Prostor X
Václav Moravec: Zemský škůdce opustil Českou televizi. Lhal bych, kdybych řekl, že jsem nebrečel
46 komentářů
#bajKING #
0
Škůdce lidu a typický antidemokrat odešel. To je na oslavu.
Odchod Moravce měl být vyhazov . To by bylo správné . Moravec je dezolát
Vyvážená ČT znamená: 10 minut hnoje ve vysílání a 10 minut pravdy.
A závěr komentátora: vidím, že se na tom neshodnete.
A závěr komentátora: vidím, že se na tom neshodnete.
Zemský škudce je Babiš a ten zůstává
bože bože ani bůh nemá svou pozici jistou navěky vždy dojdou noví věrozvěstové prostý lid si zase najde svou modlu kvůli které se bude klanět a bít až do skonání věků jen mi připadá zvláštní že vždy nejvíc vyřvávají ti jenž mají nataženou pracku a holou prd... jako žebravá opice a řvou já mám vždy pravdu já mám právo já mám nárok já musím mít .... velmi zajímavé je že ti co nejvíce vyřvávají a žijí na účet společnosti prý jsou naše intelektuální a umělecká elita která je hodna následování a vzhlížení k ní no a ty obyčejný člověče máš to štěstí že je můžeš živit a obdivovat se jím
Pan Moravec vedl nejsledovanější politickou debatu a CT dovolí aby odešel jen kvůli takovým nulám jako je Matocha! Ten navíc jednal v rozporu se zákonem, ale to je už dnes asi norma. Management ČT selhal a Mrzena s Kubalem nejvíce
@Miroslava Škaloudová Na ten jeho pořad se nedalo koukat ! Jeho jednostranné vedení debat vedlo jen k odpuzení posluchačů .
@Stanislav Silhan nikdo vás k tomu nenutil! V tom pořadu se debatovalo, doteď. A ne tak jak s Tománkovou, že si tam každý řekne s é a hotovo! A pokud považujete kultivované dotazy či inteligentní přístup za jednostranné vedení, tak mi je mi vás líto.
Zemskými škůdci je nyní ten "výběr sedliny z českého septiku", který, pod vedením agenta Bureše, obsadil vládní a přední pralamentní pozice. Václav Moravec byl zkrátka jeho ohavným zápachem "vysmděn" 

Nahradit Václava nebude nikdy možné!
Je to stejné, jako by někdo nahradil babiše. Rovněž nemožné...
Po odchodu obou jmenovaných nastane pusto a prázdno v televizi a i v samotném hnutí.
Pro ČT škoda a pro hnutí dar.
Je to stejné, jako by někdo nahradil babiše. Rovněž nemožné...
Po odchodu obou jmenovaných nastane pusto a prázdno v televizi a i v samotném hnutí.
Pro ČT škoda a pro hnutí dar.
Václav Moravec - VM - alias vymývač mozků se ve své sebestřednosti prostě přežil. Až tak, že tomu čemu fandil víc a víc škodit začal. V posledních letech to už od něj byla čirá ideologická, neomarx-progresivistická masírka. Od výběru hostů po vedení diskuze s návodnými otázkami a utínáním odpovědí pokud neodpovídaly správnému ideologickému zaměření.
To nemluvě o jeho večerních fokusech pro převážně gymnaziální mládež. Tam už to vymývání mozků bylo až bučící.
VM se tak stalo to, co mnohým co moc na pilu tlačí. Ta se zakousla, praskla a zpětným rázem těm na ni tlačícím nafackovala. A tak místo, aby nové příznivce bruselského neomarx-progresu VM získával, víc a víc lidí spíš proti němu stavěl.
Což se stalo na Slovensku Čaputové s tamními progresivisty, kteří na pilu tak tlačili, že tím znechucení zemití Slováci si zpátky zvolili Fica. Ostatně to samé se stalo "fijalovcům", zvlášť když z probruselského neomarx-progres třeštění začali těsně před volbami až směšně zbaběle couvat.
A tak je dobře, že VM se svými ideologicky masírujícími pořady skončil. Protože svým až fanatismem jen další příznivce Babišovi s Okamurou naháněl. A z ČT jejich snadný cíl dělal.
To nemluvě o jeho večerních fokusech pro převážně gymnaziální mládež. Tam už to vymývání mozků bylo až bučící.
VM se tak stalo to, co mnohým co moc na pilu tlačí. Ta se zakousla, praskla a zpětným rázem těm na ni tlačícím nafackovala. A tak místo, aby nové příznivce bruselského neomarx-progresu VM získával, víc a víc lidí spíš proti němu stavěl.
Což se stalo na Slovensku Čaputové s tamními progresivisty, kteří na pilu tak tlačili, že tím znechucení zemití Slováci si zpátky zvolili Fica. Ostatně to samé se stalo "fijalovcům", zvlášť když z probruselského neomarx-progres třeštění začali těsně před volbami až směšně zbaběle couvat.
A tak je dobře, že VM se svými ideologicky masírujícími pořady skončil. Protože svým až fanatismem jen další příznivce Babišovi s Okamurou naháněl. A z ČT jejich snadný cíl dělal.
@Pavel Maleček Důrazně s Vámi nesouhlasím. Nebudu však hodnotit Váš názor. Každý máme právo mít svůj názor, který se odvíjí od životních zkušeností a pohledu na svět.
@Pavel Maleček Ty jsi dobře vypatlanej. Ono by to bylo jedno, kdybys bohužel také neměl volební právo 

Ježíšinký on plakal zkorumpovanej mamanek ?😆 Ať skočí do lomu ***, když už nemůže dál škodit presstitut
Inu, po dvaceti letech, kdy pláč hostů střídal pláč diváků, dnes pláče Venca Moravců.
A když konečně přestala rada ČT řešit Moravce každých pět minut, Moravec řeší Moravce každých pět sekund. Venca ale usuší mokrá očíčka a digitální platforma, kde může pokládat otázky tak dlouho, dokud si na ně i sám neodpoví, ho jistě uspokojí.
A když konečně přestala rada ČT řešit Moravce každých pět minut, Moravec řeší Moravce každých pět sekund. Venca ale usuší mokrá očíčka a digitální platforma, kde může pokládat otázky tak dlouho, dokud si na ně i sám neodpoví, ho jistě uspokojí.
Moravec byl absolutně nestranný,objektivní,váżil všem stejně.V mnoha věcech,co se týká nàzorů a postojů mi připominal známého žateckého zmrzlináře Rudolfa Šmelcíře.Budeš mi chybět Véno.
@Vít Jarolim - Moravcovi nejvíc uškodil naprosto debilně zvolený vysílací čas, v neděli ve 12
0. Kdy mají mít lidi klid na oběd. Jenže mnohým to nedalo a tak byl mnohým moc na očích. Byl prostě moc vidět! (nutno ale podotknout, že při dnešních možnostech, si to již mnozí pouštěli v jiný čas.)
0. Kdy mají mít lidi klid na oběd. Jenže mnohým to nedalo a tak byl mnohým moc na očích. Byl prostě moc vidět! (nutno ale podotknout, že při dnešních možnostech, si to již mnozí pouštěli v jiný čas.)
@Josef Tyl Panu Moravcovi uškodilo, že se ptal na pravdu a oponoval monologu politiků, kteří demagogicky hlásají lži
Děsím se představy, že by po odchodu moravce a jemu podobných začala být ČT a jiná veřejnoprávní mádia ´vyvážená nebo slepě vyvážená´ ! Jak by to vypadalo, kdyby v nich bylo zastoupeno celé názorové spektrum všech platících konsesionářů bez vyjímky?
Moravec dokázal že kope spíše za totalitu než za demokracii
Bylo to vidět na jeho poradu
Bylo to vidět na jeho poradu
Victoria Gutierrez
Když jsem si uvědomil, že společnost, které jsem důvěřoval, špatně naložila s mou investicí, cítil jsem se v bezvědomí. Každý hovor zůstal bez odpovědi, každý slib byl zrušen. Tehdy jsem se obrátil na Trustwave Hackers Tech na adrese Trustwavehackerstech2 @ gmail com. Jejich tým bral můj případ vážně od prvního rozhovoru. Prošetřili praktiky společnosti, shromáždili dokumenty, o kterých jsem ani nevěděl, že je potřebuji, a průběžně mě informovali o každém kroku. Poprvé po měsících jsem měl pocit, že se mě konečně někdo zastáv – ne jako číslo spisu, ale jako člověka, který si zasluží odpovědi. Díky jejich vytrvalosti jsem získal zpět finanční prostředky, o kterých jsem si myslel, že jsou navždy pryč. Pokud se domníváte, že jste byli uvedeni v omyl nebo finančně poškozeni, nemusíte tomu čelit sami. Tato firma ví, jak odhalit pravdu a bojovat za to, co vám dluží.“
... nemohu napsat objektivní komentář, protože jsem pořad Odpovědi Václava Moravce nesledoval.
našinec
Dobře, že vypadl. Kdysi OVM byly koukatelné, ale pak se přežily. Předem bylo jasné, co Moravec řekne, ještě než to řekl. Něco jako Reflex. Problém je v tom, že Reflex si může dovolit někomu nadržovat, ale ČT to ze zákona nesmí.