Reportáže
Pokud si to bude přát šedesát procent lidí, silně to zvážím. Pavel zvažuje obhajobu, vyzve ho Tykač?
28 komentářů
Uživatel_5577504
Rudý tydýt se už naskočil dost.
Už se na to klepe a tydýti s Prahy kteří nejvíc řvali na komunisty ho budou podporovat
epr3
60% lidí, i když to vztáhnu pouze na oprávněné voliče, je téměř 5 mio. Tak to mají Chlívkaři s tou svou peticí ještě co dělat. I když jim to už minimálně padesátkrát podepsal Džefry Epstajn, pořád málo, pořád málo......
Myslíte TU paní co si stavěla za Prahou rodinný domek s atomový krytem a podobnými vymoženosti? Děkuji nechci
Pokrytecké, 60% mu sežene dryáční barnumská propaganda.
Alois Rudý
Petr Pan je opravdu dobrý prezidentský komik prý "chci být prezidentem pořád, dokud nás bude ohrožovat Rusko", asi je mu vzorem jiný komik, Zelenský.😂🤣
Držím Vám palce, Petře Pavle! Podporu máte! Vyšší než kdokoliv jiný! Nyní jste jedinou ústavní brzdou ochlokracie, která se sápe po moci!
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Alois Rudý
@Igor ... a léčíš se Igore ?🤣😂
@Igor
Igorek na komunistické vojně nebyl, z kultu osobnosti by tě hned vyléčili.
Takovej mladej, rudě nadrženej nadporučík na buzerplace byla síla, kmital jsi jako hadr, pokud si nechtěl do báně. Člověk šel na vojnu povinně-násilně, Pavel dobrovolně.
Igorek na komunistické vojně nebyl, z kultu osobnosti by tě hned vyléčili.
Takovej mladej, rudě nadrženej nadporučík na buzerplace byla síla, kmital jsi jako hadr, pokud si nechtěl do báně. Člověk šel na vojnu povinně-násilně, Pavel dobrovolně.
@Anton Augustin Nebyl, díky studentům a demonstracím občanské společnosti jako tento víkend!!!
Bureš, myslím, nemusel též? Protekční xxx, který dobrovolně udával STB pro vlastní zisk! Ten vám nevadí? Imigrant, co zničil x životů, okradl ČR o miliardy! Ten nevadí? Nepochopím to nikdy!
A Igorek fakt nejsu! Asi jsem vás nas..l, že volite tuto pasivně agresivní formu. 🤣🤣🤣 To jsem rád! Blokace dalšího Koblížka potěší též.
Bureš, myslím, nemusel též? Protekční xxx, který dobrovolně udával STB pro vlastní zisk! Ten vám nevadí? Imigrant, co zničil x životů, okradl ČR o miliardy! Ten nevadí? Nepochopím to nikdy!
A Igorek fakt nejsu! Asi jsem vás nas..l, že volite tuto pasivně agresivní formu. 🤣🤣🤣 To jsem rád! Blokace dalšího Koblížka potěší též.
Milena Drábková
když sem se včera v médiích dočet že stará jednoho gaunera z devadesátek se chce stát prezidentkou tak sem skoro spad smíchy ze židle.(PS i Kájínek má cca 10x větší šanci)
Alois Rudý
Náš prezidentský Petr Pan si chce zřejmě prodloužit svojí cestovní kancelář 😂🤣
Uživatel_5577504