Divoký kačer

Zpět na článek

Turek se stal místopředsedou Rady SFŽP. Na své korunovaci vyzval vládu, aby byl na známkách

20 komentářů

Michal Kelner
Hranatá nula je génius. S Álou Hranolků udivují svět svojí angličtinou, která je 1000x angličtější, než jakou zvládají rodilí mluvčí. Rozhodně si zaslouží být na známkách. V životní velikosti.
Uživatel_5700640
@JAKUB ŽILKA Já vám říkám nečtěte to. Dostanete infarkt a příbuzným způsobíte starost.
Uživatel_5734171
Skutečnost Motůrků je směšnější, než Kačer. Třeba to, že se na ministerstvu stal šéfem jeskyňářů sedmnáctiletý kuliferda, syn náměstka...
Uživatel_5700640
Zase známky, známky, známky, každej je posedlej být na známce. K čemu jsou dnes známky? To i takovej toaletní papír je užitečnější. Proč na něj není natisknuta tato chloubu českého národa, Proč?
Pavel Nyklicek
Filípek byla kdysi naše andulka.
Chcípla.
Jak už to u andulek bývá.
Maji krátké dožití, než jdou zcela do řiti.
Uživatel_6294688
@moonblade Tak proč to čteš nádivo.
Uživatel_5351925
@Uživatel_5700640 Nám radost. Ale reflex by přišel o stálého předplatitele.
Josef Tyl
@Michal Nebyla - ty si vůl! Korunovanej!
Mibus
@JAKUB ŽILKA Milý Žilko. Umíte-li číst, čtěte to celé. Zvláště doporučuji tu část, co je Divoký Kačer. Kdo myslící bude kritizovat článek, ve kterém se píše, že se to nikdy nestalo.
Mibus
@Michal Nebyla A co je Divoký Kačer víte?
Petra Kluge
Tal dobře uz jsem se dlouho nezasmala!!
Pavel Kučera
Blahopřání k úspěchu, teď ještě Playboy a má kompletní servis, tisíce stitelek, to mu pomůže k vítězství Playboy roku 😁😁👍
František Pavlíček
Hodně dobré, já myslím, že i Turkovi se to líbí! 👌
JAKUB ŽILKA
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jana Anastasie Prachařová
@Uživatel_6294688 Naprosto souhlasím
Pepa Šulc
Pan redaktor je docela dobrý idiot.
Karel Přibyl
@Uživatel_5700640 To já znám jednoho a ten tvrdil, že na známkách být nechce,no a jako vždy,zase lhal.
Karel Přibyl
@moonblade Protože jsou v něm pouze trapáci a prudiči.
moonblade
Proč je Reflex tak trapný?
Michal Nebyla
Graubner není kardinál.