Komentáře
Íránské přehmaty a veletoče. Komunikace vlády je katastrofální, Macinka naštval turisty
38 komentářů
Anonym
7
Sezamský: bla, bla, neschopná vláda, bla, bla, zlý Babiš, bla, bla, neschopná vláda, a zítra znovu a pozítří zase🤣😂
Přejít do diskuze
Klausův kuřbuřt Macinka ukazuje, jak hloupý a slabý je. A to je ještě z těch jelit nejchytřejší...))) Představme si, kdyby tohle řešil Turek...))))
Vlada Stastny
Turisté si za to mohou sami....A kdo jinej? Ať už je vedlo k cestě do oblasti cokoliv, bylo to jejich svobodné rozhodnutí. Tak jako je jejich boj správné očkování a komerční pojištění, úplně stejné je to s tím, zauvažovat nad tím, jestli je oblast bezpečná. Stát není od toho, aby každého zaopatřil all inclusive, to má dělat cestovka se kterou cestujete a patří do toho také to, aby vás bezpečně dovezla zpět za nepředvídatelných okolností.
A pokud to nejde, nemá stát o moc větší šanci to zařídit.
Pan Sezemský by nás mohl informovat, proč Fialova vláda nechala více jak rok hnít ve Venezuelském vězení Jana Darmovzala? Dokonce i génius naší zahraniční politiky, bc.Lipánek na to byl krátký...😂
A pokud to nejde, nemá stát o moc větší šanci to zařídit.
Pan Sezemský by nás mohl informovat, proč Fialova vláda nechala více jak rok hnít ve Venezuelském vězení Jana Darmovzala? Dokonce i génius naší zahraniční politiky, bc.Lipánek na to byl krátký...😂
Turisté jsou nějací VIP osoby, aby stát měl povinnost se o ně postarat? Je to jejich osobní rozhodnutí kam jedou a jakému nebezpečí se vydávají. Tečka. ČR má spoustu vnitřních problémů a má se věnovat jejich řešení.
Řešení pana ministra Macinky považuji za zcela excelentní,
přiměřené situaci. Informace vlády českým občanům v zahraničí je podána naprosto komplexně a jednoznačně.
(To že někomu v jiném státě na jiném kontinentu
ve válečné zóně nefunguje plně internet opravdu není
v pravomoci vlády ČR).
přiměřené situaci. Informace vlády českým občanům v zahraničí je podána naprosto komplexně a jednoznačně.
(To že někomu v jiném státě na jiném kontinentu
ve válečné zóně nefunguje plně internet opravdu není
v pravomoci vlády ČR).
Včera brečel v telce nějaký mladý jouda v Thajsku, že chce domů a ono to nejde. Za chvilku budou chtít státní cestovku všichni.
souhlasím k komentáři. Žijeme v demokracii, každý si žije jak chce, když se má prima, ale když je průser, tak se státe starej...dost divné. Konflikt mohli odhadnout super odborníci, bylo to nečekané...kdo mohl tušit, že v Dubaji bude "nebezpečno".
co ste nepochopili na tom že MOtOristé jsou pravicová strana? A pravicové voliče by nepotěšilo kdyby vláda z eráru sanovala průsery snobů co lítaj machrovat do Dubaje a pak nemaj na zpáteční letenku
@Pavel Pavel ..ty jsi tou řití přímo posedlej, že ty jsi stálej aktivní účastník "Pochodu hrdosti Prahou" ?😂🤣
Vlada Stastny
@Kveta1953
Květo, až na tu hlavu, viď? Stát má pomoci ale je tím myšlena pomoc jednotlivcům v případech, kdy přijdou o doklady, jsou obětí násilného trestného činu atd. V době, kdy se tvořila Ústava určitě nebyla myšlena repatriace řádově tisíců občanů. To sice také zařídit jde, ale rozhodně to není otázka hodin nebo jednoho dne.
V první řadě tam někdo naše občany dopravil a nechal si při tom zaplatit i zpáteční cestu. Je teda jeho primární povinností dopravit své klienty zpět. Pokud to situace neumožňuje, stát nemá zásadně žádné delší páky.
Nikdo nikomu nezávidí, ale jestli se jede někdo vykoupat přes půl světa, je všechno s tím spojené především jeho boj.
Květo, až na tu hlavu, viď? Stát má pomoci ale je tím myšlena pomoc jednotlivcům v případech, kdy přijdou o doklady, jsou obětí násilného trestného činu atd. V době, kdy se tvořila Ústava určitě nebyla myšlena repatriace řádově tisíců občanů. To sice také zařídit jde, ale rozhodně to není otázka hodin nebo jednoho dne.
V první řadě tam někdo naše občany dopravil a nechal si při tom zaplatit i zpáteční cestu. Je teda jeho primární povinností dopravit své klienty zpět. Pokud to situace neumožňuje, stát nemá zásadně žádné delší páky.
Nikdo nikomu nezávidí, ale jestli se jede někdo vykoupat přes půl světa, je všechno s tím spojené především jeho boj.
bella.
👉 Babiš jedná dobře že nenavyšuje na zbrojení.
👉 Pro Evropu jsme díky Fialovi země co sbírá drobky se stolu Unie a za to platíme né zrovna málo ! Telička nám vyjednal podřadné postavení, navzdory tomu, že jsme do západní EU šli naprosto finančně OK, národ pracovitý a studovaný, ne to co tam mají oni !
👉 Máme na osobu nejvíc Ukrajinců a EU nám na ně nedala díky Fialovi ň ! A bude jich přibývat o magory z války jakože k nám " jejich domovu " jejich svých a my je budeme tady léčit na psychiatrii, budeme léčit zhuntovaná těla z chlastu , a budeme se bát jim něco vůbec říct! Tato mentalita až tak něčí život nectí.👉 Představa strašná pro náš kulturní národ.
🟥 Bezpečnost tedy musíme hlídat uvnitř . 👉Neoficiálně máme 900 000 UA všeho druhu v ulicích, hlavně v Praze , ale Němci si oplotili Schnegen, Poláci omezili dávky, Rakušané mají dráty, jen my jsme vítací po Fialovi, pro něhož byla Ukrajina , p r i o r i t n í !
👉Jestliže si dovoluje Leyenová nás mrsknout do nízkorychlostí Evropy a oni ( 6 států ) budou rozhodovat, tak jako malý národ nebudeme platit na zbroj víc. Nejsme jediní kdo nedá!Tohle Pávek, Lipánek, Rakušan neví ?
🟥 Při hlasování jsme pro ně na chvostu zájmů. Ale - 👉 my jim dáme na zbrojení víc a oni nám sem umístí RADARY a ZÁKLADNY ?
🟥 JSME NÁRAZOVOU ZEMÍ PRO UKRAJINU, BUDEME I PRO ARABSKÉ , MISSLES ?
👉 Babiš se měl zdržet a nehodnotit.
👉Dobrý byl T.Okamura - napadnout Írán je zásah do suverenity státu!
👉A já říkám, začít si něco s arabským světem může jenom vůl.
Trumpa jsem volila , ale současně v US byli obavy, jestli je on je OK.Ale volit další demokratku bylo nemožné. Jsou jako naše Nerudová.
👉 Trump hodně udělal pro vniitřní politiku.,
-------------------
🟥 Macinka možná naštval turisty, ale turisté např. naštvali mě.🟥Dupat si mohou jinde!🟥
👉 Pro Evropu jsme díky Fialovi země co sbírá drobky se stolu Unie a za to platíme né zrovna málo ! Telička nám vyjednal podřadné postavení, navzdory tomu, že jsme do západní EU šli naprosto finančně OK, národ pracovitý a studovaný, ne to co tam mají oni !
👉 Máme na osobu nejvíc Ukrajinců a EU nám na ně nedala díky Fialovi ň ! A bude jich přibývat o magory z války jakože k nám " jejich domovu " jejich svých a my je budeme tady léčit na psychiatrii, budeme léčit zhuntovaná těla z chlastu , a budeme se bát jim něco vůbec říct! Tato mentalita až tak něčí život nectí.👉 Představa strašná pro náš kulturní národ.
🟥 Bezpečnost tedy musíme hlídat uvnitř . 👉Neoficiálně máme 900 000 UA všeho druhu v ulicích, hlavně v Praze , ale Němci si oplotili Schnegen, Poláci omezili dávky, Rakušané mají dráty, jen my jsme vítací po Fialovi, pro něhož byla Ukrajina , p r i o r i t n í !
👉Jestliže si dovoluje Leyenová nás mrsknout do nízkorychlostí Evropy a oni ( 6 států ) budou rozhodovat, tak jako malý národ nebudeme platit na zbroj víc. Nejsme jediní kdo nedá!Tohle Pávek, Lipánek, Rakušan neví ?
🟥 Při hlasování jsme pro ně na chvostu zájmů. Ale - 👉 my jim dáme na zbrojení víc a oni nám sem umístí RADARY a ZÁKLADNY ?
🟥 JSME NÁRAZOVOU ZEMÍ PRO UKRAJINU, BUDEME I PRO ARABSKÉ , MISSLES ?
👉 Babiš se měl zdržet a nehodnotit.
👉Dobrý byl T.Okamura - napadnout Írán je zásah do suverenity státu!
👉A já říkám, začít si něco s arabským světem může jenom vůl.
Trumpa jsem volila , ale současně v US byli obavy, jestli je on je OK.Ale volit další demokratku bylo nemožné. Jsou jako naše Nerudová.
👉 Trump hodně udělal pro vniitřní politiku.,
-------------------
🟥 Macinka možná naštval turisty, ale turisté např. naštvali mě.🟥Dupat si mohou jinde!🟥
Nějak nechápu, proč ten Máčo musí dokazovat svou naprostou neschopnost čehokoliv jiného, než předstírání čtení Rudího bezpráví, dokazovat svou "každodenní prací", když byla zjevná od první chvíle 

pokud si takový jouda že lezeš kam nemáš vyžer si to se vším všudy a né řvát já mám nárok já chci domů státe starej se mě taky stát neplatí taxi když nad ránem táhnu z hospody domů
Nechtěl jsem použít to, co vidím jako důvod v celém tomto stále opakovaném turistickém jednání. Proto se musím zastat i pana Macinky. Konečně řekl i to, co je můj názor a hlavně pravda a co vyvrací útoky opozice. Jde nyní o velmi nákladnou formu letecké přepravy těch, kteří si bezohledně udělali dovolenou v zemích, o kterých každy musel věděl a to s velkým předstihem, co se zde chystáí a co zde hrozí.
Jsem proto přesvědčený, že důsledky se nedájí svádět na nikoho jiného než na samotné tyto turisty. Teď zde padají trapná obvinění na vládu, která není příčinou a která ve věci udělala maximum možného. Je to ukázka toho, jak pravdu se dá umě zneužívá a jak si někteří občané nechtěji přiznat svoje pochybení.
Jsem proto přesvědčený, že důsledky se nedájí svádět na nikoho jiného než na samotné tyto turisty. Teď zde padají trapná obvinění na vládu, která není příčinou a která ve věci udělala maximum možného. Je to ukázka toho, jak pravdu se dá umě zneužívá a jak si někteří občané nechtěji přiznat svoje pochybení.
bella.
@Eva Pánková
Ne, možná naštval Macinka i nějakou Evu Pánkovou z Horní Dolní , ale tam to nevadí.Méně mentálně vybavení jsou škodná bez nároků na kvalitu.
🟥
Ne, možná naštval Macinka i nějakou Evu Pánkovou z Horní Dolní , ale tam to nevadí.Méně mentálně vybavení jsou škodná bez nároků na kvalitu.
🟥
Hej, Boris je rebel!!! 🤣🤣🤣🤣🤣
Jinak to snad někoho překvapuje? Stejně za COVIDu!!! Klasika, Andy blábolí a zmatkuje, protože je starý, slabý a zmatený... Gratuluji voličům této žumpy, pardón vlády!
Jinak to snad někoho překvapuje? Stejně za COVIDu!!! Klasika, Andy blábolí a zmatkuje, protože je starý, slabý a zmatený... Gratuluji voličům této žumpy, pardón vlády!
@David Studnička
Nebuďte prosím tak zaslepený, je to vláda národní ostudy - xenofobové, náckové, bolševici a rasisté (Okamura, Rajchl, Ševčík atd.)!
A pan Macinka je vrchol trapnosti, není divu, že podle posledních průzkumů mají Motoristé pod 5 % . . .
Nebuďte prosím tak zaslepený, je to vláda národní ostudy - xenofobové, náckové, bolševici a rasisté (Okamura, Rajchl, Ševčík atd.)!
A pan Macinka je vrchol trapnosti, není divu, že podle posledních průzkumů mají Motoristé pod 5 % . . .
@Uživatel_5700993 ...ty tvoje příspěvky "byl jsem podveden...." to má být ukázka tvé vrozené inteligence ?😁🤣😃
Jóža Oltec
@Helena K Je to tak, všichni nadávají na vládu a při krizi v oblasti kam jeli svobodně a s rozmyslem najednou změní názor a kničí, aby jim Papa Stát pomohl.
Že to věděla i Monike. Ona na rozdíl od ostatních lidí však může spoléhat na Babiše, který pro ni pošle soukromý tryskáč. Vaše podlézavost je úsměvná.
@Henderson Maya
Proboha, nic takového nedělejte, jedná se o podvodnou zprávu, už jsem ji četla ve spoustě diskuzí!
Proboha, nic takového nedělejte, jedná se o podvodnou zprávu, už jsem ji četla ve spoustě diskuzí!
@Zdenek1313
Jestli to náhodou nevíš, podle ústavy je stát povinen pomoci svým občanům, kteří se v zahraničí ocitli v nouzi...
Ale ty jim závidíš, že si mohou dovolit cestovat, když ty si kvůli vlastní neschopnosti můžeš dovolit maximálně lahváče u Mácháče...
Jestli to náhodou nevíš, podle ústavy je stát povinen pomoci svým občanům, kteří se v zahraničí ocitli v nouzi...
Ale ty jim závidíš, že si mohou dovolit cestovat, když ty si kvůli vlastní neschopnosti můžeš dovolit maximálně lahváče u Mácháče...
Henderson Maya
Byl jsem podveden o 178 400 dolarů poté, co jsem svěřil nesprávné osobě investici do kryptoměny, o které jsem se domníval, že je legitimní. Komunikoval jsem s Kanaďanem jménem pan Harrison, který se prezentoval jako profesionální obchodník a postupně mě přesvědčoval, abych poslal velké množství bitcoinů. Když jsem se pokusil vybrat své peníze, následovaly výmluvy, zpoždění a požadavky na další platby a uvědomil jsem si, že jsem téměř o všechno přišel. V tu chvíli pan Brown včas a strategicky zasáhl, zkontroloval záznamy o transakcích, sledoval aktivitu peněženky a identifikoval podvodné vzorce použité proti mně. Díky svým odborným znalostem úspěšně získal zpět celých 178 400 dolarů v bitcoinech. Jsem mu nesmírně vděčný za pomoc, protože nejenže získal zpět mé finanční prostředky, ale také pomohl odhalit zapojené podvodníky. Od té doby jsem pana Browna doporučil dalším obětem podvodů, které zoufale hledaly pomoc, a mnoho z nich vyjádřilo spokojenost s výsledky. Není žádná ostuda stát se obětí těchto sofistikovaných operací. Oběti podvodů mohou kontaktovat TRUSTWAVE CYBERDEFENSE prostřednictvím trustwave.cyberdefense @gmail com, kde vám poradí a pomohou.... .
@Vlada Stastny ze si za to turiste mohou do jiste miry sami je pravda, s tim nemam problem, je to ale vyjimecna situace a nejaka pomoc je rozhodne na miste, zaroven komunikace je velmi chaoticka, ale to je u teto vlady proste standard, Macinkuv vysmech turistum je jen takova tresnicka na dortu, ale on vi, ze jejich volici to vesmes asi nebudou, nebo naprosto minoritne, tak je mu to jedno. Ale ohledne Darmovzala meles nesmysly, tam mu jednoznacne pomohl Trump a unos Madura, jinak by tam hnil dodneska coz je jasna vec
Leo Podstanicky
Trump - zabili sme 170 iránskych dievčat jednou raketou všetko sme rozflákali - Merz /BlackRock Europe/ - mädlí si ruky a úsmev a hmhmhmhmh
Leo Podstanicky
židovský model demokracie - ktokoľvek môže zabiť kohokoľvek ak je silnejší a šikovnejší
Boháči platí cestovním kancelářím obrovské sumy za zážitkové adrenalinové dovolené a kyž jim ji cestovka nabídne jako bonus zdarma, tak se jim to nelíbí?@Anton Augustin
Užívej si turisto adrenalínovou dovolenou mezi vybuchujícími raketami Patriot a nepožaduj repatriační lety.@Uživatel_89263