Komentáře
Jefim Fištejn: Jak pošlapat neexistující normy? Nářky nad Trumpovou operací v Íránu neobstojí
13 komentářů
@Jóža Oltec
Asi si mě s někým pleteš..., opravdu NEJSEM ruský troll. jen mám pochybnosti o tomto druhu boje a hlavně o jeho efektivitě. dějiny nás učí dobře, dopadnou jak v Afghánistánu...
Asi si mě s někým pleteš..., opravdu NEJSEM ruský troll. jen mám pochybnosti o tomto druhu boje a hlavně o jeho efektivitě. dějiny nás učí dobře, dopadnou jak v Afghánistánu...
Donald T. Caligula je najhorší genetický odpad, pohrobok masových vrahov, ktorí kolonizovali americký kontinent, tým, že vyvraždili 50 miliónov Indiánov a vyzabíjali stovky milión bizónov, len tak pre zábavu. Teraz sa znova správajú ich pohrobkovia rovnako po celom svete..... ako by bol znova stredovek. Som celý svojou dušou a srdcom na strane napadnutého Iránu.
@Uživatel_5700993 Nechci se vám posmívat, ale můžete alespoň naznačit jednu, nebo dvě jiné cesty?
Trump a s ním USA HRUBĚ PODCEŇUJE sílu guerilly. Tuhle válku NIKDY nemohou vyhrát. Přesně proto nejprve Brežněv a potom i USA a spojenci nevyhráli v Afghánistánu. Někteří Iránci a další podobné národy NIKDY nemohou o nic přijít, protože nic nemají, mají jen svou víru a tu jen posílí. Prostě jen přijde další 11.září, unést letadlo nestojí v podstatě nic, jen odhodlání zemřít pro svatou věc. Tím nechci rezignovat na boj proti šíleným režimům, ale tahle cesta nebyla zvolena správně.
@Jaroslav Lindner nekonečnou žide, REFLEX = terorismus - jak jistě všichni víte, 911 byl datum narození Krista, proto bylo zvoleno emergency volání 911 - když vyloučím kombinace jako 428 nebo 947 a ponechám jenom hezké jako 111 nebo 999 náhoda 1/100 - to je velice defenzivní odhad. Proste že to byl 911 je náhoda a taky že v r. 1967 byl David R. odfocen v mrakodrapu v Novém Amsterodamu tak aby bylo vidět na jeho hodiny - bylo za pět hádejte kolik - tento čas se opakovaně objevuje ve filmech z produkce Holého údu. Existuje k tomu jedno hezké video.
@Uživatel_5700993 Ono to neni valka ale spise napadeni za ucelem zlikvidovani vsech vojenskych schopnosti, kapacit etc. CIA po napadeni ktere probehlo v minulem roce zjistila ze iran dale produkuje material pro nuklearni zbrane na jinych mistech. Viru jim nikdo nezmeni, mozna se zmeni rezim a propaganda. Jaka je spravna cesta?
Daleko větší magor Kim jaderné zbraně má, stejně jako Pákistán. Tady jde o něco jiného a obávám se. že rozdíl je v tom, že blázen Kim nemá ropné deriváty...