Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: K čemu je nákupčímu hnoje Babišovi na summitu NATO armádní generál Pavel?

51 komentářů

KIng X
Lojza se nám definitivně pomátl. Chodí bránit sebe sama jako "Rott". Dobrej magor
Tomas Rott
@KIng X Ty slyšíš i trávu růst, viď? 🤣👍
KIng X
@Tomas Rott Vážně chceš to *** rozmazávat, Magore?
Tomas Rott
@KIng X Proč mi nadáváš? Ano rozmazni to, pls.!
IVAN BUREŠ
Už se mi skoro ekluje číst tu zoufalou a vulgární žumpu z páchnoucích úst tohoto stárnoucího novinářského nádeníka ustrnulého v minulosti. Ale z druhé strany jsem trochu škodolibí a mám z jeho zoufalosti radost. Takže budu asi číst dál😃
Michal Kelner
@IVAN BUREŠ kam se ti poděla ta tvoje STRANA, bolševický noku?
Tomas Rott
@Michal Kelner To jste se spletl, ne?! Origo bolšan sedí na hradě a hejtí jak může...🤷‍♂️
Pavel 1
@Tomas Rott ty sedíš na hradě, soudruhu... no leda v ajnclíku na košťata.
Tomas Rott
@Pavel 1 Tam sedí Tvůj jmenovec, anonyme...🤷‍♂️
KIng X
@Michal Kelner Když on nedokáže říct "do ***e"
Tomas Rott
Proč by nás měla reprezentovat ne moc chytrá 100% originální bolševická guma? Protože si to "odpracovala"?
Uživatel_5734171
Jedna ZÁSADNÍ věc. Dezoláti pořád ještě nepochopili, že se k nim budiou lidé chovat jako k dezolátům. Oni sami nadávají na korektnost, ale když se k nim přestane člověk chovat korektně, brečí. Ne, takhle svět nefunguje. Já spním jejich přání a přestanu se k nim chovat korektně, Jsou to hlupáci a vymaštěnci...
Tomas Rott
@Uživatel_5734171 A charakteristiku dezoláta nám řeknete, "uživatelixyz", že jsem tak smělej?
KIng X
@Tomas Rott Zrovna tě definoval, retarde...
Tomas Rott
@KIng X Proč nadáváš spoludiskutujícím, co špatného se Ti v životě, dnes stalo?
KIng X
@Tomas Rott Nebreč
Tomas Rott
@KIng X Ty mi nadáváš, já se Tě zeptám proč mi nadáváš a Ty mi řekneš že brečim...🤣🤣🤣 Hmmm... Ty budeš hlava...🤣👍
KIng X
@Tomas Rott "Oni sami nadávají na korektnost, ale když se k nim přestane člověk chovat korektně, brečí"

Ty nejsi malej idiot...
Tomas Rott
@KIng X Kde brečim a oháním se korektností? Vysvětli, pobav mě, pls.
Sylva Sauerova
@Tomas Rott Máte problém s vyhledáváním ?
http­s://ces­tina2­0.cz­/slov­nik/de­zolat/
Tomas Rott
@Sylva Sauerova No ale to se pak neshoduje s výrazem jaký požívá Váš kolega...🤷‍♂️
Tomas Rott
Kvalitní novinařina se prodává sama...🤣🤷‍♂️🤦‍♂️👍
Michal Kelner
Opět excelentní zpětné zrcátko, děkuji pane Merlíku.
Tomas Rott
@Michal Kelner Opravdu, opravdu je Mertlíkovo šíření nenávisti "excelentní"?
KIng X
@Tomas Rott Hluboko dýchej
Tomas Rott
@KIng X Proč brepto?
Michal Kelner
@Tomas Rott a podle Vás je šíření nenávisti bandy estébáků, zastydlých puberťáků a lhářů vůči slušným lidem v pořádku?
Tomas Rott
@Michal Kelner Jak šíří vláda nenávist? Že nechce aby její hejtr reprezentoval (dělal ostudu) v zahraničí?
Jiri Sojka
Pěkně napsané !
IVAN BUREŠ
@Jiri Sojka ...tak s nadhledem a slušně, že🤣
Tomas Rott
@IVAN BUREŠ 🤣👍 Souhlas!
KIng X
@IVAN BUREŠ řekni ho7no a tvoje neurózy zmizí. řekni to
IVAN BUREŠ
Ale Meltrík, vláda žádnou debatu o účasti na summitu NATO nevede, pouze oznámila kdo tam pojede a kdo ne. A že to vadí opozici a jí přizvukujícím novinářům, no koho to ve skutečnosti zajímá. Spíše je zajímavější sledovat jak poraženým a zejména jim nakloněným novinářům praskají nervy a jejich slovník už je jenom dnem opoziční žumpy pomatených jedinců. Musím přiznat, že i jako hrdý podporovatel Babiše jsem z jejich stavu smutný, asi takhle🤔🙂😃😂🤣
Martin Martin
@IVAN BUREŠ Takže druhý nejvyšší v NATO ten který seděl na minulém summitu v Belgii u VIP stolu s belgickým králem, Donaldem a td. Zatímco prodavač hnojiva by někde koukal přez okno? No to snad ne. Byli by tam za šlupky a Babiš to ví 😁
Tomas Rott
@Martin Martin Myslíte nedostudovaného komunistického rozvědčíka, který neví co mluví a kde mluví tak vládu hejtí a ČR škodí?
Pavel 1
@Tomas Rott žes nedostudoval rozvědčíku je jasné a že nevíš co mluvíš taky.
Tomas Rott
@Pavel 1 Na tykačku, po bolševicku, demokrate?🤔
KIng X
@IVAN BUREŠ Tak tiše sleduj a neser se do naší debaty.
Vladislav Novák
No ty jsi opravdu king @KIng X
Martin Bača
@IVAN BUREŠ Nomen omen
Uživatel_5581653
Samozřejmě odjet. Jako vrchní velitel si říct své.
KIng X
Tyhle články jsou dost nebezpečný. Už jen titulek nutí dezoláta přijmout odpověď na jeho hluboce zakořeněné otázky a riskovat, že mu uletí hlava rychlejc, než ruskému okupantovi po náletu UA dronu.
Tomas Rott
@KIng X Nebezpečný v čem, že si normální člověk řekne "co je to za zase za blbost"?
Pavel 1
@Tomas Rott normální člověk si řekne co jsi za blba
Tomas Rott
@Pavel 1 Máš tam něco jiného než nadávky ty bolševický fanoušku?
Pavel Kmoníček
Opět výstižné !
KIng X
@Pavel Kmoníček kurevsky
Tomas Rott
@KIng X Hmm... Vrána k vráně sedá...🤣👍
josef Panda
Prezident se nemá nikoho ptát, jestli může nebo nemůže jet na summit. Prostě nikomu nic neříkat, sednout na motorku a odjet. Kdo se moc ptá, ten se moc dozví.
Anton Augustin
@josef Panda
PePa si bude vrtat koleno, bude si sám platit večeři.
Vladislav Novák
A benzín dnes už taky není zadarmo. @Anton Augustin