Divoký kačer

Zpět na článek

Turek se stal místopředsedou Rady SFŽP. Na své korunovaci vyzval vládu, aby byl na známkách

20 komentářů

František Pavlíček
Hodně dobré, já myslím, že i Turkovi se to líbí! 👌
Petra Kluge
Tal dobře uz jsem se dlouho nezasmala!!
Pavel Kučera
Blahopřání k úspěchu, teď ještě Playboy a má kompletní servis, tisíce stitelek, to mu pomůže k vítězství Playboy roku 😁😁👍
Pepa Šulc
Pan redaktor je docela dobrý idiot.
moonblade
Proč je Reflex tak trapný?
Karel Přibyl
@moonblade Protože jsou v něm pouze trapáci a prudiči.
Uživatel_6294688
@moonblade Tak proč to čteš nádivo.
Jana Anastasie Prachařová
@Uživatel_6294688 Naprosto souhlasím
Michal Nebyla
Graubner není kardinál.
Josef Tyl
@Michal Nebyla - ty si vůl! Korunovanej!
Mibus
@Michal Nebyla A co je Divoký Kačer víte?
Michal Kelner
Hranatá nula je génius. S Álou Hranolků udivují svět svojí angličtinou, která je 1000x angličtější, než jakou zvládají rodilí mluvčí. Rozhodně si zaslouží být na známkách. V životní velikosti.
Uživatel_5700640
Zase známky, známky, známky, každej je posedlej být na známce. K čemu jsou dnes známky? To i takovej toaletní papír je užitečnější. Proč na něj není natisknuta tato chloubu českého národa, Proč?
Karel Přibyl
@Uživatel_5700640 To já znám jednoho a ten tvrdil, že na známkách být nechce,no a jako vždy,zase lhal.
Uživatel_5734171
Skutečnost Motůrků je směšnější, než Kačer. Třeba to, že se na ministerstvu stal šéfem jeskyňářů sedmnáctiletý kuliferda, syn náměstka...
Pavel Nyklicek
Filípek byla kdysi naše andulka.
Chcípla.
Jak už to u andulek bývá.
Maji krátké dožití, než jdou zcela do řiti.
JAKUB ŽILKA
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Uživatel_5700640
@JAKUB ŽILKA Já vám říkám nečtěte to. Dostanete infarkt a příbuzným způsobíte starost.
Uživatel_5351925
@Uživatel_5700640 Nám radost. Ale reflex by přišel o stálého předplatitele.
Mibus
@JAKUB ŽILKA Milý Žilko. Umíte-li číst, čtěte to celé. Zvláště doporučuji tu část, co je Divoký Kačer. Kdo myslící bude kritizovat článek, ve kterém se píše, že se to nikdy nestalo.