Komentáře
Babišovy útoky na média zavánějí totalitním myšlením. Sám je používal k politickému boji
42 komentářů
Juchin
10
Babiš je sebestředný psychopat s velmi nízkým morálním kreditem, mizivou sociální inteligencí a nulovou empatií. Takový člověk bude permanentně kopat kolem sebe, označovat kdekoho za lháře a sám přitom bezostyšně lhát.... Ten nikdy nepochopí, že svého největšího protivníka vidí každé ráno v zrcadle....
Přejít do diskuze
JAKUB ŽILKA
Babiš jenom plní volební program pro který dostal nejvíce voličských hlasů. A jedním z bodů programu je vrátit médiím schopnost a povinnost objektivně hodnotit události. A samozřejmě kdo to neumí musí z kola ven, ostatně o tom demokracie je. A potrefené husy už pro jistotu kejhají i zde v Reflexu. . SLÁVA Babišovi.😎
StBacky praskac se zase "projevil"..je velkou ostudou nasi zeme, ze nas nekdo takovy reprezentuje, ale vseho do casu, ono na nej jednou dojde, podvodu a levaren ma na krku tolik, ze ho to jednou dobehne
Typické ,postkomunistické myšlení ! Babiš ,praktikuje komunistickou politiku i způsoby jednáni ,takový prvni tajemnik firmy ANOFERT!! To ,že to bagatelizujete dokazuje ,jak ten článek uhodil hřebíček na hlavičku! Všichni jednotni jedno proč v jednotě je síla platí pro jeho voliče! Bez názorů a když ,tak většinově nejsou k zveřejňování! Ano ,ANO je poskomunistcká firma komunistického miliardáře ,který získal zvláštnimi způsoby komunistický majetek statu ,který byl v r.48 znarodněný! Co chcete obhájit ? On znevažuje i statni instituce a nevědomě stát! Miru zdar!
Je to starý slabý StBak, který se bojí pravdy! Jako každý soudruh! Kdy začnou soudy a žaloby???
Babiš nahlas říká, že se mu nelíbí, jak o něm někdo píše, ale dělat z toho téměř rozpad demokracie chce jistou dávku tvůrčí fantazie, nebo profesní deformace. Mezi komentářem a aktivismem se to tu rozpouští rychleji než objektivita v úvodním odstavci.
Na druhou stranu si nevšímá pseudovinařů z Reflexu? Tam je to zřejmě ještě jednodušší. I on (Babiš) chápe, že demokracie potřebuje nejen hlídací psy, ale i dvorní šašky. A ti, na rozdíl od těch prvních, aspoň netvrdí, že jsou něco jiného.
Na druhou stranu si nevšímá pseudovinařů z Reflexu? Tam je to zřejmě ještě jednodušší. I on (Babiš) chápe, že demokracie potřebuje nejen hlídací psy, ale i dvorní šašky. A ti, na rozdíl od těch prvních, aspoň netvrdí, že jsou něco jiného.
Morální bonsaj Nacher už odhodil demokratické maskování a jede už jen v režii estébáka. Dokonce ustanovil i "titulkovou policii" a řeší ve svém Dvojím metru právě vyznění titulků. Něco šíleného a před pár lety nepředstavitelného. O médiích má rozhodovat jen a pouze ten, kdo si je kupuje. Pokud existují čtenáři Parlamentních listů, ať si tam Nacher nebo Klaus píší svoje kraviny, prostě já si je nikdy nepřečtu. A naopak. Řešit to a nařizovat a zakazovat, dělají jen ubožáci. Zakomplexovaní ubožáci. Nacher i Klaus tohle naplňují zcela... Před chvílí jsem se dozvěděl, že tlupa prosadila dnešní den Dnem české vlajky. Nejprve jsem si myslel, že to je Apríl a šel se podívat do kalendáře, ale oni to myslí vážně. Neuvěřitelně trapné a směšné...,,
Je zajímavé že tihle nejlepší redaktoři si můžou psát co je napadne, ale když se Babiš proti tomu ohradí ,tak to je totalitní myšlení? Jeden může a druhý nesmí no kde to jsme, to je ta jejich jediná pravda tak nedokonalá že neunese žádnou kritiku
no a jeste dodam - co to asi tak muze znamenat - StBak je asi znacne nervni, protoze mu Trumpeta tak trochu podrazil nohy, lepe jen tak nebude a on ted nevi, jak z toho ven, tak aspon podle utoci na nezavisla media a nejen na ty, strasne ho stve, ze je nemuze mit pod kontrolou a to je ta pods*** veci 

@Uživatel_5700993 - Den české vlajky, to je opravdu to, co v těchto dnech nejvíce potřebujeme. Bazinga
21 šéfredaktorů, co mi to jen připomíná?
99 pragováků v jiné době, jiná ideologie, tenkrát Moskva a dnes Brusel, jen to poklonkování a plazení za třicet stříbrných je stejné.
Reflex má od ostatních výjimku, má zatím svobodnou diskuzi.
99 pragováků v jiné době, jiná ideologie, tenkrát Moskva a dnes Brusel, jen to poklonkování a plazení za třicet stříbrných je stejné.
Reflex má od ostatních výjimku, má zatím svobodnou diskuzi.
@našinec
No a? Je to nebetyčná kravina a je mi jedno, kde vzala ta kravina předlohu.
No a? Je to nebetyčná kravina a je mi jedno, kde vzala ta kravina předlohu.
Co chcete od rudého estébáka???? Ten je ve vládě jen proto aby uvítal ty ruský barbary až sem přijdou!!!!!
JAKUB ŽILKA
Nejde o "Babišovi útoky na média" jak chybně a účelově tvrdí článek, ale o snahu navrátit do médii schopnost podávat pravdivé informace. Ale rozumím tomu, že někteří novináři to nechtějí dělat nebo to ani neumějí. Ti samozřejmě musí pryč. Oni to vědí a bojí se pravdy, proto pokračují ve svém lživém podávání informací.😉
našinec
@Uživatel_5700993 Je to takové vlastenecké uvědomování alá MAGA. Osobně ho ani nepřeceňuji, ale ani neodsuzuji. Ať raději na českých budovách visí čsl. či česká vlajka než cizí.
JAKUB ŽILKA
@Miloš Hora ....někdo takový se zde opravdu pohybuje, zřejmě to bude někdo, jehož diskuzním argumentem jsou jenom nadávky na Babiše.😎
@Juchin Ano je to psychopat, který ještě trpí progresivní stařeckou demencí. Hrozná kombinace, Bůh ochraňuj tuto krásnou zem.
Proč zavánějí? On přímo napodobuje Jakeše. Myslím, že podrobně studoval projev Jakeše z Červeného Hrádku.
JAKUB ŽILKA
@Juchin ...nepřehlédl jsi to ferdo, protože to tam není, ale je tam požadavek navrácení respektu k podávání pravdivých informací, a novináři kteří to neumějí musí pryč.😶
říká se tom u fangličkářství a je to neuvěřitelně směšné. A je mi skutečně jedno, jestli to má nějakou předlohu v USA...
našinec
@Uživatel_5700993 Kdybys chtěl vědět vysvětlení, tak je to po vzoru USA a jejich Flag Day, který se slaví 14. 6. od roku 1916. Zavedl ho prezident W. Wilson.
dost by mě zajímalo co by se stalo kdyby Babiš nechal Sezmam a na něj navázaný média vypnout ze dne na den jako to udělal fijalovej fašoun s proruskými médii
To je Boží, tak jsem dal příspěvek pod článek ,,...ůtoky na média zavánějí totalitním myšlením.", a byl jsem ,,totalitně" rychle smazán. Prej mne někdo ze zdejší party prásknul...
@JAKUB ŽILKA "Povinnost objektivně hodnotit události ". Co to jako je? Čteš to po sobě vůbec? Jak se ta objektivita hodnotí? Máš na to měřák???? Asi ne, že jo. Kdo rozhodne co je objektivní a co ne? Lidi jako ty? Svatá prostoto....
Vladimír Šťastný
@Uživatel_5700993 A smál jste se taky ukrajinským vlajkám na každé boudě? To nebylo fangličkářství?
@JAKUB ŽILKA Budu lhát o novinářích, kteří o mně píši, budu kydat hnůj na média, ve kterých působí..... To jsi četl ve volebním programu? Tak to jo, já to asi přehlíd'....
@JAKUB ŽILKA - jo jo Babiš svůj volební program plní - dojení státu, tedy i jeho voličů v prospěch jeho firem, ovládnutí médií, státní správy vč. policie a justice, tedy destrukce demokracie a nastolení asijské despocie poklonkující Rusku.
Bohužel fi-jalová opozice mu v tom svým probruselským, tedy neomarx-progresivistickým třeštěním pomáhá.
Bohužel fi-jalová opozice mu v tom svým probruselským, tedy neomarx-progresivistickým třeštěním pomáhá.
Vzhledem k tomu, že v prvních dvou měsících roku byly ceny ještě poměrně nízké a citelně se zvyšovaly až v přiblížené periodě od 27. února do 27. března 2026, navýšené inkaso je třeba v celé výši vztáhnout k devíti zbývajícím měsícům roku a v poloviční výši k měsíci březnu, takže představuje přes 13,3 miliardy korun (při předpokladu, že ceny budou po zbytek roku kolísat kolem současné úrovně).
Celkově si tak stát letos od března do prosince může vylepšit hospodaření díky vyššímu inkasu dohromady jak z prodeje benzínu, tak nafty, o 15,9 miliardy korun, měsíčně o zhruba 1,6 miliardy korun. Za celý rok, pokud by hypoteticky navýšené ceny platily hned od začátku ledna, by si přišel dokonce na dodatečných 20,1 miliardy korun.
Celkově si tak stát letos od března do prosince může vylepšit hospodaření díky vyššímu inkasu dohromady jak z prodeje benzínu, tak nafty, o 15,9 miliardy korun, měsíčně o zhruba 1,6 miliardy korun. Za celý rok, pokud by hypoteticky navýšené ceny platily hned od začátku ledna, by si přišel dokonce na dodatečných 20,1 miliardy korun.