Komentáře

Zpět na článek

Noc v Abú Dhabí: Poplach každou půlhodinu. Turisté na sítích panikaří, že se nedostanou na dovolenou

9 komentářů

Fučík Jakub
Jde o situaci kterou Írán předem avizoval, pokud bude napaden USA. Takže vinu mají USA.
Fučík Jakub
Poměrně infatilní článek i na blondýnu.
Iva Stejskalová
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
TCerny
Nase media v Nemecku ukazuji nestesti turistu treba v Thajsku , na Bali , Maledivach jak zoufale cekaji na letisti , dostat se zpatky do Evropy coz se jim zcela jiste cely pristi tyden nepodari , neb blokada vzdusneho prostoruu Israelem a USA bylo prodlouzena zatim do 8.3.
Jak v Emiratech , tak na Bali etc. je nyni velky problem dostat ubytovani a tu valku v Iranu vubec nekde prestat , coz je bude stat strasne penize navic.
TCerny
@Fučík Jakub za sveho mlai prvnich 30 let povalce v Praze jsem velmi casto chodivaval ( I used to go , ich pflegte zu gehen ) do Juldy Fuldy.
TCerny
@našinec ja s tim utokem na Iran a ani na srovnani Gaza Streifen se zemi take nesouhlasim , ale proti zidum jsem ve svem 83 letem zivote nikdy nerekl jedine negativni slovo , protoze to co jim naciste udelali nema v historii lidstva obdobu.
A libi se mi, ze soucasne Nemecko jehoz jsem poslednich 50 let obcanem se peclive zdrzuje jakekoli kritiky Israele v cemkoli .
našinec
@TCerny To, že Semité zaútočí na Írán, bylo jasné a turisté holt musí nést následky svého rozhodnutí.
TCerny
Kvuli bombardovani letist v Dubai, AbuDhabi , Katar etc. na blizkem vychode zrusuiy letecke spolecnosti Air Canada, KLM, Air France, British Airways,SAS,Air India ,Japan Airlines ,Emirates , Etihad,Lufthansa, Turkisch Airlines vsechny !!! lety pres blizky vychod obema smery samozrejme vcetne Israele ..
Malicke CSA nikam neleta , tak je to ani neposkodi.
V Dubai vypravuji normalne denne 100 000 cestujicich .
4000 letu muselo byt zruseno az do odvolani ( konce bombardovani ).
Letenky enormne zdrazily , v Dubai neni mozno sehnat volny pokoj jak pise nas Der Spiegel.
Jestli i z Ceska nekdo jel na Blizky vychod ma nyni obrovske problemy.
Uživatel_5411904
Díky Blanko! Mně by zajímalo, jak dlouho si to Saúdové nechají líbit, resp. co jim za to Trump slíbil. Poměr ztrát z obchodu i turismu proti čemu? Tohle přeci není jejich boj, s Íránem měli v poslední době příměří a nestabilita v oblasti jim nic dobrého nepřinese.