Reportáže
Pokud si to bude přát šedesát procent lidí, silně to zvážím. Pavel zvažuje obhajobu, vyzve ho Tykač?
15 komentářů
Alois Rudý
3
@Igor ... a léčíš se Igore ?🤣😂
Přejít do diskuze
Petr Pan je opravdu dobrý prezidentský komik prý "chci být prezidentem pořád, dokud nás bude ohrožovat Rusko", asi je mu vzorem jiný komik, Zelenský.😂🤣
když sem se včera v médiích dočet že stará jednoho gaunera z devadesátek se chce stát prezidentkou tak sem skoro spad smíchy ze židle.(PS i Kájínek má cca 10x větší šanci)
Ať už ten tupý bolševik někam zaleze a přestane otravovat vzduch. Plete si funkci prezidenta s komunistickým kádrováním a z hradu si dělá za naše prachy zážitkovou agenturu.
A jak se té rudé hradní krysy zbavit? Vláda by mu měla zatrhnout zahraniční cesty. Pak by soudruha přestalo prezidentování hodně rychle bavit a příště by už nekandidoval. Jak prosté, milý Watsone...
A jak se té rudé hradní krysy zbavit? Vláda by mu měla zatrhnout zahraniční cesty. Pak by soudruha přestalo prezidentování hodně rychle bavit a příště by už nekandidoval. Jak prosté, milý Watsone...
@Igor neverím, že to máš z vlastnej dutej gule, čo ti sedí na pleciach!!
ps
jednou rozvědčík, navždy rozvědčík!!
ps
jednou rozvědčík, navždy rozvědčík!!
Držím Vám palce, Petře Pavle! Podporu máte! Vyšší než kdokoliv jiný! Nyní jste jedinou ústavní brzdou ochlokracie, která se sápe po moci!
Myslíte TU paní co si stavěla za Prahou rodinný domek s atomový krytem a podobnými vymoženosti? Děkuji nechci
@Igor
Podle křeče jsem tě kopl pod kolínko hochu 😁 Já protekční nebyl, a ty chlapče jsi se narodil do demokracie a víš houby.
Podle křeče jsem tě kopl pod kolínko hochu 😁 Já protekční nebyl, a ty chlapče jsi se narodil do demokracie a víš houby.
@Anton Augustin Nebyl, díky studentům a demonstracím občanské společnosti jako tento víkend!!!
Bureš, myslím, nemusel též? Protekční xxx, který dobrovolně udával STB pro vlastní zisk! Ten vám nevadí? Imigrant, co zničil x životů, okradl ČR o miliardy! Ten nevadí? Nepochopím to nikdy!
A Igorek fakt nejsu! Asi jsem vás nas..l, že volite tuto pasivně agresivní formu. 🤣🤣🤣 To jsem rád! Blokace dalšího Koblížka potěší též.
Bureš, myslím, nemusel též? Protekční xxx, který dobrovolně udával STB pro vlastní zisk! Ten vám nevadí? Imigrant, co zničil x životů, okradl ČR o miliardy! Ten nevadí? Nepochopím to nikdy!
A Igorek fakt nejsu! Asi jsem vás nas..l, že volite tuto pasivně agresivní formu. 🤣🤣🤣 To jsem rád! Blokace dalšího Koblížka potěší též.
@Igor
Igorek na komunistické vojně nebyl, z kultu osobnosti by tě hned vyléčili.
Takovej mladej, rudě nadrženej nadporučík na buzerplace byla síla, kmital jsi jako hadr, pokud si nechtěl do báně. Člověk šel na vojnu povinně-násilně, Pavel dobrovolně.
Igorek na komunistické vojně nebyl, z kultu osobnosti by tě hned vyléčili.
Takovej mladej, rudě nadrženej nadporučík na buzerplace byla síla, kmital jsi jako hadr, pokud si nechtěl do báně. Člověk šel na vojnu povinně-násilně, Pavel dobrovolně.