Zprávy

Zpět na článek

Policie zadržela tři podezřelé ze zapálení zbrojovky v Pardubicích. Jsou obviněni z teroristického útoku

12 komentářů

Petr Klimánek
@Sam Martin ty máš kognitivní funkce v háji ,napiš něco až v máji
Eduard Sykora
...počítám že ty záběry natáčeli telefonem ve kterým byla SIMka a každej z nich měl v kapse další telefon , no jo IQ nebylo nikdy silnou stránkou aktivistů
našinec
Zajímavé, že ti "teroristé" vyhrožují zveřejněním dokumentů o spolupráci s Elbit Systems, které našli v areálu LLP Holding, když přece žádná spolupráce není. Njn, to je tak, když politici hloupě lžou.
Petr Klimánek
@Pavel Nyklicek Čug a Geg , stejně jako Vrbětice , ty jsi geniální Nykliček
našinec
Za mne se zde dopustila trestního činu i ta firma LLP Holding, která spolupracuje na zbrojních dodávkách pro cizí stát "na tajňačku".
Petr Klimánek
@Pavel Nyklicek neboj , nepřípomínej se ,já o tobě vím
Pavel Nyklicek
@Petr Klimánek
Je fakt, že nás geniálních je málo....
Anton Augustin
@Sam Martin
Na novinkách je vidět Američanka s nějakým mladým lemplem, který řval „Free Palestine“ spíše obdoba nebo kamarádi našich pirátů.
Takže si dej mokrý hadr na pomatenou hlavu.
Další video ukazuje skupinku, která demonstruje za zatčené, tak jsme doma.
Kdopak stávkoval, kdopak věšel palestinské vlajky ve školách a univerzitách, hádejte. Kde byla BIS?
Vlajkami to začalo, terorismem končí.
Sam Martin
ruSSácký fašouni... Hnus co si dovolují skřeti stepního Hitlera 💩🇷🇺💩🤮🤮🤮
Anton Augustin
Situace se mění, nové titulky píší, Žháři z Pardubic vydali nový vyděračský dopis... různí političtí kecalové už mlátí prázdnou slámu.
Pavel Nyklicek
Já jsem hned babise a jeho kumpány poznal.
Tohle spalování země je pořád stejné...
Anton Augustin
Samá ruská stopa, snad se dozvíme jména a původ. Liberální média budou psát, že je naváděl Okamura a Trump.