Komentáře

Zpět na článek

Sebevražda slabé Evropy: Trump je šílenec, ale Ameriku potřebujeme, jinak zamíříme do pekel

4 komentáře

Karel Halámek
Píšete blbosti, pane Bucherte. Některé pasáže jsou úplně jako z komunistické nástěnky před rokem 1989. Nechte raději psaní o mezinárodní politice a jděte se projít do lesa. Budete šťastnější a čtenáři Reflexu taky.
JAKUB ŽILKA
"Krvežížnivý Putin, kapitalista chřestící řetězem..." vzpoměl jsem si na propagandu za komunizmu, dýchlo na mně mládí, díky pane Bucherte. Jinak válka na Ukrajině opravdu není jenom záležitost Evropy, ale jenom vnitřní záležitost dvou států bývalého SSSR, který ohrožoval a okupoval celou východní Evropu včetně nás. Za mně, ať se mezi sebou třeba navzájem zlikvidují, nic proti tomu.
Jiří Bubeníček
To co píšete o válce Rusko - Ukrajina ,myslite vážně? Evropy se to netýká to je taková naivita a neznalost obecně ,která nemá obdoby! Rozvádét nebudu ve vašem připadě je to zcela zbytečné! Pana Bucherta a jeho postoje leta znám nazorově nepřekvapuje jen onálepkuji tvrdý ,trvalý Klausovec jasně názorově! Miru zdar!
Petr Klimánek
@JAKUB ŽILKA vystizne