Rozhovory
jirka189
7
@Mathesak1 Jsem (malinkou) součástí tohoto národa a sděluji vám, že mně dělá ostudu tato vláda, ne prezident.
Přejít do diskuze
@Tomas Rott - vidíš a ty jsi plusový případ člověka ač s vystudovanou pomocnou školou, dokáže napsat příspěvek do počítače. 🤔
@Štefan Tesla vem si léky, už ti zase hrabe. Radši se starej o toho svého ksichta macinku a ušatého estébáka 😂
Macinka je postpubertální jelito. Ve skutečnosti to je Tykač, kdo řídí pomstychtivého Klause a Macinka je Klausův poskok. Před rokem nějakého Macinku znalo pár lidí, na Twitteru se choval jako ocas, s oblibou všem tykal a vykřikoval "lehni bobku". Změna je jen v tom, že teď vyká,,,))) Tykač mu Twitter (dnes x) asi zakázal...
@Tomas Rott pouštěla tě máma ven nebo tě vychovávala jako holku? S čím sis hrál jako malej, Lojzo?
Souboj Macinka versus prezident, je proti všem normálním normám. Osoba, která získala 6,5 tisíce preferenčních hlasů, možná od sousedů, od rodiny a kamarádů. Bojuje proti prezidentovi který byl zvolen 3 358 926 hlasů, mezi kterými byly i Macinkovi a motůrkoví kamarádi. 🧠
@Mathesak1 Rutte přijel z*** Bureše, ne Pavla. Až se příště odvážíš použít slova "důvěryhodný spojenec", už budeš vědět, co znamenají.
@KIng X Aha, ty nemáš nic faktického, jen nadáváš, ale máš koule... Jasně! To Tě učili v nějaké incelovské skupině?
Co ty se odvoláváš na ústavu Petře, nebo Pavle? V jiné věci si sní vytíráš zadek. A teď se to hodí?? Ty studente ústavní nauky.. Takového trapáka jsme si zvolili. Bohužel i já.. 🥴
@Josef Tyl naprosto irelevantní srovnání typu co váží více: 2 melouny, nebo 1000 kuliček rybízu?
@Josef Tyl No to porovnáváte hrušky a jablka... Navíc to není žádný souboj, ve státě jsou nějak rozděleny pravomoci. Prezidentskej není absolutistickým monarchou, vědí?
Není dobré do zahraničí vysílat nerozumného nedostudovaného komunistického rozvědčíka, proti němu je i Babiš Mirek Dušín!
Babiš, Macinka, Zůna. Pavel na seznamu delegace na summit NATO chybí.
Je rozhodnuto, může jet třeba na motorce a zaplatit si hotel.
Je rozhodnuto, může jet třeba na motorce a zaplatit si hotel.
@jirka189
Tak tak studuj, ať je z tebe platný člen společnosti chlapče., každý jsme molekula tohoto státu, proto mám opačný názor než ty.
Tak tak studuj, ať je z tebe platný člen společnosti chlapče., každý jsme molekula tohoto státu, proto mám opačný názor než ty.
@Štefan Tesla Podvod - jaký? Dokažte.
A obrat o 360 stupňů vás vrátí do výchozí pozice...takže žádná změna.
Neučil jste Bureše procenta?
A obrat o 360 stupňů vás vrátí do výchozí pozice...takže žádná změna.
Neučil jste Bureše procenta?

Mluv