Komentáře
Tristní kabaret kolem cen pohonných hmot. Babiš chce řídit stát jako firmu a zazdil Schillerovou
7 komentářů
Mibus
1
Když byl Babiš v opozici, histericky kritizoval vládu za jakékoli rozhodnutí. A teď, když je premiér, dělá totéž, co tehdejší Fialova vláda. Inu Bureš. JÁ mohu oni ne. JÁ jsem přece Babiš
V Průhonicích bych netankoval naftu ani kdyby byla zadarmo. Estebák Bureš do nafty močí, tak jako to dříve dělal do Bečvy, kde potom všechno živé pochcípalo.
Stačí pár nálepek, trochu ironie, žádné zdroje a máme hotovo. Fakta se tu míchají s názory tak nenápadně, že to skoro vypadá jako analýza. „Nejrychleji v EU“, „experti říkají“
Hlavně že je jasno: Babiš za všechno může. Škoda jen, že realita bývá o něco složitější než tenhle komentář=čistá agitka.
Hlavně že je jasno: Babiš za všechno může. Škoda jen, že realita bývá o něco složitější než tenhle komentář=čistá agitka.
Jednoduché řešení. Snížit spotřební daň a hlavně snížit DPH. Obojí může udělat vláda, Klidně nafta může stát 40 korun. Bureš nechce, protože erár má vyšší inkaso DPH a tak svaluje vinu na prodejce..,.
Starý, slabý a lakomý Slabiš nezklamal! A vony ho ty Molky (mmj. Maďarsko) a tak neposlouchají? 🤣🤣🤣 Agrofert zpevňovat může, Andy! Vrátit dotace, musí! 😎
Opět zavádí jen buzeraci a nekonají pro "naše lidi"... TVL nafta! Co moTurci? Odvolat ředitele národního parku to nevyřeší!
Gratuluji a děkuji voličům této blbovlády!
Opět zavádí jen buzeraci a nekonají pro "naše lidi"... TVL nafta! Co moTurci? Odvolat ředitele národního parku to nevyřeší!
Gratuluji a děkuji voličům této blbovlády!
Ty němci asi nečtou Reflex, okolo Chebu jsou u pump kolony německých aut a většina z nich si plní i kanystry.
Jinak tu ,,Babišovu" pumpu dneska vyfotil i profesor Nutela, a opět vypadal jako trubka...
Jinak tu ,,Babišovu" pumpu dneska vyfotil i profesor Nutela, a opět vypadal jako trubka...