Věda
Věda
Vesmírné dálky pokořeny. Posádka Artemis II se po desetidenní misi vrátila bezpečně na Zemi
15 komentářů
Amíci zase ukázali technickou superioritu nad Moskaly. Jejich konkurenti jsou dnes vlastně šikmooci, rusácký vesmírný program šel pod Putlerem do kopru.
A k čemu to, když původně měli na měsíci přistát, ne jenom ho obletět. Prostě neúspěch programu USA.
@IVAN BUREŠ
Proti programu Apollo je to úpadek, jejich vnuci to nedokáží.
Proti programu Apollo je to úpadek, jejich vnuci to nedokáží.
@Anton Augustin Vnuci poslali raketu na měsíc a vaši milování několik raket na Kyjev, každý si může vybrat co je pokrok.
@Anton Augustin Dezolátní neklid z nedostatku argumentů se projevuje tykačkou? Vaše generace poslala na měsíc Lunochod a jestli máte v notách z Kremlu tak je to velmi objevné.....
našinec
@Pepa Zahrádka Jen taková zajímavost: Sověti měli v plánu na Měsíci vybudovat základnu. Prototyp existoval. Narazilo to však nedostatek peněz.
@IVAN BUREŠ To určitě neměli, páchnoucí hnuSSáčku. Měli jej pouze s touto misí obletět, nemůžeme za to že neumíš číst.
@IVAN BUREŠ Vy asi moc nečtete, plán pro návrat na měsíc je rok 28.
@Pepa Zahrádka
Jo plán? Tak plánuj, byl plán o cestě na Mars, toho se já a ani ty nedožijeme.
Když jsem se díval k ránu na to archaické přistání do moře, nic se za půl století nezměnilo.
Jo plán? Tak plánuj, byl plán o cestě na Mars, toho se já a ani ty nedožijeme.
Když jsem se díval k ránu na to archaické přistání do moře, nic se za půl století nezměnilo.
Já chci taky