Divoký kačer
Babiš nechal na Úřad vlády vyvěsit ukrajinskou vlajku. Teď ji musí bránit před Okamurou, aby ji nesundal
10 komentářů
@Fučík Jakub
Vážený pane, ten článek je o něčem jiném. Možná jste to nepochopil, ale je to o tom, že okamůra zlehčuje válku. Tedy opak toho, co píšete.
Vážený pane, ten článek je o něčem jiném. Možná jste to nepochopil, ale je to o tom, že okamůra zlehčuje válku. Tedy opak toho, co píšete.
@Fučík Jakub Juldo, česky neumíš a ještě se ztrapňuješ. Máš to, ty vole, zapotřebí?
Myslím, že Ukrajinská vlajka hrdinné Ukrajiny by neměla být náplní Divokého kačera. Je to neúcta k vlajce i k ukrajinskému lidu. Tady "Kačer" už nemístně a trapně exhibuje.
🟥@Fučík Jakub
Dej si pohov, tady nemístně exhibují dezertující Ukrajinci na pražských sídlištích a na pracáku u dávek!!!! 🟥Já na tom nevidím hrdinnou Ukrajinu! UkrajINA DĚLÁ POUZE CO MŮŽE A ZELENSKÝHO MÁ PLNÝ ZUBY! TĚŽKO MŮŽE LEYENOVÉ A KONZERVÁM V EU ŘÍCT, DEJTE NÁM POKOJ, VYJEDNEJTE I SE ZTRÁTOU ÚZEMÍ MÍR.ŽIJEME TADY MY, NE VY !!!
Jenže Ukrajina radši zdrhne a řeště to za nás.
Nemístná exhibice UA jde tak daleko, že v Praze je pomalu těžko pro nás žít.
A ty tak si srovnej myšlenky a pošli polovinu Ukrajinců domů, protože Zelenskyj dostane další obří sumu půjčky ( splatné když už tak až za 50 let, jakže nikdy ) , ale nemá lidi.Dezertéři zdrhli , obnova Ukrajiny se nekoná.Kam bude odkloněna část 98mil euro se nikdo stejně nedozví a nemají ani děti.Matky rodí zběsile tady.Jde o to, jestli o tuto mentalitu v takovém množství a s takovou genetikou až tak všichni tady stojí.Z průzkumů už je jasné, že jen 1/4 Čechů je tady chce!!!!
🟥
Dej si pohov, tady nemístně exhibují dezertující Ukrajinci na pražských sídlištích a na pracáku u dávek!!!! 🟥Já na tom nevidím hrdinnou Ukrajinu! UkrajINA DĚLÁ POUZE CO MŮŽE A ZELENSKÝHO MÁ PLNÝ ZUBY! TĚŽKO MŮŽE LEYENOVÉ A KONZERVÁM V EU ŘÍCT, DEJTE NÁM POKOJ, VYJEDNEJTE I SE ZTRÁTOU ÚZEMÍ MÍR.ŽIJEME TADY MY, NE VY !!!
Jenže Ukrajina radši zdrhne a řeště to za nás.
Nemístná exhibice UA jde tak daleko, že v Praze je pomalu těžko pro nás žít.
A ty tak si srovnej myšlenky a pošli polovinu Ukrajinců domů, protože Zelenskyj dostane další obří sumu půjčky ( splatné když už tak až za 50 let, jakže nikdy ) , ale nemá lidi.Dezertéři zdrhli , obnova Ukrajiny se nekoná.Kam bude odkloněna část 98mil euro se nikdo stejně nedozví a nemají ani děti.Matky rodí zběsile tady.Jde o to, jestli o tuto mentalitu v takovém množství a s takovou genetikou až tak všichni tady stojí.Z průzkumů už je jasné, že jen 1/4 Čechů je tady chce!!!!
🟥
nebuď hloupej víc, než Reflex a Chvilky a Pavel .
🟥 Jsou dohodnuti na vládě s ministry, se neboj.
🟥Hlavně, že ty fábory už nevisí na ministerstvech, školách, obchodech atd.
🟥Plný zuby toho tady mám.Pracuji pro svou zemi, ale 4 roky makáme nuceně na UA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jsou nesvéprávný, že nemakaj u nich doma, nebo jen vyžírky co zdrhli, jen co Fiala otevřel hranice na věčné časy nevímkomu, že ?!
🟥 Jsou dohodnuti na vládě s ministry, se neboj.
🟥Hlavně, že ty fábory už nevisí na ministerstvech, školách, obchodech atd.
🟥Plný zuby toho tady mám.Pracuji pro svou zemi, ale 4 roky makáme nuceně na UA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jsou nesvéprávný, že nemakaj u nich doma, nebo jen vyžírky co zdrhli, jen co Fiala otevřel hranice na věčné časy nevímkomu, že ?!

Pak mě kamarád seznámil s panem Danielem Wrightem a jeho týmem, certifikovaným expertem na obnovu blockchainu, který spolupracuje s předními autoritami a má kontakty v mezinárodních agenturách. Do dvaceti čtyř hodin vystopoval můj ukradený Bitcoin a získal zpět všechny mé finanční prostředky.
Stačilo mi jen poskytnout důkazy a důvěřovat všem procesům, poté byl můj majetek konečně uvolněn a podvodníci byli díky němu a jeho týmu nalezeni a zatčeni. Dnes mám všechno zpět v peněžence.
Pokud jste se stali obětí, neztrácejte naději. Kontaktujte ho hned teď e-mailem: Trustwave.cyberdefense@gmail com. Je legitimní a seslaný Bohem!!!
4u