Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Petr Macinka se ukázal jako pokálené dítě světové diplomacie

72 komentářů

epr3
Tohle už je naprostá křeč. Macinka naopak ukázal, že ČR má sebevědomého a suverénního ministra zahraničí, který se naopak nepokálel před "hvězdami" minulosti a do očí jim řekl pravdu, z čehož byla hlavně Clintonová hodně hysterická. To, že se jí Macinka nelekl, sbírá v Americe doteď body.
Přidávám tradičně střízlivější hodnocení:
http­s://ww­w.par­lamen­tnilis­ty.cz­/poli­tika/­vlada/-Zlepsil-nam-obraz-v-USA-Macinka-tim-zabodoval-i-v-Cesku-787266
Jiosef Tyl
Tímto nechci říct že by politika ANO byla bůh ví bůh ví co. Ale byl bych rád viděl, jak se tváří jejich voliči když vidí, jak jim šestiprocentní přílepek tvoří "obraz" vlády. 🤔🐓
Klára Janoušková
Měla jsem obdobný pocit z vystoupení. Macinka shrnul internetová klišé svých prostých voličů a místo konstruktivní debaty se vměšoval do záležitostí USA. Je evidentní, že nebyl připraven a nejhorší trapas zpochybňování EU a EK.
Nic konstruktivního, natož silného skutečně nepřednesl. Hillary naprosto přesně ho upozorňovala, že mele kraviny a pan Sikorski byl jak táta, co říká synkovi, ty sis neudělal domácí úkoly!

A ta desinformační scéna, která zaplavila internet s pochvalami buďto aktivních členů nebo voličů s poznámkami, že demonstroval sílu.. Čím? Bláboly o genderu? To my v ČR řešíme?
Macinka vskutku působil jako dítě.
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl
Macinka vyhrál volby na tom, že byl mohutně pro EU a NATO a o proruských šmejdech řekl, že to jsou pošuci.
A dělá ale co?
Jede ruskou propagandu pliváním a rozvracením EU, schvaluje rozpočet s ořezáním obrany proti našim závazkům v NATO, Leze do análu Trumpovi, který chce s Putinem EU rozvrátit.
A pak prohlásí, že plní volební program.
Viděl někdo někdy většího šmejda? Proč mu jeho vlastní voliči nenakopou do hader?
Pavel Hanzl
@Uživatel_5313666
V životě jsi neviděl Lipavského při práci pitomečku.
Ten byl schopen poslat do dupy i velkého Lavrova, ovšem velmi elegantně.
Pavel Hanzl
@Uživatel_5313666
A Macinka čeká na co? Až ho podrbe mezi ouškama Fox News nebo jiné dezolátní médium, že? Za to, jak si zaštěkal na Hillary Clinton, což je považováno v MAGA za největší chlapáctví.
Miroslav Vach
Kdo by čekal na Reflexu něco jiného než zoufalé výkřiky za každou cenu poškodit novou vládu a její zástupce tak to by musel být veliký snílek. To už nemá s novinařinou nic společného to je křeč zhrzeného děcka z prohry
Alois Rudý
Bartkovský, tvoje opakovaně upocená snaha udělat z prdu kuličku je docela směšná🤣😂 A jinak, ty jsi tím řitním otvorem a "kálením" docela posedlej, ostatně to už tady psal tvůj partner Marcel.😉
Eduard Sykora
no lídr západního světa si každopádně myslí něco úplně jinýho než Reflexopisálci
Jiosef Tyl
Jednání macinky na světovém fóru. Předsedající: máme tady tvrzení že 2 + 2 = 4. Macinka, s tím já nesouhlasím můj názor je .......😎🏅
PEtr Tobes
no proste totalne namyslenej a arogantni debi.ek, co leze MA***kte az nekam ze uz skoro neni videt, ale na toto dojede, MA***kta bude mit po midterms slus
Jiosef Tyl
@Pavel Hanzl - macinka je tedy podle svých vlastních pravidel také nevolený. Voliči ho přece na ministra nevolili.
Stanislav Jurčík
Bartkovský šíří nenávist a propagandu, za kterou by se nemuseli stydět ani komunisté. Kdyby si dal tu práci podívat se na celou diskuzi a byl nezujatý, nikdy by nemohl napsat takové nesmysly.
Pavel Hanzl
Macinkovo kdákání bylo něco fakt otřesného, že ten pablb nezná ani strukturu EU a Sikorski ho musí okřikovat, to je fakt síla.
Pavel Hanzl
Motoristé se dostali do parlamentu na programu, kde měli vyrovnané rozpočty, jasnou orientaci na EU NATO, posilování obrany (všeobecnou vojnu) a protiruský postoj.
A udělali zatím co?
Podpořili děsivě deficitní rozpočet Dluženy, kde je ještě snížený rozpočet na obranu, blokují pomoc Ukrajině a Turek vede proruské kecy (že za válku může NATO), Macinka se snaží vlísat do přízně Trumpa, který EU aktivně rozvrací.
.
A vážně tvrdí, že plní svůj předvolební program, jejich voliči jsou v klidu.

Mám intenzivní pocit, že už žiju v ruském světě naopak, případně na Paroubkově Marsu.
Jaroslav Lindner
Babišovo vládní komando nepotěší svou inteligencí, ale často rozesměje.
Jiosef Tyl
Reakce na macinku z usa: nepřítel mého nepřítele je můj přítel.
Pavel Hanzl
Macinkovo chování už dávno popsal Jaroslav Hašek:
"Houno řekl Švejk, aby se nějak vmísil do debaty".
Uživatel_5313666
Chtěl bych vidět na tom místě Lipavského ,jak stojí nebo sedí a se vší uctivostí přitakává v předklonu a souhlasí se vším , co říká v diskusi druhá strana . Od něj by nevzešla žádná oponenrura , tvářil by se a svým vzhledem působil jako pejsek ,který čeká na nějakou dobrotku od páníčka .
Pavel Hanzl
Pavel tam působil velmi solidně (jak dycky) dával řadu rozhovorů a účastnil se důležitých diskusí a Macinka byl za nevychovaného fracka, který neví nic o ničem.
Rozpor dost děsivý, ale evropští politici mají hroší kůži všichni a když se podívají na svoje vlastní dezoláty (Afd, Kickla, Le Penovou, Salviniho atd.) tak nehledají třísku v oku bližního.
Velmi dobře ví, že to ruské blbství se šíří Evropou jak rakovina a sami nejsou schopni to zarazit.
Pavel Hanzl
@Stanislav Jurčík
Bylo to otřesné celé, Macinka tam byl za obecního blba, hlavně jak arogantně všem skákal do řeči a mektal nesmysly. Vytahoval miliónkrát omleté pitchoviny nulového významu typu dvou pohlaví, (když se hovořilo o Ukrajině), kdákal, že EU není demokratická, bo nepochopil funkci EP, prostě nafouklý žabák vyrazil do světa.
epr3
@Pavel Hanzl 😂😂😂😂😂 Jo, a taky hned všichni okolo věřili, že to myslí vážně 😂😂😂😂😂.
Přesně jsi vystihl to, jak se Lipánek neměl jako hlavní diplomat nikdy chovat. Je to vemínko, jelimánek a gaučový válečník. Kdyby se vykecával sám za sebe někde na fejsku, bylo by to pochopitelné, ale jako MZV? Ubožák a pitomec.
Uživatel_5896450
Štěkat můžete,
plivat můžete,
ale to je vše, co s tím můžete udělat
Jiosef Tyl
@Stanislav Jurčíku - 3/4 světa to vidí jako Bartkovský. Nezdá se ti to být podezřelé? 🐂
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl
Přesně tak, upřesněno:
Nepřítel EU a vůbec Evropy, Ukrajiny atd. je můj přítel, bo já podporuju kremelskou zrůdu a chci Evropu rozvrátit a zničit. Váš přítel nejvěrnější a spojenec Evropy Donald Trump. v.r.
Pavel Hanzl
@Martin Kucer
A co chceš psát pitomečku? Mluvila spatra a byla jaksi nejistá, to je jako co? Ona NENÍ politik blbe, na rozdíl od Macinky, který kdákal totální nesmysly.
Martin Kucer
A co soudružka Pavková na konferenci , proč nepíšete i o ni ?

http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=II4R­6IPFgas
Martin Kucer
A jak se ukázala soudružka Pavkova na konferenci, kterou si platíme ? Soudruhu Bartkovský , vy musíte mít hlavu jen na to, aby Vám nepršelo do krku .

Jiosef Tyl
@epr3 s tím marcelem už seš trapnej. My za to nemůžeme že ti zahýbá.
Anatolij Vasil
Tak se opět udavači zde snažili nechat mě smaznout příspěvek,ale bez úspěchu.Jak se říká vlk se nažral a koza je celá.Tak jen se snažte dál.Tesi mě ze staré praktiky z hluboké totality ještě nevymřeli.
Petr Klimánek
Pozdě ,přečti si Seznam redaktorem , Macinka je hvězda, pokálený je kdo ?
Pavel Hanzl
@Eduard Sykora
Lídr západního světa byl jednou dobou Adolf Hitler a naši novináři taky měli jiné názory, než on.
Uživatel_5351925
@Leo Podstanicky Požádejte operátora ať vás přepne na jiný program. Teď nevysíláte pro Gazu!
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl
Jistě, ten pitomeček vůbec neví, co plácá.
Pavel Hanzl
@Martin Kucer
Protože nic takového není. Jak prosté milý Watsone.
A jak velmi elegantně a jedním vystoupením asi 3 minuty kopl do dupy vyděrače a mafiánského šmejda Macinku, bylo velmi působivé.
Martin Kucer
@Pavel Hanzl jak muže lampasák , guma , udavač a funkcionář KSČ působit solidně ?
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl
Nezdá. Na to by byla potřeba určitou inteligenci, kterou Jurčík ale nedisponuje.
Jiosef Tyl
@Pavel Hanzl to je přeci známý systém: nasypat svým voličům haldy zrní, a oni s plnejma držkama nemůžou pindat.
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl
Kobliha není mozková tkáň a zvolili si zbabělého tuneláře, tak čemu se čemu?
Pavel Hanzl
@Martin Kucer
A co sem co pořád plácáš za cypovinu? Co to má společného s Macinkou?
Pavel Hanzl
@Martin Kucer
Něco hledala v papírech ale nechápu o co jde. Prostě cypovina nulového významu, chtěl bych tam vidět tebe trulo.
Pavel Hanzl
@Klára Janoušková
Přesně tak, je to namachrovaný hlupák, který nezná ani strukturu EU!! To u nás znají všichni normálních lidi, včetně poloviny důchodců!!
Uživatel_5435813
Tak "zmoštěnec " , to mi po ránu odrovnalo
Jiosef Tyl
@Leo Podstanicky - Podstátnický ty se svým antisemitismem můžeš brzo narazit. Pohybuješ se na tenkém ledě.
Leo Podstanicky
@Klára Janoušková Sikorski - jeden Polák mě řekl že je to magor, má 19 let. Hitlery je krvilační bestie které pravděpodobně pije krev dětí. Sikorski nemá doma portrét Putina? No ale falošný prezident nejdemokratičtější krajiny světa Izraele která vyhrožuje bombami polovině světa má. Co s tím chcete dělat? To je přece demokracie nebo ne? A vy jste si udělala domácí úkoly?
Jiosef Tyl
Celá dnešní vláda má s Trumpem společný charakter. Nebojují proti zlu a špatnostem. Bojují proti tomu, co se jim nelíbí.
Leo Podstanicky
@Anatolij Vasil to je demokracie
krllo
Největší chytrolín diskuse je Hanzl s 21 příspěvky 😂😂
krllo
@Pavel Hanzl
Brebto to byla Británie a Hitler byl její poskok
epr3
@Pavel Hanzl EU se rozvrací svou idiotskou politikou sama. Trump nemusí nic dělat, jenom chvíli počkat. Fon Lejnová to zařídí za něj.
Uživatel_5313666
Hanzlíku ,že tam neposlali Vás , bo Vy by jste jim to tam nandal , bo my , myšleno všichni z našeho razoviteho kraje , jsme zvyklí se s ničím ,řečeno slušněji nekakat !
Martin Kucer
@Pavel Hanzl

Martin Kucer
@Pavel Hanzl
Mluvila spatra ?? 😂😂
Martin Kucer
Soudružka Pavkova

Leo Podstanicky
@Jiosef Tyl a máme tady hrozbu - ostatně jako vždy od žida teroristu co jiného že, on si na to už zvyk
Leo Podstanicky
"byly v panelu to nejzajímavější" - to jsou asi stavbaři
Leo Podstanicky
@Miroslav Vach je, koukejte, když napíšu že Pentagon nebyl zrámován letadlem vždy je u mne ticho. Reflex jsou židoterotisti.
Aleš Žižlavský
@Aleš Žižlavský Vy postkomunisti se učte řádně klanět a nepište pitomé články.
Aleš Žižlavský
Ladaže by někoimu lezl do zadku.A to jsem určitě neviděl.
Asatin
Micinka si zaletl do Ameriky pro pohlazeni od trumpety,no a ta vzdalenost je delka jeho mozkoveho zavitu.Pro neho bude nejlepsi letat kolem zeme naporad.
Jiosef Tyl
@Pavel Hanzl - pardon, nasliboval že nasype. 😧😁
Anatolij Vasil
@krllo To zde má rekord v jednom článku téměř 40 příspěvků (tedy spíš sr..áček lži pomluv závisti....)
Jiosef Tyl
@Uživatel_5435813 zmoštěnec je skvělé. Ještě bych upřesnil: zmaštěný zmoštěnec. 😂
Leo Podstanicky
Češi, když přijdou zase Rusové, budete se už konečně jednou brániť? Dyť budete mít F-35
krllo
Bartkovský je pokálené dítě světového novinářstva
Jiosef Tyl
@Pavel Hanzl no když si vzpomněl klasiku naší literatury tak tady mám úvod povídky od Vrchlického. Na návštěvě u baronky: "tak jsem přišel kvůli tomu mrdu začal baron obklikou".
Leo Podstanicky
Lipavský židum vyhovoval, Macinka se jim sice taky cpe ale oni potřebují jenom otroky.
Pavel Hanzl
@epr3
Macinka se pokálel před fašistou Trumpem, který chce EU rozvrátit a zničit. Tomu mám tleskat?
Uživatel_5351925
@Jaroslav Lindner Ano, ale je to takové křečovité. A může se udělat nevolno. Musel jsem si video zastavovat, abych to vůbec přežil.
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl
A co jim ten šmejd nasypal? Ani ťok, jen nesmyslné plky.
Pavel Hanzl
@Uživatel_5313666
Není Macinka z Lanžhota? Tak si nekakajte doma, ale nelezte s tím na veřejnost, tohle blbství nikdo nezajímá, a ještě výrazně škodí.
Leo Podstanicky
A jo žid, tak to chápu.