Komentáře

Zpět na článek

Noc v Abú Dhabí: Poplach každou půlhodinu. Turisté na sítích panikaří, že se nedostanou na dovolenou

34 komentářů

Pavel Hanzl
@Fučík Jakub
Dát se k hajzlovi je skutečně velmi dobrý nápad "čiň čertu dobře, peklem se ti odmění".
Pavel Hanzl
@Uživatel_89263
Tak to asi nebyla zrovna nějaká silná fatva, Irán budoval systémy na obohacování uranu právě pro výrobu atomovky (pro elektrárny stačí daleko menší koncentrace) a vyhrožoval úpně všem jejím použitím. Měl už vyvinuté dost razantní nosiče, které by doletěly až k nám atd. atd. Asi tu fatvu měl totálně v paži.
Anonym
Jde o situaci kterou Írán předem avizoval, pokud bude napaden USA. Takže vinu mají USA.
Pavel Hanzl
@torstt
Asi zase nevíš nic o ničem, že? V EU se postavila skupina E6, nejsilnějších zemí, které ví, že domluva v 27 států je napytel a ta si vytvoří silný spolek, nejlépe jednotnou federaci s jasnými pravidly. Tj. bez sabotérů a práva veta a podobnými cypovinami a s možnost vyhození atd.
A jak to bude hotový a funkční, přizvou další státy stylem ber - neber.
To je jediná možnost a když vidím ostatní velmoci (USA, Čínu) tak by jim to mohlo dělat konkurenci velmi dobrou.
Jediný problém vidím v tom, že náš babišistán tam nevezmou.
Pavelkedar
Panika, že se nedostanu na dovolenou? Ty by spíš měli panikařit, že se nedostanu z dovolené. Před 9 dny jsem se vracel z Vietnamu přes Dubaj. To jsem měl sakra kliku! Včera Trump ohlásil, že údery budou trvat minimálně čtyři neděle. Tak odleťte, a pak si užijte ten návrat.😝🤣
Anonym
Vypadá to, že v současném světě bude pro Česko nejlepší přidat se k nejbližšímu hajzlovi, který je atomovou velmocí a kterého se ostatní velmoci bojí. Potom si na nás nikdo netroufne a zase vše relativně v pohodě přežijeme.
Anonym
Nase media v Nemecku ukazuji nestesti turistu treba v Thajsku , na Bali , Maledivach jak zoufale cekaji na letisti , dostat se zpatky do Evropy coz se jim zcela jiste cely pristi tyden nepodari , neb blokada vzdusneho prostoruu Israelem a USA bylo prodlouzena zatim do 8.3.
Jak v Emiratech , tak na Bali etc. je nyni velky problem dostat ubytovani a tu valku v Iranu vubec nekde prestat , coz je bude stat strasne penize navic.
Anonym
Poměrně infatilní článek i na blondýnu.
Vlada Stastny
Myslím, že turisté měli jet na Mácháč, tam by se jim to nestalo a ještě by ušetřili....
torstt
@Pavel Hanzl : No, bude to fuška. Donald Trump už prohlásil: Éto vaše ďélo, soubory opatření jsme už také zkusili, tak ještě tu Přestavbu. Pak ještě Urszula Lejnová pronese, že se cítí se svými ideály jak kůl v plotě, pokropí demonstranty na bruselském "Václaváku" vodním dělem a už to pojede. Skutečná velmoc se odporoučí za ostatními skutečnými velmocemi. Třetí říší, RVHP, Varšavskou smlouvou, Sovětským svazem ...
Pavel Hanzl
@Uživatel_89263
Já miluji pitomce, kteří žvaní, že jsou chytřejší než Mosad, CIA i jiné tajné služby dohromady. Co tě vede k tomu, dělat ze sebe takovýho blba?
Pavel Hanzl
@torstt
A která to je? Jsme členy EU a musíme taky máknout, aby byla skutečnou velmocí, jsme sedmý největší stát a v průměru skoro ve všem. To je síla nezanedbatelná.
torstt
@Fučík Jakub : Proč tak expresivně? Ano, nejlepší možností pro malou zemi je přimknout se k nejbližší mocnosti, která jí zajistí bezpečí. Ideály? Ale no tak ....!
Uživatel_89263
@Pavel Hanzl ale ale chlapče izrael a celý náš vyspělý demokratický svět upozornuje už od roku 1992 že už zítra možná pozítří bude mít irán bombu a ono furt nic a nic a že jsi tak hloupý že nic nevíš s tím nic nenadělám prostě oni to mají jak z náboženského tak státního rozhodnutí zakázáno pod trestem smrti že žereš ty agitační kecy a podporuješ to to je tvoje věc přeji ti klidný spánek co když už tu bombu už mají aby jsi se z toho v noci nepočůral a nedodržování smluv v tom jsme opravdu mi demokraté dobří v podstatě nedodržíme vůbec nic
Pavel Hanzl
@Uživatel_89263
Nesmíte považovat za vyspělou demokratickou zemi Rusko, to má na salámu všechny smlouvy, ale normální státy je dodržují.
Uživatel_89263
tak jsem zavraždili člověka který v roce 2003 zavedl fatvu na zbraně hromadného ničení to jest úplný zákaz na jejich vlastnictví a používání a porušení tohoto zákona by se trestalo jako vlastizrada trestem smrti no a co ted změní jeho nástupce tuto fatvu- zákon a začne se chovat podle vzoru vyspělých demokratických zemí kde i podepsané smlouvy se porušují krádeže vraždy okupace i vraždění mírových vyjednavačů jsou považovány za obvyklou normu modlím se aby neklesli na naši morální úroven
Anonym
@Fučík Jakub za sveho mlai prvnich 30 let povalce v Praze jsem velmi casto chodivaval ( I used to go , ich pflegte zu gehen ) do Juldy Fuldy.
Iva Stejskalová
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Uživatel_5411904
Díky Blanko! Mně by zajímalo, jak dlouho si to Saúdové nechají líbit, resp. co jim za to Trump slíbil. Poměr ztrát z obchodu i turismu proti čemu? Tohle přeci není jejich boj, s Íránem měli v poslední době příměří a nestabilita v oblasti jim nic dobrého nepřinese.
Pavel Hanzl
@torstt
To jsi měl samozřejmě pravdu a tenhle babišistán je ale prakticky úplně to samé v malém provedení,.
torstt
@Pavel Hanzl : A já blbec si celou dobu myslel, že sametovku a celé devadesátky nám vyhrál pád nefunkčního, nereformovatelného, sovětského molochu, který o sobě do poslední chvíle tvrdil, že je světová velmoc.
Pavel Hanzl
V tomhle, divokém světě, se musíme držet velkého celku, tj. EU a NATO, jako houno kušule. Tohle pochopily už velké státy a udělali si E6, což může být skutečná, světová velmoc a my bychom měli máknout, abychom se tam taky dostali. Jinak nás sežere kremelská zrůda.
Tahle paravláda je úplně zmatená a bude potřeba oprášit heslo "zpátky do Evropy", které nám vyhrálo sametovku i celé devadesátky.
Anonym
Copak na dovolenou , ale tech 40 000 nemcu se z vychodni dovolene dostane domu nejdrive za 5 tydnu!!
Anonym
@Pavelkedar To jste mel ale strasnou kliku!!!!
U nas v Nemecku ukazuji v TV strasnou spoustu lidi cestujicich prave z Indonesie, Thajska , Vietnamu etc. pres Dubai, Katar , Abu Dhabi etc. kteri uvizli pri prestupu v Emiratech a v Golfu a nejmene mesic se nedostanou domu do Nemecka!Jestli vubec kdy!!!!
Anonym
Nemecko vzdalo zatim evakuaci 40 000 nemeckych obcanu z Emiratu atd. s oduvodnenim , ze neni zadna moznost je z Emiratu repatriovat (Außenminister Wadephul sieht keine Möglichkeit, im Nahen Osten gestrandete Deutsche ausfliegen zu lassen. »*** werden wir nicht machen können, denn die Lufträume sind insgesamt geschlossen".

Jak Cesi chteji sve spoluobcany z Omanu evakuovat mi neni jasne kdyz vzdusny prostor severne, vychodne i zapadne od Omanu je uzavren .
Snad to chteji Cesi ( patrne chytrejsi nez 82 mil. Nemcu i nez jedna z nejvetsich leteckych spolecnosti Lufthansa) udelat mi neni jasne .
Mozna pres Antarktidu ! nebo Cape Town v Jihoafricke Rep. se svymi par Smartwings!
Ceska radoby omniscence nezna mezi.
Pavel Hanzl
@Uživatel_5411904
A co má s tím Trump? Saudi by měli pomoci zrasovat Irán, odkud se ty rakety střílí, ne?
Pavel Hanzl
@Fučík Jakub
Pokud mi dá někdo počuni, že kradu v sámošce, tak začnu střílet. A může za to ten, kdo mi dal počuni.
matyas vavera
Je to strašný a Írán jde na Kypr
Pavel Hanzl
Tam už jede regulérní válka, a mírotvůrce Trump musí pištět nadšením. Ta Nobelovka ho nemine, odhaduji.
našinec
@TCerny Napsal jsem Semité, což jsou židé a Arabové. A Semité nikdy indoevropskou Persii(Írán) či Indoevropany obecně, moc nemuseli.
Uživatel_89263
@TCerny v německé armádě sloužilo cca 150 000 židů a tzv mischlinge dále tam bylo 20 generálů a admirálů dokonce i zástupce goringa byl žid ale získal tzv Deut­schblü­tigke­itser­klärung který mu podepsal adolf
Anonym
@našinec ja s tim utokem na Iran a ani na srovnani Gaza Streifen se zemi take nesouhlasim , ale proti zidum jsem ve svem 83 letem zivote nikdy nerekl jedine negativni slovo , protoze to co jim naciste udelali nema v historii lidstva obdobu.
A libi se mi, ze soucasne Nemecko jehoz jsem poslednich 50 let obcanem se peclive zdrzuje jakekoli kritiky Israele v cemkoli .
našinec
@TCerny To, že Semité zaútočí na Írán, bylo jasné a turisté holt musí nést následky svého rozhodnutí.
Anonym
Kvuli bombardovani letist v Dubai, AbuDhabi , Katar etc. na blizkem vychode zrusuiy letecke spolecnosti Air Canada, KLM, Air France, British Airways,SAS,Air India ,Japan Airlines ,Emirates , Etihad,Lufthansa, Turkisch Airlines vsechny !!! lety pres blizky vychod obema smery samozrejme vcetne Israele ..
Malicke CSA nikam neleta , tak je to ani neposkodi.
V Dubai vypravuji normalne denne 100 000 cestujicich .
4000 letu muselo byt zruseno az do odvolani ( konce bombardovani ).
Letenky enormne zdrazily , v Dubai neni mozno sehnat volny pokoj jak pise nas Der Spiegel.
Jestli i z Ceska nekdo jel na Blizky vychod ma nyni obrovske problemy.