Komentáře

Zpět na článek

Zajímavé časy i dvacetiminutový hovor s Macinkou. Prezident znovu potvrdil, že je „klidnou silou“

20 komentářů

Asatin
Tak charakterniho przidenta jsme jeste nemeli a doufejme,ze bude kanditovat v dalsim obdobi.Pre ji mu hodne zdravi a stejny pohodovi nadhled.
torstt
@Asatin : Až jednou doslouží, budeme těžko hledat srovnatelně charakterní náhradu, která přísahala věrnost Varšavské smlouvě i NATO.
Fučík Jakub
Jak naznačuje pisálek Michal, už zde máme dvě klidné síly, přezidenta a Lidovce, stejné charaktery, kam vítr tam plášť 😂🤣
Libor Hataš
Včera jsem sledoval projev pana prezidenta.Projev hodný státníka co reprezentuje svoji zem.Měl jsem možnost se sním setkat a bavit ve velmi přátelské atmosféře,člověk jenž má velký politický nadhled a přehled. Komentář něčeho co je lug70 nestojí ani za dočtení,případně Petr Pech je stejného zrna.Když už omílají ta usloví tak se tady v čechách říká ,,když dojdou argumenty nastoupí urážky,,. A pokud někteří občané nechápou tak zpravodajský vojenský ,,rozvědčík,, není to stejné jako udavač a stbák,co udával moje rodiče! To jsou lidé zrna jež nechci ani jmenovat,nestojí mi za to.
PEtr Tobes
@Libor Hataš jj je to tak..neni nahoda, ze ho nejvice nesnasi dnesni podporovatele russacka, tedy rudi, nebo hnedi, to je pro PP totiz prave dobra vizitka
torstt
@Libor Hataš : Petr Pavel - ryzí antikomunista, signatář Charty 77, příslušník 3. odboje, disident.
Jarda Bloudil
V příštích prezidentských volbách by mohla kandidovat žena.
Fučík Jakub
@Jarda Bloudil..tak to ten přeoperovaný komunista na demokrata se určině nechá přeoperovat na ženu. Ta funkce a ty výlety za to stojí.😎
Jiosef Tyl
@Jarda Bloudil - v příštích prezidentských volbách, doufejme, může kandidovat kdokoliv. 🤔
Pavel Nyklicek
Prezident Petr Pavel je klidná ikona v neklidné době.
Važme si ho.
Jiného nemáme a mít nebudeme....
Jiosef Tyl
@Pavel Nyklicek - když jsem mu dával hlas tak to bylo spíš z důvodu, že volím to menší zlo. Nyní jsem ale rád že jsem tak udělal. 😎
Petr Pech
Běžte už do pr déle s tím bezcharakterním komoušem. Co jste z toho Reflexu udělali je k zblití. Sbohem.
Pavel Nyklicek
@Petr Pech
Tak pa.
Bude nám smutno, ale ne že tě příště zas uvidím sem psát!
To by byl Pech co, znovu se vrátit a udělat ze se hlůpisko.
Dávám si tě domm poznámky a případně se ti rád připomenu ...
Jiosef Tyl
@Petr Pech - to je od tebe hezké že se od poroučíš o takový zmr tady nestojíme.
Jiosef Tyl
@Petr Pech - to máme pech, že se odhlásil. Pech pochází z německého slova „Pechn“, což znamená „smůla“ nebo „neštěstí“.
lug70
Tady je už zcela nepokrytě budován kult osobnosti prezidentčíka Pavla, že by i Klement Gottwald bledl závistí. Ještě nedávno jsem slýchával, že s komunisty se nemluví a že jednou komunista, navždy komunista nebo že bývalý komunista je stejný nesmysl jako bývalý černoch. A najednou libtardi, novináři, umělecká a intelektuální šmíra, dokonce i bývalí disidenti jásají a vynášejí do nebes kom. rozvědčíka agenta Pávka, kariérního komunisty a prominentního kádra nomenklatury. Zvlášť jásot disidentů je bizarní podívaná, když vzpomeneme, že je za minulého režimu mlátily pendreky na potkaní stejné kreatury, jako prezidentčík Pávek. Svět se v prd... obrací. Jinak mně v článku zaujaly ty slovní hříčky autora. Na Ukrajině to je "agrese", ale zabíjení školaček v Íránu je Trumpovo "blízkovýchodní dobrodružství". To je zajímavé, jak novináři dokáží prakticky to samé nazvat jinak. Ty techniky manipulací mají zmáknuté.
Pavel Hanzl
Petr Pavel je skutečně Presidentem s velkým P, když si jeho projev srovnám se zmatečným blábolením Babiše, nebo hnusným lhaním a urážením Okamůry, je to skutečně nebe a dudy.
PEtr Tobes
@Pavel Hanzl je to tak, dezolati, StBak Bures, i kdyz se to snazi maskovat a hlavne prorusske stetky, vcetne nepratelskeho Kremlu ho samozrejme nesnasi, ale to je v poradku, kdyby to bylo naopak tak by to bylo prave spatne, takze tvrzeni, ze jednou komunista, navzdy komunista tady rozhodne neplati a toto je jasny dukaz, je to o necem jinem
Lucas John
Byl jsem podveden o 178 400 dolarů poté, co jsem svěřil nesprávné osobě investici do kryptoměny, o které jsem se domníval, že je legitimní. Komunikoval jsem s Kanaďanem jménem pan Harrison, který se prezentoval jako profesionální obchodník a postupně mě přesvědčoval, abych poslal velké množství bitcoinů. Když jsem se pokusil vybrat své peníze, následovaly výmluvy, zpoždění a požadavky na další platby a uvědomil jsem si, že jsem téměř o všechno přišel. V tu chvíli pan Brown včas a strategicky zasáhl, zkontroloval záznamy o transakcích, sledoval aktivitu peněženky a identifikoval podvodné vzorce použité proti mně. Díky svým odborným znalostem úspěšně získal zpět celých 178 400 dolarů v bitcoinech. Jsem mu nesmírně vděčný za pomoc, protože nejenže získal zpět mé finanční prostředky, ale také pomohl odhalit zapojené podvodníky. Od té doby jsem pana Browna doporučil dalším obětem podvodů, které zoufale hledaly pomoc, a mnoho z nich vyjádřilo spokojenost s výsledky. Není žádná ostuda stát se obětí těchto sofistikovaných operací. Oběti podvodů mohou kontaktovat TRUSTWAVE CYBERDEFENSE prostřednictvím trus­twave­.cyber­defen­se @ gmail om, kde vám poradí a pomohou.
Jan Čermák
Tvl co v této diskusi dělá tahle podvodná ko..tina? Podvod jak prase - nábor již jednou podvedených chudáků proto, aby se mohli nechat podvést znovu.