Komentáře

Zpět na článek

Tristní kabaret kolem cen pohonných hmot. Babiš chce řídit stát jako firmu a zazdil Schillerovou

7 komentářů

Mibus
Když byl Babiš v opozici, histericky kritizoval vládu za jakékoli rozhodnutí. A teď, když je premiér, dělá totéž, co tehdejší Fialova vláda. Inu Bureš. JÁ mohu oni ne. JÁ jsem přece Babiš
josef Panda
V Průhonicích bych netankoval naftu ani kdyby byla zadarmo. Estebák Bureš do nafty močí, tak jako to dříve dělal do Bečvy, kde potom všechno živé pochcípalo.
Mibus
@josef Panda Já zase ignoruji Penam a Kostelecké uzeniny. I kdybych týden nejedl.
Miroslav Zita
Stačí pár nálepek, trochu ironie, žádné zdroje a máme hotovo. Fakta se tu míchají s názory tak nenápadně, že to skoro vypadá jako analýza. „Nejrychleji v EU“, „experti říkají“
Hlavně že je jasno: Babiš za všechno může. Škoda jen, že realita bývá o něco složitější než tenhle komentář=čistá agitka.
Uživatel_5700993
Jednoduché řešení. Snížit spotřební daň a hlavně snížit DPH. Obojí může udělat vláda, Klidně nafta může stát 40 korun. Bureš nechce, protože erár má vyšší inkaso DPH a tak svaluje vinu na prodejce..,.
Igor
Starý, slabý a lakomý Slabiš nezklamal! A vony ho ty Molky (mmj. Maďarsko) a tak neposlouchají? 🤣🤣🤣 Agrofert zpevňovat může, Andy! Vrátit dotace, musí! 😎

Opět zavádí jen buzeraci a nekonají pro "naše lidi"... TVL nafta! Co moTurci? Odvolat ředitele národního parku to nevyřeší!

Gratuluji a děkuji voličům této blbovlády!
Miloš Hora
Ty němci asi nečtou Reflex, okolo Chebu jsou u pump kolony německých aut a většina z nich si plní i kanystry.
Jinak tu ,,Babišovu" pumpu dneska vyfotil i profesor Nutela, a opět vypadal jako trubka...