Komentáře

Zpět na článek

Vybírat si mezi dvěma zly je pošetilé. Poslední akce Grety Thunberg se snaží zachránit skomírající diktaturu

7 komentářů

Joska Oltec
Pokud by byla opravdu poslední, mělo by se to oslavit.
Miroslav Kašpar
U té kreatury (G.T.) je úplně lhostejno, na čí straně zrovna stojí, neboť je to, již z jejího založení, vždy strana špatná. Takže nezbývá, než ji ignorovat a držet si od ní odstup
Richard Štěpán
Vyhubit Izrael!
Joska Oltec
@našinec No malý poblém je v tom, že jim tam vládne smradlavý bolševik typu našinec, už přes 60 let. Pokud je amíci konečně vyštípou, zaslouží si metál snad i Trump...Hlavní slovo v tom má i Marco Rubio který má kubánské předky, tož neočekávaj že z toho kubánský bolševik vyvázne lacino. 😎😎
našinec
Typický článek Reflexu. Na Kubě je možná zle, ale nemůžou za to Kubánci, ale USA, která od svržení Batistovy vlády uvalila na Kubu embargo, čímž Kubu poslaly do náruče SSSR a jeho spojenců.
Victoria Gutierrez
Když jsem si uvědomil, že společnost, které jsem důvěřoval, špatně naložila s mou investicí, cítil jsem se v bezvědomí. Každý hovor zůstal bez odpovědi, každý slib byl zrušen. Tehdy jsem se obrátil na Trustwave Hackers Tech na adrese Trus­twave­hacker­stech2 @ gmail com. Jejich tým bral můj případ vážně od prvního rozhovoru. Prošetřili praktiky společnosti, shromáždili dokumenty, o kterých jsem ani nevěděl, že je potřebuji, a průběžně mě informovali o každém kroku. Poprv po měsících jsem měl pocit, že se mě konečně někdo zastává – ne jako číslo spisu, ale jako člověka, který si zaslouží odpovědi. Díky jejich vytrvalosti jsem získal zpět finanční prostředky, o kterých jsem si myslel, že jsou navždy pryč. Pokud se domnívát, že jste byli uvedeni v omyl nebo finančně poškozeni, nemusíte tomu čelit sami. Tato firma ví, jak odhalit pravdu a bojovat za to, co vám dluží.“
josef Panda
Trump si nějakým způsobem Kubu vezme nebo počká Martin Kuba padne sám a ani humantární pomoc Grety mu nepomůže.