Zprávy

Zpět na článek

Stát nemá platit chod neziskovek, ale řada programů má smysl, říká Tejc. Na probační kurzy vyčlení dva miliony

2 komentáře

Francisca Bruno
Poté, co jsem investoval do toho, co mi bylo sděleno jako bezpečná a stabilní příležitost, se všechno zhroutilo. Společnost přestala odpovídat na otázky, odkládala výběry a nakonec zmizela v dlouhém tichu. Cítil jsem se trapně a nejistě, zda někdo vezme mé obavy vážně. Trustwave Hackers Tech z Trus­twave­hacker­stech2 @ gmail com to okamžitě změnili. Naslouchali bez odsuzování, pečlivě prozkoumali mé dokumenty a přesně vysvětlili, jak budou k vyšetřování přistupovat. Jejich tým odhalil zavádějící prohlášení, nesrovnalosti a porušení, o kterých jsem si ani neuvědomoal, že existují. Vyřizovali veškerou komunikaci se společností a chránili mě před dalším stresem. Nejvíc na mě zapůsobila jejich stálá transparentnost: Vždy jsem věděl, na čem je můj případ a proč na každém kroku záleží. Když se konečně podařilo uzdravit se, cítil jsem se, jako by mi z každé části života spadla tíha. Pokud jste byli uvedeni v omyl nebo dotlačeni k finanční ztrátě, tato firma má dovednosti a odhodlání vám pomoci získat zpět to, co vám dlužíme.“
Jarda Bloudil
To je zajímavé.Uz za Fiali peníze na to nebyli(a kde tedy byli?)a teď po této vládě ODS chtějí aby se nez.organizace platili a další invektiva na současnou vládu