Zprávy
Stát nemá platit chod neziskovek, ale řada programů má smysl, říká Tejc. Na probační kurzy vyčlení dva miliony
2 komentáře
Francisca Bruno
Poté, co jsem investoval do toho, co mi bylo sděleno jako bezpečná a stabilní příležitost, se všechno zhroutilo. Společnost přestala odpovídat na otázky, odkládala výběry a nakonec zmizela v dlouhém tichu. Cítil jsem se trapně a nejistě, zda někdo vezme mé obavy vážně. Trustwave Hackers Tech z Trustwavehackerstech2 @ gmail com to okamžitě změnili. Naslouchali bez odsuzování, pečlivě prozkoumali mé dokumenty a přesně vysvětlili, jak budou k vyšetřování přistupovat. Jejich tým odhalil zavádějící prohlášení, nesrovnalosti a porušení, o kterých jsem si ani neuvědomoal, že existují. Vyřizovali veškerou komunikaci se společností a chránili mě před dalším stresem. Nejvíc na mě zapůsobila jejich stálá transparentnost: Vždy jsem věděl, na čem je můj případ a proč na každém kroku záleží. Když se konečně podařilo uzdravit se, cítil jsem se, jako by mi z každé části života spadla tíha. Pokud jste byli uvedeni v omyl nebo dotlačeni k finanční ztrátě, tato firma má dovednosti a odhodlání vám pomoci získat zpět to, co vám dlužíme.“
Přejít do diskuze