Komentáře
Noc v Abú Dhabí: Poplach každou půlhodinu. Turisté na sítích panikaří, že se nedostanou na dovolenou
34 komentářů
Pavel Hanzl
@Uživatel_89263
Tak to asi nebyla zrovna nějaká silná fatva, Irán budoval systémy na obohacování uranu právě pro výrobu atomovky (pro elektrárny stačí daleko menší koncentrace) a vyhrožoval úpně všem jejím použitím. Měl už vyvinuté dost razantní nosiče, které by doletěly až k nám atd. atd. Asi tu fatvu měl totálně v paži.
Tak to asi nebyla zrovna nějaká silná fatva, Irán budoval systémy na obohacování uranu právě pro výrobu atomovky (pro elektrárny stačí daleko menší koncentrace) a vyhrožoval úpně všem jejím použitím. Měl už vyvinuté dost razantní nosiče, které by doletěly až k nám atd. atd. Asi tu fatvu měl totálně v paži.
Pavel Hanzl
@torstt
Asi zase nevíš nic o ničem, že? V EU se postavila skupina E6, nejsilnějších zemí, které ví, že domluva v 27 států je napytel a ta si vytvoří silný spolek, nejlépe jednotnou federaci s jasnými pravidly. Tj. bez sabotérů a práva veta a podobnými cypovinami a s možnost vyhození atd.
A jak to bude hotový a funkční, přizvou další státy stylem ber - neber.
To je jediná možnost a když vidím ostatní velmoci (USA, Čínu) tak by jim to mohlo dělat konkurenci velmi dobrou.
Jediný problém vidím v tom, že náš babišistán tam nevezmou.
Asi zase nevíš nic o ničem, že? V EU se postavila skupina E6, nejsilnějších zemí, které ví, že domluva v 27 států je napytel a ta si vytvoří silný spolek, nejlépe jednotnou federaci s jasnými pravidly. Tj. bez sabotérů a práva veta a podobnými cypovinami a s možnost vyhození atd.
A jak to bude hotový a funkční, přizvou další státy stylem ber - neber.
To je jediná možnost a když vidím ostatní velmoci (USA, Čínu) tak by jim to mohlo dělat konkurenci velmi dobrou.
Jediný problém vidím v tom, že náš babišistán tam nevezmou.
Panika, že se nedostanu na dovolenou? Ty by spíš měli panikařit, že se nedostanu z dovolené. Před 9 dny jsem se vracel z Vietnamu přes Dubaj. To jsem měl sakra kliku! Včera Trump ohlásil, že údery budou trvat minimálně čtyři neděle. Tak odleťte, a pak si užijte ten návrat.😝🤣
Vypadá to, že v současném světě bude pro Česko nejlepší přidat se k nejbližšímu hajzlovi, který je atomovou velmocí a kterého se ostatní velmoci bojí. Potom si na nás nikdo netroufne a zase vše relativně v pohodě přežijeme.
Nase media v Nemecku ukazuji nestesti turistu treba v Thajsku , na Bali , Maledivach jak zoufale cekaji na letisti , dostat se zpatky do Evropy coz se jim zcela jiste cely pristi tyden nepodari , neb blokada vzdusneho prostoruu Israelem a USA bylo prodlouzena zatim do 8.3.
Jak v Emiratech , tak na Bali etc. je nyni velky problem dostat ubytovani a tu valku v Iranu vubec nekde prestat , coz je bude stat strasne penize navic.
Jak v Emiratech , tak na Bali etc. je nyni velky problem dostat ubytovani a tu valku v Iranu vubec nekde prestat , coz je bude stat strasne penize navic.
Vlada Stastny
Myslím, že turisté měli jet na Mácháč, tam by se jim to nestalo a ještě by ušetřili....
@Pavel Hanzl : No, bude to fuška. Donald Trump už prohlásil: Éto vaše ďélo, soubory opatření jsme už také zkusili, tak ještě tu Přestavbu. Pak ještě Urszula Lejnová pronese, že se cítí se svými ideály jak kůl v plotě, pokropí demonstranty na bruselském "Václaváku" vodním dělem a už to pojede. Skutečná velmoc se odporoučí za ostatními skutečnými velmocemi. Třetí říší, RVHP, Varšavskou smlouvou, Sovětským svazem ...
Pavel Hanzl
@Uživatel_89263
Já miluji pitomce, kteří žvaní, že jsou chytřejší než Mosad, CIA i jiné tajné služby dohromady. Co tě vede k tomu, dělat ze sebe takovýho blba?
Já miluji pitomce, kteří žvaní, že jsou chytřejší než Mosad, CIA i jiné tajné služby dohromady. Co tě vede k tomu, dělat ze sebe takovýho blba?
Pavel Hanzl
@torstt
A která to je? Jsme členy EU a musíme taky máknout, aby byla skutečnou velmocí, jsme sedmý největší stát a v průměru skoro ve všem. To je síla nezanedbatelná.
A která to je? Jsme členy EU a musíme taky máknout, aby byla skutečnou velmocí, jsme sedmý největší stát a v průměru skoro ve všem. To je síla nezanedbatelná.
@Fučík Jakub : Proč tak expresivně? Ano, nejlepší možností pro malou zemi je přimknout se k nejbližší mocnosti, která jí zajistí bezpečí. Ideály? Ale no tak ....!
@Pavel Hanzl ale ale chlapče izrael a celý náš vyspělý demokratický svět upozornuje už od roku 1992 že už zítra možná pozítří bude mít irán bombu a ono furt nic a nic a že jsi tak hloupý že nic nevíš s tím nic nenadělám prostě oni to mají jak z náboženského tak státního rozhodnutí zakázáno pod trestem smrti že žereš ty agitační kecy a podporuješ to to je tvoje věc přeji ti klidný spánek co když už tu bombu už mají aby jsi se z toho v noci nepočůral a nedodržování smluv v tom jsme opravdu mi demokraté dobří v podstatě nedodržíme vůbec nic
Pavel Hanzl
@Uživatel_89263
Nesmíte považovat za vyspělou demokratickou zemi Rusko, to má na salámu všechny smlouvy, ale normální státy je dodržují.
Nesmíte považovat za vyspělou demokratickou zemi Rusko, to má na salámu všechny smlouvy, ale normální státy je dodržují.
tak jsem zavraždili člověka který v roce 2003 zavedl fatvu na zbraně hromadného ničení to jest úplný zákaz na jejich vlastnictví a používání a porušení tohoto zákona by se trestalo jako vlastizrada trestem smrti no a co ted změní jeho nástupce tuto fatvu- zákon a začne se chovat podle vzoru vyspělých demokratických zemí kde i podepsané smlouvy se porušují krádeže vraždy okupace i vraždění mírových vyjednavačů jsou považovány za obvyklou normu modlím se aby neklesli na naši morální úroven
@Fučík Jakub za sveho mlai prvnich 30 let povalce v Praze jsem velmi casto chodivaval ( I used to go , ich pflegte zu gehen ) do Juldy Fuldy.
Díky Blanko! Mně by zajímalo, jak dlouho si to Saúdové nechají líbit, resp. co jim za to Trump slíbil. Poměr ztrát z obchodu i turismu proti čemu? Tohle přeci není jejich boj, s Íránem měli v poslední době příměří a nestabilita v oblasti jim nic dobrého nepřinese.
Pavel Hanzl
@torstt
To jsi měl samozřejmě pravdu a tenhle babišistán je ale prakticky úplně to samé v malém provedení,.
To jsi měl samozřejmě pravdu a tenhle babišistán je ale prakticky úplně to samé v malém provedení,.
@Pavel Hanzl : A já blbec si celou dobu myslel, že sametovku a celé devadesátky nám vyhrál pád nefunkčního, nereformovatelného, sovětského molochu, který o sobě do poslední chvíle tvrdil, že je světová velmoc.
Pavel Hanzl
V tomhle, divokém světě, se musíme držet velkého celku, tj. EU a NATO, jako houno kušule. Tohle pochopily už velké státy a udělali si E6, což může být skutečná, světová velmoc a my bychom měli máknout, abychom se tam taky dostali. Jinak nás sežere kremelská zrůda.
Tahle paravláda je úplně zmatená a bude potřeba oprášit heslo "zpátky do Evropy", které nám vyhrálo sametovku i celé devadesátky.
Tahle paravláda je úplně zmatená a bude potřeba oprášit heslo "zpátky do Evropy", které nám vyhrálo sametovku i celé devadesátky.
Copak na dovolenou , ale tech 40 000 nemcu se z vychodni dovolene dostane domu nejdrive za 5 tydnu!!
@Pavelkedar To jste mel ale strasnou kliku!!!!
U nas v Nemecku ukazuji v TV strasnou spoustu lidi cestujicich prave z Indonesie, Thajska , Vietnamu etc. pres Dubai, Katar , Abu Dhabi etc. kteri uvizli pri prestupu v Emiratech a v Golfu a nejmene mesic se nedostanou domu do Nemecka!Jestli vubec kdy!!!!
U nas v Nemecku ukazuji v TV strasnou spoustu lidi cestujicich prave z Indonesie, Thajska , Vietnamu etc. pres Dubai, Katar , Abu Dhabi etc. kteri uvizli pri prestupu v Emiratech a v Golfu a nejmene mesic se nedostanou domu do Nemecka!Jestli vubec kdy!!!!
Nemecko vzdalo zatim evakuaci 40 000 nemeckych obcanu z Emiratu atd. s oduvodnenim , ze neni zadna moznost je z Emiratu repatriovat (Außenminister Wadephul sieht keine Möglichkeit, im Nahen Osten gestrandete Deutsche ausfliegen zu lassen. »*** werden wir nicht machen können, denn die Lufträume sind insgesamt geschlossen".
Jak Cesi chteji sve spoluobcany z Omanu evakuovat mi neni jasne kdyz vzdusny prostor severne, vychodne i zapadne od Omanu je uzavren .
Snad to chteji Cesi ( patrne chytrejsi nez 82 mil. Nemcu i nez jedna z nejvetsich leteckych spolecnosti Lufthansa) udelat mi neni jasne .
Mozna pres Antarktidu ! nebo Cape Town v Jihoafricke Rep. se svymi par Smartwings!
Ceska radoby omniscence nezna mezi.
Jak Cesi chteji sve spoluobcany z Omanu evakuovat mi neni jasne kdyz vzdusny prostor severne, vychodne i zapadne od Omanu je uzavren .
Snad to chteji Cesi ( patrne chytrejsi nez 82 mil. Nemcu i nez jedna z nejvetsich leteckych spolecnosti Lufthansa) udelat mi neni jasne .
Mozna pres Antarktidu ! nebo Cape Town v Jihoafricke Rep. se svymi par Smartwings!
Ceska radoby omniscence nezna mezi.
Pavel Hanzl
@Uživatel_5411904
A co má s tím Trump? Saudi by měli pomoci zrasovat Irán, odkud se ty rakety střílí, ne?
A co má s tím Trump? Saudi by měli pomoci zrasovat Irán, odkud se ty rakety střílí, ne?
Pavel Hanzl
@Fučík Jakub
Pokud mi dá někdo počuni, že kradu v sámošce, tak začnu střílet. A může za to ten, kdo mi dal počuni.
Pokud mi dá někdo počuni, že kradu v sámošce, tak začnu střílet. A může za to ten, kdo mi dal počuni.
Pavel Hanzl
Tam už jede regulérní válka, a mírotvůrce Trump musí pištět nadšením. Ta Nobelovka ho nemine, odhaduji.
@TCerny Napsal jsem Semité, což jsou židé a Arabové. A Semité nikdy indoevropskou Persii(Írán) či Indoevropany obecně, moc nemuseli.
@TCerny v německé armádě sloužilo cca 150 000 židů a tzv mischlinge dále tam bylo 20 generálů a admirálů dokonce i zástupce goringa byl žid ale získal tzv Deutschblütigkeitserklärung který mu podepsal adolf
@našinec ja s tim utokem na Iran a ani na srovnani Gaza Streifen se zemi take nesouhlasim , ale proti zidum jsem ve svem 83 letem zivote nikdy nerekl jedine negativni slovo , protoze to co jim naciste udelali nema v historii lidstva obdobu.
A libi se mi, ze soucasne Nemecko jehoz jsem poslednich 50 let obcanem se peclive zdrzuje jakekoli kritiky Israele v cemkoli .
A libi se mi, ze soucasne Nemecko jehoz jsem poslednich 50 let obcanem se peclive zdrzuje jakekoli kritiky Israele v cemkoli .
@TCerny To, že Semité zaútočí na Írán, bylo jasné a turisté holt musí nést následky svého rozhodnutí.
Kvuli bombardovani letist v Dubai, AbuDhabi , Katar etc. na blizkem vychode zrusuiy letecke spolecnosti Air Canada, KLM, Air France, British Airways,SAS,Air India ,Japan Airlines ,Emirates , Etihad,Lufthansa, Turkisch Airlines vsechny !!! lety pres blizky vychod obema smery samozrejme vcetne Israele ..
Malicke CSA nikam neleta , tak je to ani neposkodi.
V Dubai vypravuji normalne denne 100 000 cestujicich .
4000 letu muselo byt zruseno az do odvolani ( konce bombardovani ).
Letenky enormne zdrazily , v Dubai neni mozno sehnat volny pokoj jak pise nas Der Spiegel.
Jestli i z Ceska nekdo jel na Blizky vychod ma nyni obrovske problemy.
Malicke CSA nikam neleta , tak je to ani neposkodi.
V Dubai vypravuji normalne denne 100 000 cestujicich .
4000 letu muselo byt zruseno az do odvolani ( konce bombardovani ).
Letenky enormne zdrazily , v Dubai neni mozno sehnat volny pokoj jak pise nas Der Spiegel.
Jestli i z Ceska nekdo jel na Blizky vychod ma nyni obrovske problemy.
Dát se k hajzlovi je skutečně velmi dobrý nápad "čiň čertu dobře, peklem se ti odmění".