Komentáře
Jefim Fištejn: Levicoví politici stojí před pokušením totality. Demokracie a diktatury si nesmějí být rovny
8 komentářů
Frantisek Najman
3
Pane Fištejne když podle vás. demokracie a diktatury si nesmějí být rovny, tak tím tvrdíte, že současná světová diktatura USA není rovna naší demokracii, tak proč se USA ochotně podřizujeme?
Přejít do diskuze
@Frantisek Najman Lebo treba pochopiť rozdieľ ! Keď vraždili nacisti židov a civilné obyvateľstvo včítane detí, tak to bol zločin, ale keď to robí Izrael, je to nevyhnutné pre " demokraciu " a aj Saša Vondra má pre to pochopenie ... 😂
Článok som síce nedočítal, ale fakt sa mi nedalo ! Ale som pri ňom aspoň v myšlienkach omladol . Rovnaké nenávistné hlúposti boli v úvodníkoch komunistického Rudého práva . Vtedy to vedelo naštvať, dnes to nestojí ani za pousmiatie ...
Fištejn je Filištín. Vybral si periodikum, kterému rádo uveřejní poplašné zprávy, za které obdrží tučnou odměnu.
Pomlouvat současnou vládu je IN!
Pomlouvat současnou vládu je IN!
Poprvé jsem si všiml, že něco není v pořádku, když se čísla na výpisech z mého účtu neshodovala s tím, co mi společnost sdělovala. Pokaždé, když jsem se obrátil s žádostí o vysvětlení, setkal jsem se se zpožděním, změnami v údajích o účtu nebo neurčitými technickými výmluvami. Měl jsem pocit, jako bych byl zahnán do kouta a nemohl dostat potřebné odpovědi. Tehdy jsem se obrátil na TRUSTWAVE CYBERDEFENSE na adres trustwave.cyberdefense @gmail com. Od okamžiku, kdy jsem je kontaktoval, se ujali jejich právní a vyšetřovací experti. Prozkoumali mé důkazy s takovou úrovní detailů, že odhalili skrytou pravdu. Rekonstruovali přesnou časovou osu, odhalili podvodné jednání a shromáždili veškerou dokumentaci potřebnou k přijetí smysluplných opatření.
Poprvé po měsících jsem měl pocit, že někdo skutečně bojuje za mě. Jejich vytrvalost nakonec donutila společnost ke spolupráci a já jsem byl schopen získat zpět podstatnou část svých ztracených finančních prostředků. Pokud se potýkáte s podobnými problémy – ať už se jedná o nevysvětlitelné ztráty finančních prostředků nebo podezřelou aktivitu – vřele doporučuji Trustwave cyberdefense. Mají dovednosti a zkušenosti, aby se do hloubky ponořili a odhalili pravdu, a zajistili vám, že tomuto boji nebudete muset čelit sami.
Poprvé po měsících jsem měl pocit, že někdo skutečně bojuje za mě. Jejich vytrvalost nakonec donutila společnost ke spolupráci a já jsem byl schopen získat zpět podstatnou část svých ztracených finančních prostředků. Pokud se potýkáte s podobnými problémy – ať už se jedná o nevysvětlitelné ztráty finančních prostředků nebo podezřelou aktivitu – vřele doporučuji Trustwave cyberdefense. Mají dovednosti a zkušenosti, aby se do hloubky ponořili a odhalili pravdu, a zajistili vám, že tomuto boji nebudete muset čelit sami.