Komentáře
Macinka ze sebe udělal naprostého hlupáka a nepotřeboval k tomu sebemenší zásah vnějších sil
12 komentářů
Štěpán Osvald
0
Zpovykaný Mertlík nezklame, dobytek. Opravdu i., chucpe.
Kdo Macinku delší dobu sleduje na síti X, tak se vůbec nediví. Ještě vloni bylo standardním Macinkovým vyjádřením "lehni bobku". To přesně ukazuje, s kým máme tu čest. Hloupé, arogantní postpubertální jelito. Hlupák, který se schovává za Klause a za Tykače a je převodovou pákou pro prosazení jejich zájmů. Klaus by neprošel volbami, proto má Macinku. Totéž Tykač, ve volbách by získal tak 0,25% (zisk Klausova projektu Hlavu vzhůru s Bobošíkovou), proto si prefabrikoval Turka, Šťastného nebo zhrzeného Zahradila. Ten se sice na rozdíl od Macinky dovede trochu chovat, ale co tyhle troglodyty pohání, je touha po pomstě a to je snad ještě horší, než "lehni bobku"
Ten článek je fakt dost zmatečný a není o Macinkovi, i když je tak nazvaný.
Mertlíkův humor fakt neberu, těžko chápu, co vlasně chce říci a proč to tak opindává.
A Macinka ze sebe udělal totálního blba, to je vidět jasně. Pokud někdo nezná ani strukturu EU a mektá navíc nesmysly o dvou pohlavích, tak tam vůbec nemá lézt.
Mertlíkův humor fakt neberu, těžko chápu, co vlasně chce říci a proč to tak opindává.
A Macinka ze sebe udělal totálního blba, to je vidět jasně. Pokud někdo nezná ani strukturu EU a mektá navíc nesmysly o dvou pohlavích, tak tam vůbec nemá lézt.
@Pavel Hanzl Dobrý den, Pavle. Nejde zde o humor, nýbrž o přesné pojmenování osob a dějů nejvýstižnějšími výrazy. Zdánlivě složitá souvětí opravdu potřebují trochu toho soustředění. Já jsem z vyjádření V.M. a Zpětného zrcátka vždy nadšen, a nejde o žádnou intelektuální nadřazenost! Jde o to, že V.M. a Zpětné zrcátko nachází pojmenování slovy, jež by na popisované děje použili mí rodiče a prarodiče, zvyklí na principiálnost a naprostou otevřenost. Zaměření V.M. a Zrcátka je vždy velice aktuální a popis přímočarý, nekompromisní a nejlépe vystihující podstatu. Hňup je hňupem, i když se skvěle obléká. Zloděj ceremoniálních per je ostudou celého Česka, i když mu formálně přísluší titul prezidenta.
Ten prasopes fakt udával svou holku? Větší dno už nenajdeš. A proto ministr kultury podle dezolátů 

Já jsem celou tu debatu teď shlédl na YouTube.
Tady ten komentář k ní mě pouze přesvědčuje, že Reflex je novinářská aktivistická žumpa.
Tady ten komentář k ní mě pouze přesvědčuje, že Reflex je novinářská aktivistická žumpa.
Milí Reflexové. Fůzujte s Respektem, ušetříte Eura i nás bývalé fanoušky Reflexu smutku. . Ještě nedávno byl Reflex časopisem chytrých a vtipných autorů poměrně širokého spektra. Teď už melete jen svazácké kydy.
@jasu1 Současná povolební situace nedává žádný prostor vtipům. Je to situace nadmíru vážná a zasluhuje pozornosti o to více, že se jasu1 dožaduje více chytrosti a vtipu. Domnívám se, že prostě nechápete...
Mertlík a tobě stačilo jenom psát články, aby každý poznal, že jsi hlupáků futrál, tedy ne, že by jsi v současném Reflexu neměl konkurenci, ale prostě se snažíš více.😂🤣