Komentáře
Vsadím se, že jak slyší kolaboranti o utrpení Ukrajinek, onanují u toho. Je to jediný trigger, který jim to neštěstí postaví.
V míru by to proběhlo tak, že Dmitry přijde večer domů sedřený z kůže, když na stole není decka, kočka dostane jednu po tlamě a pak trachačka až na půdu.
Vítej v Česku.
V míru by to proběhlo tak, že Dmitry přijde večer domů sedřený z kůže, když na stole není decka, kočka dostane jednu po tlamě a pak trachačka až na půdu.
Vítej v Česku.
Hanzl, epr je zase nadržený, měl bys mu vyvrátit "argumenty".
@KIng X Jo, klidně, "argumenty" ze Seznamu, Novinek nebo Fora24 vždycky pobaví a ještě víc to, že jim dokáže někdo věřit.😂
.....Nic z toho nemůže, protože si jeden světový diktátor usmyslel, že to jí a miliónům jejích spoluobčanů vezme.....
Světový diktátor si nic neusmyslel ale po mnoha a mnoha letech trpělivého, bohužel světem oslyšeného vysvětlování a varování, šel na východní Ukrajinu zjednat pořádek a spravedlnost pro ruskojazyčné občany, kteří mají navíc většinově i ruský původ.
Laskavě nepište a neinformujte o válce na Ukrajině od prostředka. Ten konflikt má mnohaletý, logický vývoj. Válce se dalo zabránit, kdyby Ukrajina ubrala a jednala.
Jestli v konfliktu Ukrajina - Rusko někdo dezinformuje a uvádí neúplné informace vytržené z časového kontextu, je to náš mainstream, Reflex pochopitelně nevyjímaje.
Světový diktátor si nic neusmyslel ale po mnoha a mnoha letech trpělivého, bohužel světem oslyšeného vysvětlování a varování, šel na východní Ukrajinu zjednat pořádek a spravedlnost pro ruskojazyčné občany, kteří mají navíc většinově i ruský původ.
Laskavě nepište a neinformujte o válce na Ukrajině od prostředka. Ten konflikt má mnohaletý, logický vývoj. Válce se dalo zabránit, kdyby Ukrajina ubrala a jednala.
Jestli v konfliktu Ukrajina - Rusko někdo dezinformuje a uvádí neúplné informace vytržené z časového kontextu, je to náš mainstream, Reflex pochopitelně nevyjímaje.
@Vlada Stastny Nelvtírej se, vyhodili tě odsud. Běž si čmárat na svůj trapný blogýsek.
@KIng X Poradím ti stejnou meducínu, jako ty mě. Pokud na to mentálně nemáš, jako že ne, tak moje příspěvky nečti a nevysírej. Blogýsek píšu i tak, přijď si přečíst něco co má logiku a když tak se podívat alespoň na obrázky, když už na víc nemáš...
@Vlada Stastny Je zajímavý, jak se pořád najdou lidi, kteří obhajují imperiální roztažnost Ruska. A když k tomu připočteš ten Ruskej narativ, že za válku si můžou ukrajinci sami, tak to chce hodně velký projímadlo.Taky je zajímavý, že přesto všechno co jsi už "prokoukl" a zjistil vše o dezinformačním pozadí celý situace, si stejnak sedl na lep tezi o mnohaletém logickém vývoji tohoto konfliktu.Je to tak zajímavý, že na tobě podobné se chodím koukat do hospody. Vždycky si dám malý pivko, poslouchám tyhle bláboli od stréců, co už maj v sobě šestý a k tomu pár panáků božkova a náramě se bavím.Když budeš chtít, tak tě k nám nasměruju a dám ruku do ohně za to, že se dozvíš další várku zcela zaručených důvodů, proč Rusko útočí na Ukrajinu, možná i takový na který si ještě sám nepřišel.
@Peter Manica
Když posloucháš "bláboli", tak víš určitě všechno nejlíp. Já vždycky takovým jako ty radím, aby hledali v mainstreamových médiích články o Ukrajině v roce 2014. Ony sice docela rychle mizí, jak za sebou zametají stopy, ale ještě k nalezení jsou. Byl bys sám překvapen, co ta samá média, která dnes Ukrajinu líčí jako nespravedlivě ubližované bebíčko, tenkrát psala.
Takže: nikdy jsem nikde neobhajoval imperiální roztažnost Ruska, která tady bezpochyby v minulosti byla a nejspíš je, tak jako u každého impéria. Ale vždycky jsem chtěl, aby autoři, kteří o Ukrajině a válce píší, o ní informovali v celém časovém kontextu a ten nezačíná v roce 2022, spíš v roce 2014, ale nejspíš už v roce 2008.
Tak si to nastuduj, milý "bláboli" a pak přijď pokecat, teprve potom bude o čem.
Když posloucháš "bláboli", tak víš určitě všechno nejlíp. Já vždycky takovým jako ty radím, aby hledali v mainstreamových médiích články o Ukrajině v roce 2014. Ony sice docela rychle mizí, jak za sebou zametají stopy, ale ještě k nalezení jsou. Byl bys sám překvapen, co ta samá média, která dnes Ukrajinu líčí jako nespravedlivě ubližované bebíčko, tenkrát psala.
Takže: nikdy jsem nikde neobhajoval imperiální roztažnost Ruska, která tady bezpochyby v minulosti byla a nejspíš je, tak jako u každého impéria. Ale vždycky jsem chtěl, aby autoři, kteří o Ukrajině a válce píší, o ní informovali v celém časovém kontextu a ten nezačíná v roce 2022, spíš v roce 2014, ale nejspíš už v roce 2008.
Tak si to nastuduj, milý "bláboli" a pak přijď pokecat, teprve potom bude o čem.
Ukrajinská aktivistka Hlasu Ukrajiny má sice svojí "zassranou" pravdu, ale co s tím má Česko společného ?
Pro vás na UA bylo vůbec těžké žít od odtržení se od Ruska a umět si vládnout sami.
🟥Dobře 25 let zaplavujete svět a utíkáte, místo abyste si svou demokracii vybudovali.
🟥Válka neválka, nejsem blbá a o Ukrajině možná komplexně, ne jako vy a zde Bartkovský toho vím hodně.
🟥 A sorry, nesnáším vulgarity a jestli se tímto argotem chcete přiblížit Čechům, tak do 2022 jsme byli považování za kulturní a vzdělaný národ,dejte si bacha!I když ....Míchanicí s UA jsme tento kredit ztratili a padli hluboko pod normu.
🟥Od srpna nám nově proudí vaši 18-22 letí, každý měsíc ololo 6 000 ks.
A jdou rovnou žádat o podporu a štosují se v zdravot. zařízeních.
Já mám na Ukrajinu ( a to smím ! ) názor konzistentní od první chvíle, kdy se u nás objevili .
🟥A Fialu a Pavla bych zavřela za ohrožení státu, demograficky, geneticky i ekonomicky!🟥
----------------------------------------------------