Zpětné zrcátko
Vladimír Mertlík: Stav hněvu na českých náměstích má Babišovu vládu výfukářů a náckomoušů vyhnat
21 komentářů
Jan Kolomazník
6
Pan Mertlík má pravdu.Babišova vláda ANO,Okamurových fašounů a Macínkových klausovců,je přímé ohrožení demokracie v ČR.Občanská společnost na Letné řekne dost,neboť něco tak šíleně primitivního a hloupého,jako ministři makakovi vlády,tu ještě nikdy nebylo.Vznikla jen proto,že premiér potřebuje imunitu.Je to ostuda pro ČR,ale i v celé Evropě.Je třeba se jim postavit.
Přejít do diskuze
Zatím je krátká doba na hodnocení nové vlády.
Výsledky ekonomiky zatím mají velmi slušná čísla a ty jsou prací vlády předchozí.
Současná vláda má takový zvláštní punc vnitřního boje a vidíme vlastně přetahování, kdo vytasi něco akčního....
Být akční se tedy daří ale na hospodářství a dluh to bohužel nemá vliv.
Macinka zastinil babiše a to také není faktor úspěšnosti.
Uvidíme řekl ten co nic neviděl....
Výsledky ekonomiky zatím mají velmi slušná čísla a ty jsou prací vlády předchozí.
Současná vláda má takový zvláštní punc vnitřního boje a vidíme vlastně přetahování, kdo vytasi něco akčního....
Být akční se tedy daří ale na hospodářství a dluh to bohužel nemá vliv.
Macinka zastinil babiše a to také není faktor úspěšnosti.
Uvidíme řekl ten co nic neviděl....
A pak že novináři nestojí za rozdělením společnosti ,Mertlík je toho zářivý příklad . Vše je špatně jen já mám pravdu ,tak to vyřvávali ti nejzuřivější komouši a Mertlík se v nich zhlídnul
Mertlík seš tak blbej že ti zbývá, skočit do zdi.Vezmi si Pávka a spol.a běž na Letnou.
A kdo bude ve vládě zpátky ten dement co říkal že budeme mít německý platy
jdi k šípku
jdi k šípku
Vy jste ale chudák pane Mertlíku. Zpochybňovat výsledky demokratických voleb, to, co si přála většina, dle vás vlastně lůza, no tak, to nemyslíte vážně. Škoda pro Reflex, byl to fajn tisk.
🟥Mertlíku,
není na chleba, nebo co ?! Vem si toho mentálního slabocha a nomenklaturního vyžírku na Hradě domů, já ho nechci.
--------------------------------
P.S. A na ošatný k důchodu jeho madam pošli Milion chvilek na brigádu, není důvod, aby vydělávali občané .🟥
není na chleba, nebo co ?! Vem si toho mentálního slabocha a nomenklaturního vyžírku na Hradě domů, já ho nechci.
--------------------------------
P.S. A na ošatný k důchodu jeho madam pošli Milion chvilek na brigádu, není důvod, aby vydělávali občané .🟥
V každém českém městě se najde dostatek jedinců s vymytým mozkem, který dokáže náměstí naplnit. Dlouhodobě se o to starají média typu Reflex, Seznam.zpravy, Novinky, Aktualne.cz, ČT a další. Vláda by kvůli tomu musela padat desetkrát do roka...
Pane Mertlíku uvědomujete si ,že jste proti lidu,většina si to tak přála a tak i volila,nebo jste pro anarchii?
@Jan Kolomazník
Myslím že jste asi zapomněl jak nám chtěli souboru slova okleštit fialová vláda jak nás odpůrce nálepkovali a nálepku jí že jsme proruští že nechceme podporovat Ukrajinu vojensky to jsme byli špatní konečně tu máme vládu u které Jak vidíte že si podvodná milion chvilek svolává demonstrace na podporu člověka co nedodržuje ústavu a svými výroky že by se vzdal práva veta europarlamentu a zavedl euro je proti český to znamená proti českým občanům proč vlastně už jenom milion chvilek podporuje takového člověka když byly kauzy fialovy vlády kampelička dozimetr Bitcoin to milion chvilek mlčelo a není tvrdí že máme v rádiu populistu extremistů pokud já jsem si všiml největší extrémisti parlamentu jsou piráti
Myslím že jste asi zapomněl jak nám chtěli souboru slova okleštit fialová vláda jak nás odpůrce nálepkovali a nálepku jí že jsme proruští že nechceme podporovat Ukrajinu vojensky to jsme byli špatní konečně tu máme vládu u které Jak vidíte že si podvodná milion chvilek svolává demonstrace na podporu člověka co nedodržuje ústavu a svými výroky že by se vzdal práva veta europarlamentu a zavedl euro je proti český to znamená proti českým občanům proč vlastně už jenom milion chvilek podporuje takového člověka když byly kauzy fialovy vlády kampelička dozimetr Bitcoin to milion chvilek mlčelo a není tvrdí že máme v rádiu populistu extremistů pokud já jsem si všiml největší extrémisti parlamentu jsou piráti
@Jan Kolomazník : Je potřeba rozpustit politické strany, místo nich jmenovat Jednotnou kandidátku Národní frontu, zrušit volby a do ústavy zanést Vedoucí úlohu ODS a progresivního liberalismu.
Já jsem pro. Zrušíme volby, a parlament a vládu bude vybírat p. Mertlík, p. Minář, p. Hřebejk, p. Geislerová a p. H. Čermák.
Byl jsem podveden o 178 400 dolarů poté, co jsem svěřil nesprávné osobě investici do kryptoměny, o které jsem se domníval, že je legitimní. Komunikoval jsem s Kanaďanem jménem pan Harrison, který se prezentoval jako profesionální obchodník a postupně mě přesvědčoval, abych poslal velké množství bitcoinů. Když jsem se pokusil vybrat své peníze, následovaly výmluvy, zpoždění a požadavky na další platby a uvědomil jsem si, že jsem téměř o všechno přišel. V tu chvíli pan Brown včas a strategicky zasáhl, zkontroloval záznamy o transakcích, sledoval aktivitu peněženky a identifikoval podvodné vzorce použité proti mně. Díky svým odborným znalostem úspěšně získal zpět celých 178 400 dolarů v bitcoinech. Jsem mu nesmírně vděčný za pomoc, protože nejenže získal zpět mé finanční prostředky, ale také pomohl odhalit zapojené podvodníky. Od té doby jsem pana Browna doporučil dalším obětem podvodů, které zoufale hledaly pomoc, a mnoho z nich vyjádřilo spokojenost s výsledky. Není žádná ostuda stát se obětí těchto sofistikovaných operací. Oběti podvodů mohou kontaktovat TRUSTWAVE CYBERDEFENSE prostřednictvím trustwave.cyberdefense @ gmail com, kde vám poradí a pomohou. .
@Pavel Nyklíček já myslím že by Babišova vláda měla dostat šanci tyto demonstrace proti této vládě a podporu prezidenta kterému je lhostejny český občan jsou jenom podle mého názoru podplacené evropskou komisí je to pouze můj názor moje domněnka ale spousta věcí tomu nasvědčuje vezmi si příklad z rumunských voleb
@Jan Kolomazník ... na Letné říct dost nestačí. Je nutné zopakovat 89. Tedy generální stávka a tím vynucený pád vlády.
A pak ustanovení vlády úřednické z členů NERVu s volbami nejdřív v 2028.
A pak ustanovení vlády úřednické z členů NERVu s volbami nejdřív v 2028.
Pane Mertlik to neni zpetne zrcatko,to je zrcadlo do ktereho se ta estebacko zlodejska vlada nediva ,protoze i to nejvetsi zrcadlo sveta by se okamzite rozpadlo na prach.Jsem pro, tu sebranku vyhodit po drzce na dlazbu.
To je skvělé, Mertlík nás vyzývá a sám jede na dovolenou...
Chlape, je tady potřeba každýho vola, který přiloží hubu k dílu, nebo jak to přísloví znělo.
Chlape, je tady potřeba každýho vola, který přiloží hubu k dílu, nebo jak to přísloví znělo.
@Pavel Nyklíček Ne prací vlády předchozí, ta toho moc neudělala, ale vlád předchozích. Když se vracím z cest, jsem rád že zde žiji, vždy si toho vážím víc a víc.