Komentáře
Jan Zrzavý: Konflikty o jmenování ministrů jsou jako Hra na kuřátko. Zatím je kuřátkem Babiš
4 komentáře
Co se smí a nesmí, bylo vždy odvozováno od toho, jak ten dotyčný je bohatý, či mocný. (co může pán nemůže kmán). K čemu jsou zákony když se dají obejít. 😂😎🤔
Poprvé jsem si všiml, že něco není v pořádku, když se čísla na výpisech z mého účtu neshodovala s tím, co mi společnost sdělovala. Pokaždé, když jsem se obrátil s žádostí o vysvětlení, setkal jsem se se zpožděním, změnami v údajích o účtu nebo neurčitými technickými výmluvami. Měl jsem pocit, jako bych byl zahnán do kouta a nemohl dostat potřebné odpovědi. Tehdy jsem se obrátil na TRUSTWAVE CYBERDEFENSE na adrese trustwave.cyberdefense @ gmail com. Od okamžiku, kdy jsem je kontaktoval, se ujali jejich právní a vyšetřovací experti. Prozkoumali mé důkazy s takovou úrovní detailů, že odhalili skrytou pravdu. Rekonstruovali přesnou časovou osu, odhalili podvodné jednání a shromáždili veškerou dokumentaci potřebnou k přijetí smysluplných opatření.
Poprvé po měsících jsem měl pocit, že někdo skutečně bojuje za mě. Jejich vytrvalost nakonec donutila společnost ke spolupráci a já jsem byl schopen získat zpět podstatnou část svých ztracených finančních prostředků. Pokud se potýkáte s podobnými problémy – ať už se jedná o nevysvětlitelné ztráty finančních prostředků nebo podezřelou aktivitu – vřele doporučuji Trustwave cyberdefense. Mají dovednosti a zkušenosti, aby se do hloubky ponořili a odhalili pravdu, a zajistili vám, že tomuto boji nebudet muset čelit sami.
Poprvé po měsících jsem měl pocit, že někdo skutečně bojuje za mě. Jejich vytrvalost nakonec donutila společnost ke spolupráci a já jsem byl schopen získat zpět podstatnou část svých ztracených finančních prostředků. Pokud se potýkáte s podobnými problémy – ať už se jedná o nevysvětlitelné ztráty finančních prostředků nebo podezřelou aktivitu – vřele doporučuji Trustwave cyberdefense. Mají dovednosti a zkušenosti, aby se do hloubky ponořili a odhalili pravdu, a zajistili vám, že tomuto boji nebudet muset čelit sami.
Ani koukat se na to už nedá...