Věda
Věda
Vesmírné dálky pokořeny. Posádka Artemis II se po desetidenní misi vrátila bezpečně na Zemi
15 komentářů
Anonym
4
A k čemu to, když původně měli na měsíci přistát, ne jenom ho obletět. Prostě neúspěch programu USA.
Přejít do diskuze
@Pepa Zahrádka
Má generace poslala lidi na Měsíc, tvá bubnuje akorát jen do války synku.
Má generace poslala lidi na Měsíc, tvá bubnuje akorát jen do války synku.
@Pepa Zahrádka
Jo plán? Tak plánuj, byl plán o cestě na Mars, toho se já a ani ty nedožijeme.
Když jsem se díval k ránu na to archaické přistání do moře, nic se za půl století nezměnilo.
Jo plán? Tak plánuj, byl plán o cestě na Mars, toho se já a ani ty nedožijeme.
Když jsem se díval k ránu na to archaické přistání do moře, nic se za půl století nezměnilo.
KIng X
Neuvěřitelný trip. Pod zadkem se mi probudilo peklo > Kdy už tam budem? > Vidím věci jako v Interstellaru > Reminiscence & nenechal/a jsem doma zapnutý sporák? > Něco mě zase brzdí > Euforie & reverse culture shock.
Já chci taky
Já chci taky
@Joska Oltec Ono mezi číst a pochopit je také rozdíl, navíc to jak Turek četl připravený text je také legendární příklad šéfa mozkového trustu dezolé týmu.
@Anton Augustin Vnuci poslali raketu na měsíc a vaši milování několik raket na Kyjev, každý si může vybrat co je pokrok.
našinec
@Pepa Zahrádka Jen taková zajímavost: Sověti měli v plánu na Měsíci vybudovat základnu. Prototyp existoval. Narazilo to však nedostatek peněz.
@Anton Augustin Dezolátní neklid z nedostatku argumentů se projevuje tykačkou? Vaše generace poslala na měsíc Lunochod a jestli máte v notách z Kremlu tak je to velmi objevné.....
Amíci zase ukázali technickou superioritu nad Moskaly. Jejich konkurenti jsou dnes vlastně šikmooci, rusácký vesmírný program šel pod Putlerem do kopru.