Komentáře

Zpět na článek

Kdo truchlí pro Chameneím? Především Putin, kterému diktátorští kamarádi padají jako mouchy

34 komentářů

Fučík Jakub
Nejhorší jsou podrazáci co opustí svojí zemi a z ciziny píší proti vlastní zemi, jako Ruska a bývalá členka Komunistické strany Ruska, Ekaterina Kanakova.
Leo Podstanicky
Je to oficiálne, Reflex je Mossad = hyperteroristi
Martin Matiaško
Skazený Západný satttanistický epsttteinov svet sa ponára do úplného chaosu. Je to logický dôsledok zvrátenosti všetkých západných pseudo-hodnôt, ktoré z normálnosťou nemajú nič spoločné. Toto je len začiatok. Dôsledky budú fatálne.
Martin Matiaško
Vojna sa čoskoro rozšíri na celý Perzský záliv, Hormunský prieliv bude trvale uzatvorený. Z Perzského zálivu pochádza 20 % ropy a 30 % LNG plynu. Každý deň ide ropa, pro produkty a LNG produkty o 20% hore. Vysoko predražená ropa a plyn prudko na vyššia životné náklady všetkých obyčajných ľudí. Okamžite výrazne stúpnu ceny potravín, ceny energií, PHM, vykurovanie , nájomné, osobná a cestná doprava... Všetko.

PS.. Od tohto všetkého sme mohli byť ochránení, ak by nám Luciferov generálny konzul Volodymír Greenschnabel nezastavil plyn a ropu z Ruskej federácie s požehnaním z EÚ. Zastavenie plynu a ropy sa dnes rovná aktu vyhlásenia vojny.
Pavel Hanzl
@Martin Matiaško
Ty musíš být chatbot programovaný v Kremlu, živý člověk tak blbý být přece nemůže.
Jiosef Tyl
Já myslím že Chameneí, byl pro Putina velkým vzorem, jehož "výsledků" chtěl docílit. Možná se mu ale dříve podaří docílit jeho konce.
Leo Podstanicky
pár židovských stíhačiek je už po smrti
Leo Podstanicky
Vyzval som Rusko a Čínu na vypráskanie žida z regiónu.
Petr Klimánek
Nazývat Fica a Orbána fanatiky teroru, to je už vrchol drzosti autorky , na Fica byl spáchán atentát , co k tomu dodat ,ať už nepíše zaslepená nenavisti
Pavel Hanzl
@Petr Klimánek
Oba podporují nejhoršího teroristu současnosti, tak čemu se čemu?
Jiosef Tyl
@Pavel Hanzl - oni se navíc s Putinem kamarádí. V jiných případech stačí, že je někdo s teroristou na jedné fotografii.
Anton Augustin
Truchlím, že Katar zastavil výrobu LNG. Plyn dramaticky zdražil.
Příští zimu si natáhneme tři svetry, Pekarové dva nebudou stačit.
Jiosef Tyl
@Antone Hustine - no vidíš, tak si takhle truchlíš. Ale po tobě truchlit nikdo nebude.
Fučík Jakub
Za každým zlem ve světě stojí na počátku židé.
Pavel Hanzl
@Fučík Jakub
Ne. Pitomci a fašisti jako jsi ty, hlupáku.
Jiosef Tyl
@Fučík Jakub - ty tady pácháš zlo. Takže jsi taky žid?
Pavel Hanzl
"Nedávno jsem diskutoval s několika velmi seriózními lidmi o tom, kdo způsobil Speciální operaci na Ukrajině (SOU). To není tak samozřejmá otázka. Někteří říkali, že ji vnutili Američané, jiní, že ji vyvolali Ukrajinci. Někteří říkají, že jsme to začali my. A já mám na ten začátek jinou odpověď, možná ne tak samozřejmou: že to začalo samo od sebe." Alexandr Dugin

To je dost zajímavé, myslíte si, že miliónové, plně vyzbrojené armádě v Rusku velí nějaké něco jako "samo od sebe"???
Rusko je sice šaškec na kolečkách a parastát, kde je vše naopak, ale že by až tak?
Pavel Hanzl
Dugina přímo miluju, jan mi vadí, že nikdy nemá pravdu:
"Podle něj už Rusko nemůže dál hrát hru na „mírový život, kde se nic neděje. Všechno teď závisí na tom, jestli se íránské Revoluční gardy udrží. Pokud se Írán zhroutí, jsme na řadě my.“ napsal Alexandr Dugin. forum24 1.3.2026
našinec
Pokud někdo brečí nad 3 raněnými civilisty na UA, ale raduje se ze smrti 165 školou povinných děvčat v Íránu, tak je buď psychicky nemocný člověk nebo žid.
Jóža Oltec
@našinec Neplač nám tu svou demagogii moulo, holt tvá modla Putler přišel o dalšího psychopatického kámoše. Na každou svini se vaří voda, i na něj..
Pavel Hanzl
@našinec Těch raněných tam bylo kolik? Tři čeho? Třicet tisíc, nebo třista tisíc pitomče?
KIng X
@našinec Teď se vyjádři k Ukrajině.
Michal Bednarek
@našinec
Nechceš si přejmenovat nick na P.I.T.O.M.E.C ? Končilo by to taky na EC.
našinec
@Michal Bednarek Další židáček se ozval. Co se přejmenovat na Michal Židáček? Také by to končilo na ek.
Jiosef Tyl
@Michal Bednarek - anebo zločinec to také končí na EC!
našinec
@našinec Tak jsem si to zkoušel ověřit a vypadá to, že autorka článku je ruská židovka. Je v Reflexu někdo, kdo nemá židovský původ?
Jiosef Tyl
@nenašinec - jak někdo takhle do světa může někdo hlásit že je naprostej magor..... jo aha, to je tím, že tady nevystupuješ svým jménem.
Jiosef Tyl
@našinec - nezdá se ti že už se tady pohybuješ za zákonem. Jako, psychicky nemocný člověk = žid? Nemysli si, že jsi zde tak anonymní.
našinec
Škoda, že Kanakova nebyla v dívčí škole v Minábu, když na ni Semité zaútočili. A kdo truchlí za Chameneím? 300 miliónů šítů. Kanakova je posedlá Putinem a tak nevidí ani napravo a ani nalevo. Vidí jen Putina.
Jóža Oltec
@našinec Jsi s podobnou demagogií plný šítu, najdi si co to znamená troubo...
Pavel Hanzl
@našinec Ty budeš prekabátěný epr3 nebo Rudý, že?
našinec
@Pavel Hanzl A ty budeš žid nebo sunita.
KIng X
Já řek první, že je Vajgl další na řadě, ne Dugin. To já mám dělat hlavního ideologa Kremlu. Co ideologa, máte tam kinga?

Ani neuvažuj o tom, že se bude něco dělit. Možná Vajgl. Tam už je rozhodnuto. Ostatní je kašpárkový divadýlko.
Pavel Hanzl
@KIng X
"Předpokládejme, že v zimě Putin srazí Německo a Evropu na kolena, odřízne jim plyn, řekněme, že jim přestane dodávat inertní plyny, kovy vzácných zemin. Pšenice a všechno ostatní. Pochopí, kdo je drží pod krkem. Ale jsou to racionální lidé, Západ je racionální místo. Přijdou, budou se kát, řeknou, že vstoupili do vaší situace, ano, opravdu, rozdělme Ukrajinu a začněme žít společně." Alexandr Dugin někdy v roce 22, kdy bylo už jasné, že to Putin provedl a nepodařilo se.