Zprávy

Zpět na článek

Írán spustil protiútok na americké základny na Blízkém východě. Exploze byly slyšet i v Dubaji

5 komentářů

Henderson Maya
Byl jsem podveden o 178 400 dolarů poté, co jsem svěřil nesprávné osobě investici do kryptoměny, o které jsem se domníval, že je legitimní. Komunikoval jsem s Kanaďanem jménem pan Harrison, který se prezentoval jako profesionální obchodník a postupně mě přesvědčoval, abych poslal velké množství bitcoinů. Když jsem se pokusil vybrat své peníze, následovaly výmluvy, zpoždění a požadavky na další platby a uvědomil jsem si, že jsem téměř o všechno přišel. V tu chvíli pan Brown včas a strategicky zasáhl, zkontroloval záznamy o transakcích, sledoval aktivitu peněženky a identifikoval podvodné vzorce použité proti mně. Díky svým odborným znalostem úspěšně získal zpět celých 178 400 dolarů v bitcoinech. Jsem mu nesmírně vděčný za pomoc, protože nejenže získal zpět mé finanční prostředky, ale také pomohl odhalit zapojené podvodníky. Od té doby jsem pana Browna doporučil dalším obětem podvodů, které zoufale hledaly pomoc, a mnoho z nich vyjádřilo spokojenost s výsledky. Není žádná ostuda stát se obětí těchto sofistikovaných operací. Oběti podvodů mohou kontaktovat TRUSTWAVE CYBERDEFENSE prostřednictvím trus­twave­.cyber­defen­se @ gmail com, kde vám poradí a pomohou.
pinkkk
Jak by řekl můj děda, kdyby žil: "Tuto není s dobrým". (On byl z Postřekova, to je jen vysvětlení pro češtináře.)
Pavel Nyklíček
Škádlit starého Donika se nemusí vždy vyplatit....
Jiří Ježek
Peršané si speciální vojenskou operaci nenechají líbit? Divné...
torstt
Tak Spojené státy rozjely po Venezuele další speciální operaci ! Ale chápu a podporuju. Kdyby nestabilní, nevypočitatelné země jako je Irán nebo Ukrajina získaly jaderné zbraně, znamenalo by to opravdu velké riziko pro planetu.