Prostor X
Pod svícnem: Učitelka zneužila chlapce. Je to roštěnka, má prý být rád. Veřejnost to vůbec nepochopila
32 komentářů
Michal Mika
14
Asi budu taky bagatelizovat ale podle mého názoru tyto dámy vůbec nerozumí myšlení pubertálních kluků.. klidně bych se vsadil že 99% heterosexuálních kluků by z toho určitě trauma nemelo
Přejít do diskuze
Nevím, jestli mne soudružka vedoucí na pionýrském táboře zneužila, ale jsem jí za to do dnes vděčný
Miliony žáků o tom sní. A zrovna se to stane někomu, kdo tom zřejmě nesnil. To jsou ty paradoxy.
No kdyby mě zneužila pí. Rychterová nebo Palmeová, tak to bych měl trauma do konce života, starý dvě rašple... Ale být to tenkrát ta krásná Kubánka co jsme měli na Aj... Kterou chtěla celá škola... A vy dvě ženy, vy odbornice radši mlčte... My se s tím, jako nějak chlapy popereme a bez následků....
Jak můžou tyhle frustrované ženské posuzovat, zda-li měl kluk trauma ze sexu s učitelkou?! To by měl především říct on. Na něm by se měly projevovat následky trauma. Pokud se neprojevují a on sám to bere jako pozitivní zkušenost ... proč tyhle fúrie rozhodují o jeho pocitech?
No, co bych za to byl býval dal, kdyby mě tehdy nějaká učitelka sexuálně zneužila 

já byl také jako nezletilý zneužit soudružkou co byla u nás na pedagogické praxi a dodneška když se potkáme na to vzpomínáme jaké to byly krásné časy
Nešťastník si do smrti ponese psychické následky. Jeho touhy budou směřovat výhradně do školních sboroven a kabinetů.
Možná mu nařídila že o tom nesmí ani ceknout, tak byl traumatizován tím že se nemohl pochlubit spolužákům....
Tak pokud to nebylo stylem "když se nepodvolíš, dostaneš pětku a dvojku z mravů" tak se klidně vsadím, že z toho žádné trauma neměl.
Ja bych nemel problem byt zaucen mladou peknou ucitelkou. Jenze dnes jak nekdo napise, zejmena zena ze znasilneni ji prislo spis jako pekny voser nez hluboke trauma tak se docka hejtu neb je nutne z toho mit hluboke trauma
povinne.
povinne.
Učilo mě během celé školní docházky pár opravdu nádherných učitelek, ale bohužel...l
Naštěstí na obchodní škole bylo o mnoho víc děvčat než chlapců, jezdili jsme od prváku až do čtvrťáku na lyžáky (od druháku jako náhradníci, ale vždy jsme se tam dostali. K tomu chmelové a bramborové brigády, takže učitelka by byla jen třešničkou na dortu.
Naštěstí na obchodní škole bylo o mnoho víc děvčat než chlapců, jezdili jsme od prváku až do čtvrťáku na lyžáky (od druháku jako náhradníci, ale vždy jsme se tam dostali. K tomu chmelové a bramborové brigády, takže učitelka by byla jen třešničkou na dortu.
Miliony žáků sní o tom, že shoří škola. A když se to někomu poštěstí a má z toho veřejně radost, tak je potrestán za schvalování terorizmu. To jsou ty paradoxy. @Josef Tyl
@našinec Protože sex je nerovnoměrný. Sexualita muže je dobýt ženu a vniknout do ní. Sexualita ženy je o hodně složitější. Potřebuje přípravu (ne nutně v době, kdy už je s mužem), ale potřebuje být naladěná. Třeba vlastní zadržovanou touhou. Anebo chápajícím a nespěchají cím mužem. Od lichotek, po něžné doteky, polibky, nekoitální dráždění atd., aby se mohla uvolnit a otevřít. Proto když dospělá žena svede mladého kluka, říká tím, že už je připravená, aby do ní vniknul a dopustil se de facto jistého druhu násilí, neboť, co si budeme povídat, proniknutí penisu do pochvy je určitým druhem násilí. Kdežto když dospělý chlap svede mladou nezkušenou holku, která neví, jak se naladit a on to nepozná, může dojít k traumatu v momentě proniknutí. A to je ten zásadní rozdíl. A to už vůbec nemluvím o skutečnosti, že dle Šrámka má muž touhu rozsévače a žena úrodný klín. Že mladá nezkušená dívka může mír strach z otěhotnění, proto se nedokáže uvolnit, lubrikovat a zcela se vlastní vůlí muži oddat.
Tedy, já nevím, ale když mi bylo nějakých 13 let, začal jsem si všímat žen. Ne spolužaček, co se pořád chichotaly a ještě jim většinou ani prsa nerostla, ale mladých žen i žen středního věku, samozřejmě i učitelek, hleděl jsem na jejich poprsí i klíny, pokud měly těsné kalhoty a představoval jsem si, co mají pod sukní a měl jsem představy, co by kdyby, neboť erekce na sebe nedala dlouho čekat. Spíš byly nepříjemné posměšky spolužáků, kteří si toho všimli. Takže kdyby mi tehdy úča "dala" rozhodně by to nebylo trauma, ale splnění snu. Proto musím jednoznačně odmítnout tezi o škodlivosti takového jednání v paušalizované podobě. Jistě, čtyřprocentní nebo nábožensky přísně vychovávaný kluk by z toho musel mít trauma, ale kluk, co s ním mlátí hormony by to bral jako vybití mimo ruční práci. Nelze vyloučit citové vzplanutí, ale to si myslím,že v takovém věku moc nehrozí. Vždyť v dobách 19. a počátku 20. století bylo docela normální,že otec dovedl svého mladého syna do míst, kde byl tento zbaven panictví zkušenou dámou a rozhodně se nedá říci,že by to na něm zanechávalo nějaká traumata. To spíš měli traumata ti kluci, co byli vychováváni puritánsky. Takže závěrem, ať se jde paní psycholožka bodnout.
Dušan Trnka
Ja tie baby nechápem, nikto ich v živote nechcel a ani ako lezby si nikoho nenašli ? Tak kde je okrem hlúposti prameň ich nenávisti ... 😀
V těchto otázkách jsou takové kuriózní rozpory. Za soulož s nezletilou, již duševně i fyzicky vyspělou. S tou, která to sama chtěla a měla z toho radost, jste stejně odsouzen za znásilnění.
@Michal Mika Já bych to rošířil. Tyto dámy myšlení nechápou vůbec.
A hlavně neuznávají svobodu. Každý má právo se sám rozhodnout jestli mu něco ublížilo nebo ne.
A hlavně neuznávají svobodu. Každý má právo se sám rozhodnout jestli mu něco ublížilo nebo ne.
našinec
Pro ty nechápající přispěvatelé: Téměř každá žena prý sní o znásilnění. Takže, když vám někdo znásilní manželku či dceru, tak poklepete násilníkovi na rameno a řeknete - dobrá práce?!
našinec
Příspěvky pod tímhle článkem jsou opravdu k 💩. A souhlasím s dámami ve studiu, že je opravdu podivné, jak rozdílně jsou situace dle pohlaví posuzovány. Když zbaví učitelka panictví chlapce, tak je to bezva. Když zbaví učitel panenství dívku, tak je to najednou špatně. Když jde učitelka umývat mulínky do chlapeckých sprch, tak potrestání žádné. Když by šel učitel umývat prcinky do dívčích sprch, tak najednou je to téměř hrdelní zločin.
@josef Panda - jsi zde mimo vlákno. Musíš jít do rubriky: chci být vtipný za každou cenu!
@našinec možná to bude souviset s rozdílnou fyziologii mužů a žen, a myslím si, že pokud muž nechce (tj. pokud žena ho fyzicky nepřitahuje), tak k pohlavnimu styku dojit prostě nemůže..u žen je to jiné, takže tam se dá mnohem snáze docílit toho, že dojde k pohlavnímu styku, i když žena nechce..
Špatně je to, že pokud dospělý má oboustranně dobrovolný sex s někým komu nebylo 18 let, tak teoreticky se může vždy z hlediska zákona jednat o zneužití.. navíc z čistě fyziologického hlediska pokud osoba mužského pohlaví nechce, tak velice těžko dojde k pohlavním styku.. a řešit to, že nějaký kluk si užije z hezkou učitelkou je už úplně zbavene souvislosti s realitou..
Ony si myslí, že psychika chlapců a dívek/žen se neliší?
Spousta žen říká, že muži "chtějí jen to jedno" - tedy, jde jim jen o sex. Kluk, pokud není gay či asexuální ( což je dost vzácné)by mohl mít trauma, jen pokud by selhal při styku - ale učitelka by měla pochopení, si myslím.
Spousta žen říká, že muži "chtějí jen to jedno" - tedy, jde jim jen o sex. Kluk, pokud není gay či asexuální ( což je dost vzácné)by mohl mít trauma, jen pokud by selhal při styku - ale učitelka by měla pochopení, si myslím.
Dušan Trnka
@Štěpán Sekanina Je pravdou, že lepšie ako byť zneužívaný učiteľkou je byť zneužívaný pedofilom . Ten má na rozdieľ od pedagógov deti skutočne rád ... 😀