Prostor X
Václav Moravec: Zemský škůdce opustil Českou televizi. Lhal bych, kdybych řekl, že jsem nebrečel
10 komentářů
našinec
7
Dobře, že vypadl. Kdysi OVM byly koukatelné, ale pak se přežily. Předem bylo jasné, co Moravec řekne, ještě než to řekl. Něco jako Reflex. Problém je v tom, že Reflex si může dovolit někomu nadržovat, ale ČT to ze zákona nesmí.
Přejít do diskuze
Moravec dokázal že kope spíše za totalitu než za demokracii
Bylo to vidět na jeho poradu
Bylo to vidět na jeho poradu
@Vít Jarolim - Moravcovi nejvíc uškodil naprosto debilně zvolený vysílací čas, v neděli ve 12
0. Kdy mají mít lidi klid na oběd. Jenže mnohým to nedalo a tak byl mnohým moc na očích. Byl prostě moc vidět! (nutno ale podotknout, že při dnešních možnostech, si to již mnozí pouštěli v jiný čas.)
0. Kdy mají mít lidi klid na oběd. Jenže mnohým to nedalo a tak byl mnohým moc na očích. Byl prostě moc vidět! (nutno ale podotknout, že při dnešních možnostech, si to již mnozí pouštěli v jiný čas.)
Inu, po dvaceti letech, kdy pláč hostů střídal pláč diváků, dnes pláče Venca Moravců.
A když konečně přestala rada ČT řešit Moravce každých pět minut, Moravec řeší Moravce každých pět sekund. Venca ale usuší mokrá očíčka a digitální platforma, kde může pokládat otázky tak dlouho, dokud si na ně i sám neodpoví, ho jistě uspokojí.
A když konečně přestala rada ČT řešit Moravce každých pět minut, Moravec řeší Moravce každých pět sekund. Venca ale usuší mokrá očíčka a digitální platforma, kde může pokládat otázky tak dlouho, dokud si na ně i sám neodpoví, ho jistě uspokojí.
Moravec byl absolutně nestranný,objektivní,váżil všem stejně.V mnoha věcech,co se týká nàzorů a postojů mi připominal známého žateckého zmrzlináře Rudolfa Šmelcíře.Budeš mi chybět Véno.
Děsím se představy, že by po odchodu moravce a jemu podobných začala být ČT a jiná veřejnoprávní mádia ´vyvážená nebo slepě vyvážená´ ! Jak by to vypadalo, kdyby v nich bylo zastoupeno celé názorové spektrum všech platících konsesionářů bez vyjímky?
Když jsem si uvědomil, že společnost, které jsem důvěřoval, špatně naložila s mou investicí, cítil jsem se v bezvědomí. Každý hovor zůstal bez odpovědi, každý slib byl zrušen. Tehdy jsem se obrátil na Trustwave Hackers Tech na adrese Trustwavehackerstech2 @ gmail com. Jejich tým bral můj případ vážně od prvního rozhovoru. Prošetřili praktiky společnosti, shromáždili dokumenty, o kterých jsem ani nevěděl, že je potřebuji, a průběžně mě informovali o každém kroku. Poprvé po měsících jsem měl pocit, že se mě konečně někdo zastáv – ne jako číslo spisu, ale jako člověka, který si zasluží odpovědi. Díky jejich vytrvalosti jsem získal zpět finanční prostředky, o kterých jsem si myslel, že jsou navždy pryč. Pokud se domníváte, že jste byli uvedeni v omyl nebo finančně poškozeni, nemusíte tomu čelit sami. Tato firma ví, jak odhalit pravdu a bojovat za to, co vám dluží.“