Komentáře
Čtyři roky po ruské invazi: Babišovo kličkování, Okamurova nenávist a Macinkova licoměrnost
53 komentářů
Zcela mě devastovaly dvě zprávy:
1. Bureš se pustil do novinářů, že se ptají jeho na Ukrajinu a že na to nemá čas, protože dělá pro lidi něco jiného...
2. Bureš se snaží zvrátit výrok soudu, který dal za týrání psa podmínku...
To je naprosto šílené a přesně to ukazuje myšlení vypatlaného mikromanažera Bureše. Zatímco nedaleko od nás zuří válka a umírají civililisté s aktivním přispěním Fica a Orbána, kteří nechají klidně zemřít další tisíce lidí mrazem, jen aby se zavděčili putinovi, Bureš řeší výrok soudu a dokonce se snaží zvrátit jeho nezávislost kvůli psovi. Přitom tisíce jeho podporovatelů dělá denně totéž. Kdyby se za každý kopanec psovi nebo facku dítěti chodilo natvrdo do kriminálu, půlka obyvatelstva sedí... To neznamená, že to schvaluji, jsem zásadně proti, ale do kriminálu se má chodit za kriminální a nebezpečné chování. Za tohle má být obří pokuta, zabavení věci (pes je podle zákona věc) atd., příjem do státního rozpočtu a ne jeho další výdaj. Netuším, proč máme živit dva roky násilníka...
1. Bureš se pustil do novinářů, že se ptají jeho na Ukrajinu a že na to nemá čas, protože dělá pro lidi něco jiného...
2. Bureš se snaží zvrátit výrok soudu, který dal za týrání psa podmínku...
To je naprosto šílené a přesně to ukazuje myšlení vypatlaného mikromanažera Bureše. Zatímco nedaleko od nás zuří válka a umírají civililisté s aktivním přispěním Fica a Orbána, kteří nechají klidně zemřít další tisíce lidí mrazem, jen aby se zavděčili putinovi, Bureš řeší výrok soudu a dokonce se snaží zvrátit jeho nezávislost kvůli psovi. Přitom tisíce jeho podporovatelů dělá denně totéž. Kdyby se za každý kopanec psovi nebo facku dítěti chodilo natvrdo do kriminálu, půlka obyvatelstva sedí... To neznamená, že to schvaluji, jsem zásadně proti, ale do kriminálu se má chodit za kriminální a nebezpečné chování. Za tohle má být obří pokuta, zabavení věci (pes je podle zákona věc) atd., příjem do státního rozpočtu a ne jeho další výdaj. Netuším, proč máme živit dva roky násilníka...
Pavel Hanzl
@Petr Klimánek
Putin se tě vůbec nebude ptát, jestli se chceš někam zatahovat nebo ne.
Prostě nás napadne a zmasakruje, pokud nebudeme se schopni bránit. Tj. nebudem zbrojit, nebudem plnit závazky a nebudeme se držet EU a NATO jak houno košule. Což fakt neděláme. Jak prosté milý Watsone.
Putin se tě vůbec nebude ptát, jestli se chceš někam zatahovat nebo ne.
Prostě nás napadne a zmasakruje, pokud nebudeme se schopni bránit. Tj. nebudem zbrojit, nebudem plnit závazky a nebudeme se držet EU a NATO jak houno košule. Což fakt neděláme. Jak prosté milý Watsone.
Že se ta Svatá trojice vůbec dala na politiké....
Musejí pořád jen mlžit, lhát, spekulovat, kádrovat, taktizovat, hrabat, organizovat, vykrucovat a běhat po soudech...
Chudáci....
Musejí pořád jen mlžit, lhát, spekulovat, kádrovat, taktizovat, hrabat, organizovat, vykrucovat a běhat po soudech...
Chudáci....
Jiosef Tyl
@Jiří Pna Ježek doporučuji doplnit si vzdělání. K tomu jen pár námětů k studiu - Protektorát!
Pavel Hanzl
@Jiří Ježek
A opozice a president snad ano? A jak to dělá? Konkrétně prosím.
Zbrojením a budováním společné obrany nás od války vzdalují a podporou toho, kdo nás chrání, taky. Tak napište.
A opozice a president snad ano? A jak to dělá? Konkrétně prosím.
Zbrojením a budováním společné obrany nás od války vzdalují a podporou toho, kdo nás chrání, taky. Tak napište.
@Fučík Jakub Tážete se jiných, zda komentář četli. Z Vaší reakce ale vyplývá, že jste jej možná četl, ale neporozuměl písmenkům. Autor Macinkův projev v OSN ocenil (a ne, že ne). A do protikladu s ním pak velmi správně vyjmenoval konkrétní tuzemské kroky ministra. Tento rozpor, resp. faleš, pak oprávněně shrnul do výrazu "licoměrnost" (= pokrytecký, neupřímný, falešný, lživý).
Co tam máte dál ? 😊
Co tam máte dál ? 😊
Pavel Hanzl
@Fučík Jakub
Komický jedinec, který mektá pitomosti (že skončila klimatická krize) a pokaždé jiné, zkouší vydírat presidenta, který ho musí kopnou dodupy a vytahuje se na Hillary Clinton je něco jako Pepek Vyskoč křížený Luftvisihákem.
Komický jedinec, který mektá pitomosti (že skončila klimatická krize) a pokaždé jiné, zkouší vydírat presidenta, který ho musí kopnou dodupy a vytahuje se na Hillary Clinton je něco jako Pepek Vyskoč křížený Luftvisihákem.
Není to naše válka a do války se zatáhnout necháme , vláda vládne v České republice a Ukrajina není hlavní téma tak jak je u Pavla a u dřívější neúspěšně vlády , proto projela i volby s ukrajinskou kartou
Jiří Ježek
Proč by měla být vkláda zajedno s šíleným prezidentem a s šílenou opozici? Vládní politici nás do války zatahovat nechtějí. Alespoň někdo tu má rozum.
Pane Sezemský, proč hledáte "chyby" tam kde nejsou ? Od skutečného novináře bych spíše očekával podporu státnického projevu pana Macinky kdy je nepochybné, že tento projev musel vycháte z konzultace napříč vládou a je obsahově přijatelný pro rozumně a objektivně uvažující většinovou část občanů.
Pavel Hanzl
@Misot
Na Ukrajině je nostalgie z Bělověžské smlouvy a Budapešťského memoranda, kdy Rusko jí nechalo Krym za odevzdání jaderných zbraní a garantovalo její hranice.
Tehdy to vypadalo, že se díky Jelcinovi začne Rusko civilizovat a nebude se chovat jako krysa a agresor. Jenže mentalita Hordy tam vždy zvítězí.
Na Ukrajině je nostalgie z Bělověžské smlouvy a Budapešťského memoranda, kdy Rusko jí nechalo Krym za odevzdání jaderných zbraní a garantovalo její hranice.
Tehdy to vypadalo, že se díky Jelcinovi začne Rusko civilizovat a nebude se chovat jako krysa a agresor. Jenže mentalita Hordy tam vždy zvítězí.
Pavel Hanzl
@Misot
Nic takového ale nedělala. Janukovyč Ukrajincům nasliboval přístup do EU (proto ho zvolili) a pak je podrazil, tím se rozjel Majdan. Ale po skončení novou vládu stavěla znovu zase ta jeho strana, která vyhrála volby, jen bez něho. nějaké proti ruského něco se tam taky neděje, rusky se tam hovoří stejně normálně, jako ukrajinsky. A v roce 2008 přijal ukrajinský parlament zákon, že se nebudou snažit o vstup do NATO, aby nedráždili Putina. A JZ jsou úplná pitomost a čistá lež.
Nic takového ale nedělala. Janukovyč Ukrajincům nasliboval přístup do EU (proto ho zvolili) a pak je podrazil, tím se rozjel Majdan. Ale po skončení novou vládu stavěla znovu zase ta jeho strana, která vyhrála volby, jen bez něho. nějaké proti ruského něco se tam taky neděje, rusky se tam hovoří stejně normálně, jako ukrajinsky. A v roce 2008 přijal ukrajinský parlament zákon, že se nebudou snažit o vstup do NATO, aby nedráždili Putina. A JZ jsou úplná pitomost a čistá lež.
Pavel Hanzl
@Fučík Jakub
Člověče nešťastná, kdo vám nakukal, že Macinka něco konzultuje s nějakou cha cha "vládou"?? Když napadl presidenta, taky lhal, že má souhlas Babiše a Okamury a měl co?
Člověče nešťastná, kdo vám nakukal, že Macinka něco konzultuje s nějakou cha cha "vládou"?? Když napadl presidenta, taky lhal, že má souhlas Babiše a Okamury a měl co?
Pavel Hanzl
@Bořivoj Zelený
A japato? Jaké zemí chce presidentovat, proruské, proamerické, proevropské nebo propadlé v čobolákově? Ví to vůbec? Zatím se stačil asi 3x prekabátit.
Pavel to má ujasněné a jedná podle toho. Dost podstatný rozdíl.
A japato? Jaké zemí chce presidentovat, proruské, proamerické, proevropské nebo propadlé v čobolákově? Ví to vůbec? Zatím se stačil asi 3x prekabátit.
Pavel to má ujasněné a jedná podle toho. Dost podstatný rozdíl.
Myslím, že pan Macinka začíná svojí kampaň na funkci prezidenta Česka. A začal velmi dobře.
@Fučík Jakub Podle ovoce poznáš strom. Podle činů poznáš politika, ne podle řeči. Ten projev byl výborný, ale očekávám, že Macinka přijměje koaliční partnery, aby jej veřejně uznali za stanovisko vlády, aby se vláda přihlásila ke garanci půjčky EU Ukrajině a aby zvýšila obranný rozpočet. Jinak to byl pouze pokud o zastavení pádu preferencí Motoristů sobě.
Jiří Ježek
Pane Sezemský, doporučuji doplnit si vzdělání. K tomu jen pár námětů k studiu - ukrajinská neutralita, zákaz ruštiny, minské dohody, genocida na Donbasu....
Svět není černobílý. Je šedý!
Svět není černobílý. Je šedý!
Petr Minář
@Martin Matiaško
Já volil "rozvědčíka" PROTI ESTÉBÁCKÉMU HNUSU a s ním i vyhrál. A lepší být "gubernia" KOHOKOLIV jen ne ruských primitivních vrahů. Čest!
Já volil "rozvědčíka" PROTI ESTÉBÁCKÉMU HNUSU a s ním i vyhrál. A lepší být "gubernia" KOHOKOLIV jen ne ruských primitivních vrahů. Čest!
Petr Minář
Sami si dali certifikát: "Babišova (estébácko-fašisticko-nacistická) vláda je vláda proruSSkých kolaborantů.
A ti, co ji podporují jsou TOTÉŽ. Přes jejich oblíbené bláboly o "jiném názoru", který prý neznamená být proruSSký ... 🤣
A ti, co ji podporují jsou TOTÉŽ. Přes jejich oblíbené bláboly o "jiném názoru", který prý neznamená být proruSSký ... 🤣
Jiří Ježek
@Pavel Hanzl
Jistě. Fialovy ruské tanky se už prohánějí po Václaváku. Hlavně, aby zas nepřeběhnul na druhou stranu náš chrabrý vrchní velitel, kterého rozbrečí SMS! V převlékání kabátů je dobrej a s Rusama se zná. Školili ho kluci šikovní z KGB v Moskvě na špiona....
Jistě. Fialovy ruské tanky se už prohánějí po Václaváku. Hlavně, aby zas nepřeběhnul na druhou stranu náš chrabrý vrchní velitel, kterého rozbrečí SMS! V převlékání kabátů je dobrej a s Rusama se zná. Školili ho kluci šikovní z KGB v Moskvě na špiona....
@Jiří Ježek Genocida na Dombase?!? A kolik lidí včetně rusky hovořících již agresor na tom Dombasu zabil, znásilnil, připravil o domov a blízké?
@Petr Minář.....Jste docela prostoduchý jedinec, ale z vašeho vyjadřování lze odhadnout, že v určitém rozsahu umíte číst i psát. A víte, že v roce 1968 zde bylo pod hlavičkou SSSR převažující množství vojáků ukrajinSSké národnosti ?
Petr Minář
@Fučík Jakub
Jsem občan České republiky. Jste tu krátce? Přijel jste z RuSSka?
Drze lžete.
Především: který je to ten "jediný přípustný názor"? Já mám svůj, vy také. Jestli je ten jediný přípustný nějaký "vládní" názor (=těch, co právě vládnou), tak situace se po volbách otočila, co byl sidestream je mainstream a naopak, takže jediný přípustný názor máte spíše vy. Opozice možnost protlačovat svůj názor silou nemá a nemůže ani nikoho za jiný názor nějak postihovat (viz nechutné tahanice o funkce ve Sněmovně, kde zločinci jako Okamůra ani neskrývají, že do funkcí nepustí ty s "jiným názorem").
I v této diskuzi, díky těm, co jsem tu vyjmenoval včetně vás, je možná převažující jedině správný vládní názor (kreatur jako Okamůra).
Já NIKOMU nevyhrožuji, pamatovat si lumpy, kteří, když se lámal chléb a ruSSká bestie vraždila v Ukrajině, stáli na straně vrahů, snad mohu a také budu. Na revanš si můžete zapamatovat mne a můj názor, já na svém názoru stojím a budu stát, jak se říkalo, až do hrdel a statků. Jako jsem stál v roce 1969 přes to, co mi to negativního přineslo, na názoru tehdejší "opozice", že RuSS je okupant a Brežněv zločinec. A lumpy, co podporují ruSSkého vraha si PAMATOVAT budu, to není vyhrožování. Nesetkává se hora s horou, ale člověk s člověkem a když se náhodou setkám s Jakubem Fučíkem, budu vědět, že jde o ruSSkého lumpa.
Jsem občan České republiky. Jste tu krátce? Přijel jste z RuSSka?
Drze lžete.
Především: který je to ten "jediný přípustný názor"? Já mám svůj, vy také. Jestli je ten jediný přípustný nějaký "vládní" názor (=těch, co právě vládnou), tak situace se po volbách otočila, co byl sidestream je mainstream a naopak, takže jediný přípustný názor máte spíše vy. Opozice možnost protlačovat svůj názor silou nemá a nemůže ani nikoho za jiný názor nějak postihovat (viz nechutné tahanice o funkce ve Sněmovně, kde zločinci jako Okamůra ani neskrývají, že do funkcí nepustí ty s "jiným názorem").
I v této diskuzi, díky těm, co jsem tu vyjmenoval včetně vás, je možná převažující jedině správný vládní názor (kreatur jako Okamůra).
Já NIKOMU nevyhrožuji, pamatovat si lumpy, kteří, když se lámal chléb a ruSSká bestie vraždila v Ukrajině, stáli na straně vrahů, snad mohu a také budu. Na revanš si můžete zapamatovat mne a můj názor, já na svém názoru stojím a budu stát, jak se říkalo, až do hrdel a statků. Jako jsem stál v roce 1969 přes to, co mi to negativního přineslo, na názoru tehdejší "opozice", že RuSS je okupant a Brežněv zločinec. A lumpy, co podporují ruSSkého vraha si PAMATOVAT budu, to není vyhrožování. Nesetkává se hora s horou, ale člověk s člověkem a když se náhodou setkám s Jakubem Fučíkem, budu vědět, že jde o ruSSkého lumpa.
Petr Minář
@Martin Matiaško
Choď to rozprávať ruSSké onuci, Fickovi. Ten tě nezklame, ze Slovenska ruSSkou gubernii udělá (pokud mu to Slováci dovolí). O "mnoho Čechů" nemaj péči.
Choď to rozprávať ruSSké onuci, Fickovi. Ten tě nezklame, ze Slovenska ruSSkou gubernii udělá (pokud mu to Slováci dovolí). O "mnoho Čechů" nemaj péči.
bella.
🟥@Frantisek Najman
Za 35 let své svobody nad Ruskem nedokázala Ukrajina nic, než rozkrást co se dá, zlikvidovat všeobecnou vzdělanost a uzákonit nacismus vyznamenámím Banderovců .🟥
Za 35 let své svobody nad Ruskem nedokázala Ukrajina nic, než rozkrást co se dá, zlikvidovat všeobecnou vzdělanost a uzákonit nacismus vyznamenámím Banderovců .🟥
Je nutné si přiznat, že pokud by západní demokracie včetně USA finančně, dodávkami zbraní a sankcemi proti Rusku nepodporovaly Ukrajinu, tak už Ukrajina jako samostatný stát dávno neexistuje a byla by opět součástí Ruska. Pro řadové Ukrajince a řadové Ruské občany by to mělo pouze ten význam, že většina jejich synů by byla živá, což jim žvanění o hodnotách, ochraně západu a demokracii nemůže nikdy nahradit.
Pavel Hanzl
@Antonín Benek
Pán bude asi naivní jak 3 dny starý pes. Stanovisek vlády je dnes už nekolik a každé je jiné.
Pán bude asi naivní jak 3 dny starý pes. Stanovisek vlády je dnes už nekolik a každé je jiné.
@Petr Minář ..omlouvám se, jsem tady krátce, vy jste kdo, že vyhrožujete ostatním diskutujícím, pokud nemají ten jediný přípustný názor současné opozice ?
bella.
Jděte, Sezemský , lovit dalšího Ukrajince s multirezistentní tuberou a vůbec už neotravujte.
------------------------------
👉Do Česka přibývá 6 000 uprchlíků z Ukrajiny měsíčně. Metnar mluví o revizi dočasné ochrany👉Do Česka přibývá 6 000 uprchlíků z Ukrajiny měsíčně. Metnar mluví o revizi dočasné ochrany 👉
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
🟥Nenávist zde zasel Fiala a Pavel tím, jak jejich prioritou nebyl vlastní občan!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------
👉Do Česka přibývá 6 000 uprchlíků z Ukrajiny měsíčně. Metnar mluví o revizi dočasné ochrany👉Do Česka přibývá 6 000 uprchlíků z Ukrajiny měsíčně. Metnar mluví o revizi dočasné ochrany 👉
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
🟥Nenávist zde zasel Fiala a Pavel tím, jak jejich prioritou nebyl vlastní občan!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
@Pavel Hanzl Tak Macinka prezidentem by žádná výhra nebyla, ale furt lepší, než Pávek.
Jiří Ježek
@Jiosef Tyl
Já nesmysly do článků nepíšu. Já ne.
A co má se Sezemského blábolem společného protektorát?!?
Já nesmysly do článků nepíšu. Já ne.
A co má se Sezemského blábolem společného protektorát?!?
@Petr Minář
A zase riadne oddddrbali českého voliča. Či chce alebo nechce český volič, z Česka bude ukrajinská gubernia a ukrajinská dojná krava. Vivat Macinka a Babiš.Komunistický rozviedčík vyškolený v Rusku Petr Pávek vyhral na celej čiare, občan prehral.
A zase riadne oddddrbali českého voliča. Či chce alebo nechce český volič, z Česka bude ukrajinská gubernia a ukrajinská dojná krava. Vivat Macinka a Babiš.Komunistický rozviedčík vyškolený v Rusku Petr Pávek vyhral na celej čiare, občan prehral.
Farizej Macinka nasadol na vlak z ktorého sa už nedá vystúpiť. Sklamal drvivú väčšinu svojich voličov. Pridal sa k tým, ktorí chcú spraviť z Českej republiky ukrajinskú dojnú kravu a ukrajinskú guberniu. Toto mu mnoho Čechov nikdy nezabudne. Je to začiatok konca celej koalície. Ak si myslí, že si týmto kúpil opozíciu, tak je na veľkom omyle, tá mu čoskoro zasadí posledný a smrteľný úder.
Ukrajina nemusela teď "bránit NATO před Ruskem", kdyby násilně nesvrhla demokraticky zvoleného proruského prezidenta (a počkala na volby), neprováděla protiruskojazyčné akce, nesnažila se o vstup do protiruského vojenského paktu a nevyhrožovala pořízením jaderných zbraní.
bella.
@Fučík Jakub
🟥jo, začal dobře a tím posledním projevem směrem k Rusku to u mě projel!🟥Nějak zapomněl na rovněž obří díl viny samotné Ukrajiny!!!
🟥jo, začal dobře a tím posledním projevem směrem k Rusku to u mě projel!🟥Nějak zapomněl na rovněž obří díl viny samotné Ukrajiny!!!
Ani za 4 roky nedokázalo Rusko osvobodit zcela ty 3 oblasti co se k němu přidaly, tak jak by mohlo ještě potom napadnout mnohonásobně silnější EU navíc ještě krytou USA přes NATO.
@Pavel Nyklíček ...četl jsem článek, ale nechápu vaši reakci k němu, vy jste ho asi nečetl, že ?
Muhehehhehhehehehe pán bude profi komik, že?