku.
@Michal Kelner Opravdu, opravdu je Mertlíkovo šíření nenávisti "excelentní"?
Pěkně napsané !
Ale Meltrík, vláda žádnou debatu o účasti na summitu NATO nevede, pouze oznámila kdo tam pojede a kdo ne. A že to vadí opozici a jí přizvukujícím novinářům, no koho to ve skutečnosti zajímá. Spíše je zajímavější sledovat jak poraženým a zejména jim nakloněným novinářům praskají nervy a jejich slovník už je jenom dnem opoziční žumpy pomatených jedinců. Musím přiznat, že i jako hrdý podporovatel Babiše jsem z jejich stavu smutný, asi takhle🤔🙂😃😂🤣
@IVAN BUREŠ Takže druhý nejvyšší v NATO ten který seděl na minulém summitu v Belgii u VIP stolu s belgickým králem, Donaldem a td. Zatímco prodavač hnojiva by někde koukal přez okno? No to snad ne. Byli by tam za šlupky a Babiš to ví 😁
KIng X
@IVAN BUREŠ Tak tiše sleduj a neser se do naší debaty.
@IVAN BUREŠ Podporovat toho stbáka bureše, to máte fakt na co být hrdej.
Babiš ,lhář, podvodník, estébák, manipulátor, soudně stíhaný zloděj, který svou nynější kariéru postavil na penězích, obklopení se podržtaškami, rozeštvávaní společnosti, obviňování druhých s cílením na slaboduché jedince, kteří ještě pořád věří, že pracuje pro ně, aby už snad zítra ráno, až otevřou okno, začli už lítat ti pečení holubi.
Babiš ,lhář, podvodník, estébák, manipulátor, soudně stíhaný zloděj, který svou nynější kariéru postavil na penězích, obklopení se podržtaškami, rozeštvávaní společnosti, obviňování druhých s cílením na slaboduché jedince, kteří ještě pořád věří, že pracuje pro ně, aby už snad zítra ráno, až otevřou okno, začli už lítat ti pečení holubi.
KIng X
Tyhle články jsou dost nebezpečný. Už jen titulek nutí dezoláta přijmout odpověď na jeho hluboce zakořeněné otázky a riskovat, že mu uletí hlava rychlejc, než ruskému okupantovi po náletu UA dronu.
Opět výstižné !
Prezident se nemá nikoho ptát, jestli může nebo nemůže jet na summit. Prostě nikomu nic neříkat, sednout na motorku a odjet. Kdo se moc ptá, ten se moc dozví.