Online přenos

Zpět na článek

Babiš: "Moje stíhání byla trafika pro Zemana." Glosujeme živě jednání sněmovny o vydání Babiše s Okamurou

16 komentářů

Jaroslav Lindner
Babiš napadá "polistopadový kartel" za špatný kvůli svému stíhání za eurodotace a předlistopadový režim za politické procesy v padesátých letech. Zdá se, že jediný správný režim je ten jeho - Agrofertní. V něm si může brát ze státní i z EU kasy miliardové dotace a je chráněn doživotní imunitou. Jen mu překáží některé soudy, které nemá pod palcem.
Pavel Nyklíček
Máš to ty starej blázne pořád za potřebí ze sebe dělat ještě většího?
Vlada Stastny
@Pavel Nyklíček
Daleko větší trouby ze sebe dělá dnešní opozice, když zkouší něco, na co nemá evidentně sílu.
Petr Minář
Vás, občané České republiky nepotěším: váš premiér stále jen kňučí, stále kňučí...
Pavel Nyklíček
@Petr Minář
A stále kvoká a stále kvoká...
Vlada Stastny
@Petr Minář, Nyklíček Kńučíte a kvokáte akorát vy dva a ještě pár dalších pitomců v diskusi.
Zkuste mi něco vysvětlit: ten blbeček co přebral TOP 0,9 po Pekarové se včera vytasil s plakátkem, že ví jak ušetřit 64 mld kč. Proč to neudělal už dávno a schovával si to až do doby, kdy bude v opozici?😂😂😂
Uživatel_6288356
Nevím proč mě to vede pod číslem,když jsem se registroval pod jménem.
Vlada Stastny
@Uživatel_6288356
Redakční systém má času dost. Mě se ikonka objevila asi až za deset dní, co jsem ji do systému zadal.😂
Uživatel_6288356
@Vlada Stastny Hlavně že stíhají bejt některý články vulgární a urážlivé.Nekteri redaktoři by si měli zopakovat a upravit slovník.Pak se v redakci nemohou divit že diskut je taky tak v tom duchu veden.Dik za info👍👍
Uživatel_6288356
Tady se spoustě lidem stýská po disciplíně.
Pavel Nyklíček
Babis uz je vyřízenej. Vydání nemá smysl.
Pokud totiž Babiš promluvi, vidime, že je konec a.pokud ještě čte, což je poslední možnost jeho komunikácie, tak tam se ještě dozvíme co měl na mysli ten, co to babišovi psal....
Stáří je prevít a svepravnost už klepá na dveře :.Halóó Andy, zbal osi svých pár švestek...
Petr Klimánek
Nic neudelali tak nebudou vydání ,to je logicke
Henderson Maya
Byl jsem podveden o 178 400 dolarů poté, co jsem svěřil nesprávné osobě investici do kryptoměny, o které jsem se domníval, že je legitimní. Komunikoval jsem s Kanaďanem jménem pan Harrison, který se prezentoval jako profesionální obchodník a postupně mě přesvědčoval, abych poslal velké množství bitcoinů. Když jsem se pokusil vybrat své peníze, následovaly výmluvy, zpoždění a požadavky na další platby a uvědomil jsem si, že jsem téměř o všechno přišel. V tu chvíli pan Brown včas a strategicky zasáhl, zkontroloval záznamy o transakcích, sledoval aktivitu peněženky a identifikoval podvodné vzorce použité proti mně. Díky svým odborným znalostem úspěšně získal zpět celých 178 400 dolarů v bitcoinech. Jsem mu nesmírně vděčný za pomoc, protože nejenže získal zpět mé finanční prostředky, ale také pomohl odhalit zapojené podvodníky. Od té doby jsem pana Browna doporučil dalším obětem podvodů, které zoufale hledaly pomoc, a mnoho z nich vyjádřilo spokojenost s výsledky. Není žádná ostuda stát se obětí těchto sofistikovaných operací. Oběti podvodů mohou kontaktovat TRUSTWAVE CYBERDEFENSE prostřednictvím trus­twave­.cyber­defen­se@gma­il com, kde vám poradí a pomohou. . .
Vlada Stastny
Z ROPu Severozápad bylo ukradeno nebo nebylo přesvědčivě doloženo za co byly peníze vydány, 14 mld kč. Hoňte opravdové zloděje a nepředstírejte spravedlnost na blbostech a malichernostech.
Babiše stíháte už deset let a každý dosavadní soud zjistil, že není za co. Nyní má následné stání od soudu vyšší instance nařízeno, že musí Babiše oflastrovat. K takovému soudu bych také nešel a takový soud nemá se spravedlností a právem na spravedlivý rozsudek nic společného.
To samé platí o Okamurovi. Nejenom, že na tom plakátě je čistá pravda, ale policie rok!!! zjišťovala až nakonec těsně před volbami zjistila, že se jedná o xenofobii😂😂😂. Komu chcete namluvit, že to není účelové?
Uživatel_6288356
@Vlada Stastny 👍👍
Petr Minář
@Vlada Stastny
Že bys ty k soudu také nešel? Tak tomu věřím: který zloděj by šel?