Komentáře
Martin Bartkovský: Exhibování místo reálné práce. Macinkův aktivismus začíná být skutečně nedůstojný
53 komentářů
Alena Kostelecká
0
Jen další potrat z filiálky KGB tzv. Prognostického ústavu.
Ono s některými, ba s většinou novinářů to taky není zrovna jednoduché. Proč vůbec Turcinka "..jsou ve světle kamer"?? Jsou snad oba něčím důležití? Jen pro Babiše, jen pro něho.
Pro Radovan Kotouš
Máš problémy! Jsem křestním jménem Zdeněk, narozen v Šumperku! A dál budu zvracet v Absurdistánu!
Máš problémy! Jsem křestním jménem Zdeněk, narozen v Šumperku! A dál budu zvracet v Absurdistánu!
Narodil jsem se v Šumperku a jsem Zdeněk! Na Slovensku bych byl Zdenko! Asi tolik inteligente!
Jeden komunista mu vadí a s druhým je v jeho vládě ministrem. Není to nic jiného než klukovska msta.
Nechceš, doufám, naznačit, že Macinkův aktivismus někdy nesl sebemeší stopy důstojnosti, že ne? 

Za mě v pohodě. Pavel je stejně jeho prezident jako je Babišova vláda prezidentova.
Macinka je muž na svém místě,kam se hrabe ten Lipovský odspirat
Chybička se vloudila:
v skutočnosti si Turek urobil fotku s Muskom, a nie Musk s Turkom.
v skutočnosti si Turek urobil fotku s Muskom, a nie Musk s Turkom.
Macinka dělá dobře, že nikomu nepodlejzá jako vy pane Bartkovský. On to nepotřebuje na rozdíl od vás.
@Uživatel_5337246
Právě, že musí!
Karty rozdává Tykac. Ten Macíka převzal od Klause, Klaus mu dal ruskou školu a Tykač zaplatil.
Teď musí Macík platit a jeho konání je právě platba zadavateli....
A splácí dobře.
Právě, že musí!
Karty rozdává Tykac. Ten Macíka převzal od Klause, Klaus mu dal ruskou školu a Tykač zaplatil.
Teď musí Macík platit a jeho konání je právě platba zadavateli....
A splácí dobře.
Máte to marné. Prohráli jste a už se s tím nějak vyporadejte
Pro autora clanku je. Objektivita cizi slovo!kdo .te synk
U plati?
U plati?
No, jak z protivládního článku vyplývá, stále jsou mezi námi opoziční kolaboranti se snahou poškozovat Česko. Jak dlouho jim to bude lid tolerovat ? 😎
Pana Bartkovského čtu jednou týdně. Vždy zvracím, ale čtu ho pravidelně kvůli tomu abych měl přehled!
Pane Bartkovský, díky za článek, aspoň si vždy uvědomím kde žiju!
Pane Bartkovský, díky za článek, aspoň si vždy uvědomím kde žiju!
Chování min.Macinky je 'nedůstojné, infantilní, sebestředné, hloupé, zbytečné, ostudné'..., a přesto mu všichni ti ' intelektem políbení, nadhledem a profesionalitou nadaní pisálci' věnují TOLIK svého drahého a drahocenného času. Duch tzv.řeporyjského pojetí žurnalistiky našel místo i v Reflexu. Tak hodně štěstí!🫠
@Eva Folbrová ano, máte naprostou pravdu. Nedospělce jako FraciMaci a FraciNaci by bylo vhodné umístit někam do učňáku na internát mezi jim rovné puberťáky. Snad by se na ně trošku pozapomnělo, a nebylo by nutné plácat o nich zbytečně v médiích a na sítích.
Nerad posuzuji charakter člověka podle jeho fyziognomie, ale tady to bohužel sedí na 100%. Macinka nejen že vypadá jako Záprdek (holič, Lžičař...), on se tak i přesně chová. Ostuda nás všech. Velké "poděkování" panu Babišovi.
Zkorumpovaná žumpa bude vykládat něco o důstojnosti😂😂😂 pozavírat do jednoho presstituta prolhanyho....
S micinkou jedině do ringu box . To bych si přál . Bych mu procisnul vlásky vlásky pěsti. No nic, já vím, jsem hroznej, ale micinka je hrozná krysa
Anna
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Soubj komunistických křídel o moc je, zdá se, nekonečný. Čekání Čechů na Godota je především jejich vinou marné.
Obsedantní porucha Macinkou...🤦♂️
Mě spíš připadá že Macinka a Turek plní úkoly z Kremlu a měli byste se na to investigativně zaměřit. Třeba najdete propojení Babiš -Macinka-Orban-Kreml.
@eleen8 Jj důkazem je projev Macinky v OSN...🤦♂️
Anna
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Anna Co konkrétně dělá pro stát a pro lidi? Zadlužování, přidělení vyšších dotací agrobaronům a Babišovi konkrétně 4čtvrt miliardy, to je politika pro lidi?