Komentáře

Zpět na článek

Trumpovy chybné odhady ve válce s Íránem. Ropná krize nahrává Rusku a zaskočila Babišovu vládu

11 komentářů

Petr Klimánek
Hlavně že uvolnil sankce na Rusko to je důležité , bude dost ropy i plynu
Jiosef Tyl
@Martin Matiaško - Matrjoško, rabování už začalo! Vyrabovali ti mozek z hlavy. 🤮
KIng X
Není to moje válka. Já chci mír! Vy nechcete mír? Já chci stavět dálnice. Zastropujeme ceny, takže budou platit na celém světě. Pan Babiš nám kdyštak rozdá preclíky zadarmo, on je lidský.
Bonisek
Pakáž z reflexu zase pomlouvá Trumpa který se snaží dát svět do pořádku. Je mi z vás na bliti
Martin Matiaško
Za všetko zlo sa môžete poďakovať dvom mega-zločincom. Trumpovi a Zelenskému . Jeden vyvolal vojnu v Iráne a druhý vyvolal genocídou etnických Rusov vojnu na Ukrajine.
PS. V Európe vďaka ropnej a plynovej kríze, ktorú vyvolal Trump a intenzívne
mu v nej mu pomáha generálny konzul samotného Satana Zelensky (odstavením ropovodu Družba a plynovodu Bratstvo) čoskoro vypuknú obrovské občianske nepokoje, ktoré prerastú do vandalstva a rabovania, pretože drahota bude neúnosná ....
Petr Klimánek
@Michal Bednarek neotravuj furt s tím covidem je to trapne a vydrž tuto úspěšnou vládu ČR, která se stará o lidi a jedna
Michal Bednarek
Tak si to shrňme, koblihy. Bureš v opozici dobrý, skoro by se dalo říct Weltmeister. Jako premiér totální nula, mikromanažer a hochštapler. Věci, které sám kritizoval, nezvládá ani náznakem. Kdo čekal něco jíného, když už se projevil při Covidu? A tohle nám má vládnout ještě 3,5 roku?
Ladislav Ryzí
A existuje vůbec dobrá a špatná strana ve válce, nebo je to úplně jinak http­s://de­gener­.cz/do­bra-a-spatna-strana/
Michal Bednarek
@Petr Klimánek
To víš, že jo. Teď bude vše zalito sluncem. Ještě rozjedeme Družbu, Nordstream 1 a 2 a v Evropě nastane blahobyt. Klimánkovi zlevní pivo, buřty, nájemní bydlení a hlavně nafta do jeho Ochcávky 1,9 TDi. Firma mu z ušetřených peněz přidá 10 tisíc navíc. I když ví, že je to lempl a nekňuba a nejraději by se ho zbavili. Buď jsi tak najivní nebo jenom troll.
Michal Bednarek
@Jiosef Tyl
Na Slováči jede docela silná masírka a trolí farmy jedou bomby. Těch vyrabovaných mozků je tam dost velké procento, včetně vládní partaje. Ještě, že jsme se trhli.
Michal Bednarek
@Bonisek
Aby to nedopadlo jako obvykle, když dává něco USA "do počádku". Většínou jsou za tím jen prachy, prachy, prachy