Divoký kačer

Zpět na článek

Babiš nechal na Úřad vlády vyvěsit ukrajinskou vlajku. Teď ji musí bránit před Okamurou, aby ji nesundal

10 komentářů

Markovic Serena
Nikdy jsem si nemyslel, že se ještě někdy budu usmívat poté, co jsem přišel o obrovské množství peněz v investičním podvodu s kryptoměnami. Byl jsem v depresi a styděl jsem se. Nahlásil jsem to všude, ale nikdo mi nepomohl.
Pak mě kamarád seznámil s panem Danielem Wrightem a jeho týmem, certifikovaným expertem na obnovu blockchainu, který spolupracuje s předními autoritami a má kontakty v mezinárodních agenturách. Do dvaceti čtyř hodin vystopoval můj ukradený Bitcoin a získal zpět všechny mé finanční prostředky.
Stačilo mi jen poskytnout důkazy a důvěřovat všem procesům, poté byl můj majetek konečně uvolněn a podvodníci byli díky němu a jeho týmu nalezeni a zatčeni. Dnes mám všechno zpět v peněžence.
Pokud jste se stali obětí, neztrácejte naději. Kontaktujte ho hned teď e-mailem: Trus­twave­.cyber­defen­se@gma­il com. Je legitimní a seslaný Bohem!!!

4u
Uživatel_5700640
@Fučík Jakub
Vážený pane, ten článek je o něčem jiném. Možná jste to nepochopil, ale je to o tom, že okamůra zlehčuje válku. Tedy opak toho, co píšete.
Uživatel_5700640
....senzory pohybu a plašičku Okamurů... naprosto geniální
Jaromír Škubal
@Fučík Jakub Juldo, česky neumíš a ještě se ztrapňuješ. Máš to, ty vole, zapotřebí?
Fučík Jakub
Myslím, že Ukrajinská vlajka hrdinné Ukrajiny by neměla být náplní Divokého kačera. Je to neúcta k vlajce i k ukrajinskému lidu. Tady "Kačer" už nemístně a trapně exhibuje.
Igor
Prvoplánové ale vtipné...
bella.
🟥@Fučík Jakub
Dej si pohov, tady nemístně exhibují dezertující Ukrajinci na pražských sídlištích a na pracáku u dávek!!!! 🟥Já na tom nevidím hrdinnou Ukrajinu! UkrajINA DĚLÁ POUZE CO MŮŽE A ZELENSKÝHO MÁ PLNÝ ZUBY! TĚŽKO MŮŽE LEYENOVÉ A KONZERVÁM V EU ŘÍCT, DEJTE NÁM POKOJ, VYJEDNEJTE I SE ZTRÁTOU ÚZEMÍ MÍR.ŽIJEME TADY MY, NE VY !!!
Jenže Ukrajina radši zdrhne a řeště to za nás.

Nemístná exhibice UA jde tak daleko, že v Praze je pomalu těžko pro nás žít.
A ty tak si srovnej myšlenky a pošli polovinu Ukrajinců domů, protože Zelenskyj dostane další obří sumu půjčky ( splatné když už tak až za 50 let, jakže nikdy ) , ale nemá lidi.Dezertéři zdrhli , obnova Ukrajiny se nekoná.Kam bude odkloněna část 98mil euro se nikdo stejně nedozví a nemají ani děti.Matky rodí zběsile tady.Jde o to, jestli o tuto mentalitu v takovém množství a s takovou genetikou až tak všichni tady stojí.Z průzkumů už je jasné, že jen 1/4 Čechů je tady chce!!!!

🟥
bella.
nebuď hloupej víc, než Reflex a Chvilky a Pavel .

🟥 Jsou dohodnuti na vládě s ministry, se neboj.

🟥Hlavně, že ty fábory už nevisí na ministerstvech, školách, obchodech atd.

🟥Plný zuby toho tady mám.Pracuji pro svou zemi, ale 4 roky makáme nuceně na UA !!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!! Jsou nesvéprávný, že nemakaj u nich doma, nebo jen vyžírky co zdrhli, jen co Fiala otevřel hranice na věčné časy nevímkomu, že ?!
bella.
@Markovic ***na§

vypadni !
Uživatel_5700993
@Fučík Jakub
humor nemá a nesmí mít hranice