Komentáře

Zpět na článek

Londýn 2012 chystá oslavy papalášství. Zrušme konečně olympiádu!

8 komentářů

sirien
3. listopadu 2011 • 00:12
Za "přílišné sklony k profesionalizaci" se nechali z OH vyloučit, provozujou si svůj Wimbledon, Davis cup, Australian open a French open a na OH sral pes.
sedlakjura
5. listopadu 2011 • 18:46
Tenis je součástí letních OH od OH v Soulu. Tuším, že první "naši" medaili, ještě za Československo, vybojoval kdysi Mečíř. I toto je důkazem, že o účast a medaile z OH je u sportovců zájem i když tam nejde o "těžké prachy". Mají,nejenom podle mne, pro sport docela velký význem, o kterém salónní sportovci typu Holce a zřejmě i vás, nemají ani potuchy. Přidržujte se své ekonomiky, mladý muži. Ovšem jestli se v ní orientujete podobně, jako ve sportu, tak se oprvdu směju.
aznom
6. listopadu 2011 • 01:54
Poslyš ty chytráku,pěkně jsi se rozepsal,takže jsi měl na žvanění velký prostor.
Nikdo tady nepožaduje zrušení OH,ani netvrdí,že sportovci nemají zájem o medaile,o tom tady mektáš jen ty.To,že OH jsou jeden velký "Byznys" a sportovci zde hrají roli stafáže si zpívají vrabci na střeše.Takže "mimo mísu hošane" jsi jedině ty,a přidržovat se můžeš leda tak hov-a blbe!
atreides
2. listopadu 2011 • 20:05
moje představa vždy byla taková že na sportovištích vybudovaných v Řecku ,poblíž Olympu, za peníze všech členů MOV, by se jednou za čtyři roky OH konaly. za málo peněz hodně sportu. a pro ty zimní najít správné místo ,kde nikdy nebudou problémy se sněhem, a jednou provždy konat zimní Oh natomto místě. možná nesmysl, ale pro mne tologiku má.
sedlakjura
5. listopadu 2011 • 19:00
Proč ne, o tom by se dalo diskutovat. Ale proč by nemohly být OH probíhat na různých kontinentech v různých zemích, tak jako doposud? Jenom bych vyloučil politické rošády a nakupování hlasů členů Olympijského výboru, losováním.
aznom
2. listopadu 2011 • 11:53
To,že OH již dávno nejsou oslavou sportu,ale jeden velký na obchod a hlavně zisk zaměřený "podnik",
to vědí i ti největší blázni v Bohnicích.Takže takovéto prohlášení:
"Myslím, že nadešel čas olympiádu konečně zrušit.", je pouze k smíchu.
atreides
2. listopadu 2011 • 20:05
sedlakjura
5. listopadu 2011 • 18:54
Takové intošské žvásty internetových odborníků, ty mám opravdu nejradši. Zeptejte se sportovců, jestli považují OH pouze za kšeft a komerci. A jestli si přejí, aby byly OH zrušeny. Nikdo nepopírá, že se na sportu, nejenom na OH, "popásá" spousta příživníků a kšeftmanů, ale proč tam tedy sakra, jezdí třeba nejlepší basketbaloví profíci, tenisté a třeba i hokejisté, pokud jim to vedení NHL umožní. Tady jste hošani, naprosto mimo.