Reportáže
Češi na Blízkém východě: Stát je nechal na holičkách. DROZD nefunguje a Macinka se směje u Xavera
15 komentářů
PEtr Tobes
0
jinak arogantni s.ac Micinka se zase predvedl, pry si to uzasne dobrodruzstvi s raketami nad hlavami maji nasi spoluobcane, co se tam nachazeji, poradne zapamatovat a asi i uzit..skvele, jen tak dal!!
Tento nevyzrálý postpubertální milovník výfukových plynů nám ještě ukáže, co je zač. A Slovák Babiš? Tomu je ČR ukradená, jde mu jen o svou imunitu, dotace pro svůj byznys a státní zakázky. Vláda Fialy byla slabá, ale toto navíc ve spolupráci s nácky z SPD, to je katastrofa.
Byl jsem podveden o 178 400 dolarů poté, co jsem svěřil nesprávné osobě investici do kryptoměny, o které jsem se domníval, že je legitimní. Komunikoval jsem s Kanaďanem jménem pan Harrison, který se prezentoval jako profesionální obchodník a postupně mě přesvědčoval, abych poslal velké množství bitcoinů. Když jsem se pokusil vybrat své peníze, následovaly výmluvy, zpoždění a požadavky na další platby a uvědomil jsem si, že jsem téměř o všechno přišel. V tu chvíli pan Brown včas a strategicky zasáhl, zkontroloval záznamy o transakcích, sledoval aktivitu peněženky a identifikoval podvodné vzorce použité proti mně. Díky svým odborným znalostem úspěšně získal zpět celých 178 400 dolarů v bitcoinech. Jsem mu nesmírně vděčný za pomoc, protože nejenže získal zpět mé finanční prostředky, ale také pomohl odhalit zapojené podvodníky. Od té doby jsem pana Browna doporučil dalším obětem podvodů, které zoufale hledaly pomoc, a mnoho z nich vyjádřilo spokojenost s výsledky. Není žádná ostuda stát se obětí těchto sofistikovaných operací. Oběti podvodů mohou kontaktovat TRUSTWAVE CYBERDEFENSE prostřednictvím trustwave.cyberdefense @ gmail com, kde vám poradí a pomohou..
Doteď si na "stát" ani nevzpomněli a najednou prý "státe starej se o nás". Prostě je válka bojujeme na dvou frontách proti Rusku, proti Íránu a oběti jsou asi nezbytné.
sorry, ale už cca měsíc víme že se na středním východě něco semele, jak moc retardovanej musí bejt člověk co tam jede na dovolenou? a fakt mu jeho hloupost máme platit my daňový poplatníci? (PS Motoristé jsou pravicová strana, ne ultralevice)
Macinka byl včera postpubertální Klausův kurbuřt, dnes má spasit Česko? Ne, pořád to bude jen postpubertální jelito, člověk nepřekročí svůj stín...
Krizový manažér tu je přece od toho, aby krize vyráběl a to mu ide veru dobre, boha jeho. Best in telefon, sorry jako
Jiří Mašek poslanec za ANO
„Tak tohle jste, exministře Rakušane, fakt přehnal. Máte tu drzost prudit kvůli tomu, že Bezpečnostní rada státu zasedla až po dvou dnech v pondělí? Vy, který si snad nepamatujete, co se dělo po teroristickém útoku na Izrael 7. října 2023?“ napsal vládní poslanec na svém facebookovém profilu.
Zároveň připomněl načasování kroků tehdejší Fialovy vlády: „To byla taky sobota. A víte, kdy tehdy vláda svolala mimořádné zasedání BRS? Až 19. října. Dvanáct dní po masakru!“ zdůraznil.
K tehdejší organizací repatriačních letů dodal: „A první repatriační let? V úterý 10. října.“ Připomněl také, že „ještě 9. října ministr zahraničí Lipavský jen ‚zvažoval‘ repatriační lety, zatímco jiné státy již své občany dostávaly domů“.
„Tak tohle jste, exministře Rakušane, fakt přehnal. Máte tu drzost prudit kvůli tomu, že Bezpečnostní rada státu zasedla až po dvou dnech v pondělí? Vy, který si snad nepamatujete, co se dělo po teroristickém útoku na Izrael 7. října 2023?“ napsal vládní poslanec na svém facebookovém profilu.
Zároveň připomněl načasování kroků tehdejší Fialovy vlády: „To byla taky sobota. A víte, kdy tehdy vláda svolala mimořádné zasedání BRS? Až 19. října. Dvanáct dní po masakru!“ zdůraznil.
K tehdejší organizací repatriačních letů dodal: „A první repatriační let? V úterý 10. října.“ Připomněl také, že „ještě 9. října ministr zahraničí Lipavský jen ‚zvažoval‘ repatriační lety, zatímco jiné státy již své občany dostávaly domů“.
@Anton Augustin pan Mašek bývá dost radikální a ne vždy úplně na místě. Asi by mě jako občana více zajímalo, jaké mám informace a co se v můj prospěch dělá stran MZV a vlády, než kdy zasedne BRS. Její zasedání není nezbytné k podnikání konkrétních kroků. Narozdíl od Macinky, minulá vláda jednala ihned a nestavěla se k tomu tak, že si naši spoluobčané vlastně o 72 hodin prodlouží dovču a cestovky si je dopraví. První dny mi přišlo, že to dost bagatelizoval.
@Anton Augustin Lži, leži, lež na lež! Útok Hammásu na Izrael proběhl 7. října 2023 a 13. října 2023 přistálo v Praze poslední letadlo ze šesti vládních a vojenských letadel, co vláda vyslala. Zpět do republiky jimi přiletělo celkem 228 českých občanů.