Divoký kačer

Zpět na článek

Babiš nechal na Úřad vlády vyvěsit ukrajinskou vlajku. Teď ji musí bránit před Okamurou, aby ji nesundal

5 komentářů

Markovic Serena
Nikdy jsem si nemyslel, že se ještě někdy budu usmívat poté, co jsem přišel o obrovské množství peněz v investičním podvodu s kryptoměnami. Byl jsem v depresi a styděl jsem se. Nahlásil jsem to všude, ale nikdo mi nepomohl.
Pak mě kamarád seznámil s panem Danielem Wrightem a jeho týmem, certifikovaným expertem na obnovu blockchainu, který spolupracuje s předními autoritami a má kontakty v mezinárodních agenturách. Do dvaceti čtyř hodin vystopoval můj ukradený Bitcoin a získal zpět všechny mé finanční prostředky.
Stačilo mi jen poskytnout důkazy a důvěřovat všem procesům, poté byl můj majetek konečně uvolněn a podvodníci byli díky němu a jeho týmu nalezeni a zatčeni. Dnes mám všechno zpět v peněžence.
Pokud jste se stali obětí, neztrácejte naději. Kontaktujte ho hned teď e-mailem: Trus­twave­.cyber­defen­se@gma­il com. Je legitimní a seslaný Bohem!!!

4u
Uživatel_5700640
....senzory pohybu a plašičku Okamurů... naprosto geniální
Fučík Jakub
Myslím, že Ukrajinská vlajka hrdinné Ukrajiny by neměla být náplní Divokého kačera. Je to neúcta k vlajce i k ukrajinskému lidu. Tady "Kačer" už nemístně a trapně exhibuje.
Jaromír Škubal
@Fučík Jakub Juldo, česky neumíš a ještě se ztrapňuješ. Máš to, ty vole, zapotřebí?
Uživatel_5700640
@Fučík Jakub
Vážený pane, ten článek je o něčem jiném. Možná jste to nepochopil, ale je to o tom, že okamůra zlehčuje válku. Tedy opak toho, co píšete.