Zprávy
U těch elektronických cigeret je to tím,že všude v okolních státech jsou osvobozeny od spotřební daně z důvodu menší škodlivost vapování,u nás
soudruzi vymysleli pravidelné zvyšování: sazby spotřební daně u el.cigaret rostou o 5 % ročně.Takže to je jen důsledek-menší získ státu(DPH),více černýho obchodu a padělků.Já už pro liquid jezdím do Německa nebo na
Slovensko
soudruzi vymysleli pravidelné zvyšování: sazby spotřební daně u el.cigaret rostou o 5 % ročně.Takže to je jen důsledek-menší získ státu(DPH),více černýho obchodu a padělků.Já už pro liquid jezdím do Německa nebo na
Slovensko
Nejsou to jen cigarety. Loni v listopadu se v ČR rozjel obrovský byznys s pašovanými 30ml liquidy. Jak mi řekl pracovník SZPI, původ tohoto zboží je v SAPĚ. Prodávají to výhradně Vietnamci, bez kolků, českých popisů. Podobně to bylo i s el. cigaretami na několik tisíc potahnutí.
Hlavně zavést EET.
Hlavně zavést EET.
Cigára a chlast jsou výrobně velmi levné komodity. Tím, že je stát neustále zdražuje, vytváří čím dál větší prostor pro výdělek pašerákům a padělatelům.
Myslím, že jednou zlegalizuje i tvrdé drogy.