Komentáře

Zpět na článek

Íránské přehmaty a veletoče. Komunikace vlády je katastrofální, Macinka naštval turisty

13 komentářů

Vlada Stastny
Turisté si za to mohou sami....A kdo jinej? Ať už je vedlo k cestě do oblasti cokoliv, bylo to jejich svobodné rozhodnutí. Tak jako je jejich boj správné očkování a komerční pojištění, úplně stejné je to s tím, zauvažovat nad tím, jestli je oblast bezpečná. Stát není od toho, aby každého zaopatřil all inclusive, to má dělat cestovka se kterou cestujete a patří do toho také to, aby vás bezpečně dovezla zpět za nepředvídatelných okolností.
A pokud to nejde, nemá stát o moc větší šanci to zařídit.
Pan Sezemský by nás mohl informovat, proč Fialova vláda nechala více jak rok hnít ve Venezuelském vězení Jana Darmovzala? Dokonce i génius naší zahraniční politiky, bc.Lipánek na to byl krátký...😂
Uživatel_5700993
Klausův kuřbuřt Macinka ukazuje, jak hloupý a slabý je. A to je ještě z těch jelit nejchytřejší...))) Představme si, kdyby tohle řešil Turek...))))
Eduard Sykora
co ste nepochopili na tom že MOtOristé jsou pravicová strana? A pravicové voliče by nepotěšilo kdyby vláda z eráru sanovala průsery snobů co lítaj machrovat do Dubaje a pak nemaj na zpáteční letenku
Henderson Maya
Byl jsem podveden o 178 400 dolarů poté, co jsem svěřil nesprávné osobě investici do kryptoměny, o které jsem se domníval, že je legitimní. Komunikoval jsem s Kanaďanem jménem pan Harrison, který se prezentoval jako profesionální obchodník a postupně mě přesvědčoval, abych poslal velké množství bitcoinů. Když jsem se pokusil vybrat své peníze, následovaly výmluvy, zpoždění a požadavky na další platby a uvědomil jsem si, že jsem téměř o všechno přišel. V tu chvíli pan Brown včas a strategicky zasáhl, zkontroloval záznamy o transakcích, sledoval aktivitu peněženky a identifikoval podvodné vzorce použité proti mně. Díky svým odborným znalostem úspěšně získal zpět celých 178 400 dolarů v bitcoinech. Jsem mu nesmírně vděčný za pomoc, protože nejenže získal zpět mé finanční prostředky, ale také pomohl odhalit zapojené podvodníky. Od té doby jsem pana Browna doporučil dalším obětem podvodů, které zoufale hledaly pomoc, a mnoho z nich vyjádřilo spokojenost s výsledky. Není žádná ostuda stát se obětí těchto sofistikovaných operací. Oběti podvodů mohou kontaktovat TRUSTWAVE CYBERDEFENSE prostřednictvím trus­twave­.cyber­defen­se @gmail com, kde vám poradí a pomohou.... .
David Studnička
Řešení pana ministra Macinky považuji za zcela excelentní,
přiměřené situaci. Informace vlády českým občanům v zahraničí je podána naprosto komplexně a jednoznačně.
(To že někomu v jiném státě na jiném kontinentu
ve válečné zóně nefunguje plně internet opravdu není
v pravomoci vlády ČR).
Henderson Maya
Byl jsem podveden o 178 400 dolarů poté, co jsem svěřil nesprávné osobě investici do kryptoměny, o které jsem se domníval, že je legitimní. Komunikoval jsem s Kanaďanem jménem pan Harrison, který se prezentoval jako profesionální obchodník a postupně mě přesvědčoval, abych poslal velké množství bitcoinů. Když jsem se pokusil vybrat své peníze, následovaly výmluvy, zpoždění a požadavky na další platby a uvědomil jsem si, že jsem téměř o všechno přišel. V tu chvíli pan Brown včas a strategicky zasáhl, zkontroloval záznamy o transakcích, sledoval aktivitu peněženky a identifikoval podvodné vzorce použité proti mně. Díky svým odborným znalostem úspěšně získal zpět celých 178 400 dolarů v bitcoinech. Jsem mu nesmírně vděčný za pomoc, protože nejenže získal zpět mé finanční prostředky, ale také pomohl odhalit zapojené podvodníky. Od té doby jsem pana Browna doporučil dalším obětem podvodů, které zoufale hledaly pomoc, a mnoho z nich vyjádřilo spokojenost s výsledky. Není žádná ostuda stát se obětí těchto sofistikovaných operací. Oběti podvodů mohou kontaktovat TRUSTWAVE CYBERDEFENSE prostřednictvím trus­twave­.cyber­defen­se @ gmail com, kde vám poradí a pomohou. .
Jóža Oltec
@Helena K Je to tak, všichni nadávají na vládu a při krizi v oblasti kam jeli svobodně a s rozmyslem najednou změní názor a kničí, aby jim Papa Stát pomohl.
Helena K
souhlasím k komentáři. Žijeme v demokracii, každý si žije jak chce, když se má prima, ale když je průser, tak se státe starej...dost divné. Konflikt mohli odhadnout super odborníci, bylo to nečekané...kdo mohl tušit, že v Dubaji bude "nebezpečno".
Míša Puttová
Když je někdo dement a jede do takové oblasti, tak ať si toho užije...
PEtr Tobes
@Vlada Stastny ze si za to turiste mohou do jiste miry sami je pravda, s tim nemam problem, je to ale vyjimecna situace a nejaka pomoc je rozhodne na miste, zaroven komunikace je velmi chaoticka, ale to je u teto vlady proste standard, Macinkuv vysmech turistum je jen takova tresnicka na dortu, ale on vi, ze jejich volici to vesmes asi nebudou, nebo naprosto minoritne, tak je mu to jedno. Ale ohledne Darmovzala meles nesmysly, tam mu jednoznacne pomohl Trump a unos Madura, jinak by tam hnil dodneska coz je jasna vec
Anton Augustin
Včera brečel v telce nějaký mladý jouda v Thajsku, že chce domů a ono to nejde. Za chvilku budou chtít státní cestovku všichni.
Leo Podstanicky
Trump - zabili sme 170 iránskych dievčat jednou raketou všetko sme rozflákali - Merz /BlackRock Europe/ - mädlí si ruky a úsmev a hmhmhmhmh
Leo Podstanicky
židovský model demokracie - ktokoľvek môže zabiť kohokoľvek ak je silnejší a šikovnejší