Komentáře
Ministr Macinka měl dobrý projev v OSN. Rozbil v něm některé imperiální narativy Ruska o válce na Ukrajině
23 komentářů
PEtr Tobes
0
nic svetoborneho nerekl, jen par naprosto zjevnych faktu, s kterymi se da sice souhlasit, ale to je tak vse..tatka Klaus ho ale asi moc nepochvali, ten je jinde
To byl projev opravdového ministra zahraničí. Je fajn, že nechal Macinku doma. Snad to nebyl jen ojedinělý výstup.
Macinka v OSN nepředvedl jen kritiku, ale vrcholnou diplomacii, která uznává legitimitu bezpečnostních obav a s úctou k dějinám připomíná oběť sovětského lidu při osvobozování Evropy. Jeho projev skrze „zrcadlo času“ moudře pojmenovává tragédii všech velmocenských agresí a nabízí Rusku cestu k obnově vlastní důstojnosti, čímž dalece přesahuje černobílé vidění světa.
Anglicky se vyjadřuje docela obstojně ale žvaní do toho jakási zasr. překladatelka, to se nedá poslouchat. Není někde k mání originál bez překladu?
https://www.youtube.com/watch?v=in4HeDssh6k
https://www.youtube.com/watch?v=in4HeDssh6k
Nikdy jsem si nemyslel, že se ještě někdy budu usmívat poté, co jsem přišel o obrovské množství peněz v investičním podvodu s kryptoměnami. Byl jsem v depresi a styděl jsem se. Nahlásil jsem to všude, ale nikdo mi nepomohl.
Pak mě kamarád seznámil s panem Danielem Wrightem a jeho týmem, certifikovaným expertem na obnovu blockchainu, který spolupracuje s předními autoritami a má kontakty v mezinárodních agenturách. Do dvaceti čtyř hodin vystopoval můj ukradený Bitcoin a získal zpět všechny mé finanční prostředky.
Stačilo mi jen poskytnout důkazy a důvěřovat všem procesům, poté byl můj majetek konečně uvolněn a podvodníci byli díky němu a jeho týmu nalezeni a zatčeni. Dnes mám všechno zpět v peněžence.
Pokud jste se stali obětí, neztrácejte naději. Kontaktujte ho hned teď e-mailem: Trustwave.cyberdefense@gmail com. Je legitimní a seslaný Bohem!
Pak mě kamarád seznámil s panem Danielem Wrightem a jeho týmem, certifikovaným expertem na obnovu blockchainu, který spolupracuje s předními autoritami a má kontakty v mezinárodních agenturách. Do dvaceti čtyř hodin vystopoval můj ukradený Bitcoin a získal zpět všechny mé finanční prostředky.
Stačilo mi jen poskytnout důkazy a důvěřovat všem procesům, poté byl můj majetek konečně uvolněn a podvodníci byli díky němu a jeho týmu nalezeni a zatčeni. Dnes mám všechno zpět v peněžence.
Pokud jste se stali obětí, neztrácejte naději. Kontaktujte ho hned teď e-mailem: Trustwave.cyberdefense@gmail com. Je legitimní a seslaný Bohem!
Zdá se, že když Macinkovi nehrozí okamžitý pohlavek od dvou ostatních "stranických šéfů", tak se dovede docela slušně projevit. Ale do glorifikace má ještě daleko. Uvidíme, jak dlouho mu vydrží názory (a hlavně postoje), kterým by se dalo tleskat. Upřímně, jakkoliv ho mám pro řadu všelikostí nerad, začínám mu tajně trochu fandit. Jestli si to ale zase pokazí, tak, sorry jako 

Klaus je ruský agent, Macinka Klausův poskok. Rusáci dovolí Macinkovi říct jen to, co sami chtějí.
Macinka zkritizoval Rusko! Chudák Jakob, Nerudová, Zdechovský, Havel, Pivoňka, Pospíšil a Vystrčil! Jak s tím teď naloží? Zvládnou jejich PR týmy novou situaci? Svolá p. Minář demonstraci Milionu chvilek proti macinkovu podkopávání důvodů demonstrací Milionu chvilek?
Pane Hanzle, co vy na to?
Pane Hanzle, co vy na to?
Musím přiznat, že ministr Macinka příjemně překvapil. Ucelený pohled vnášející realitu do konfliktu a to bez podbízivé snahy vlichotit se některé ze stran konfliktu, což považuji za nutný základ naší zahraniční politiky. Pokud takto bude pokračovat dál, bude nepochybně pilířem současné vlády.