Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Andrej Babiš tvrdí stejně jako Hermann Göring: „Můžeme vše, vyhráli jsme volby, voliči rozhodli!“

91 komentářů

Karel Kvitek
Proruská vlada-zadlužíme ČESKO- hnusu a bídy-SPD fašisti, motoriste KREMLU a sekta agenta BUREŠE-ANO sobě- neustale lhali o bidě a spalene ZEMI, která přijde až s nimi-moralní bida , škodiči ČESKA - ZADLUŽÍ ČESKO na věčne časy , jen aby se dostali k mocii s pomocí ruskych trolů - NEKONEČNYCH DESINFO, NENAVISTI , po nich bude obři dluh a to je už nezajíma , jejich hlavním ukolem bylo odstranit proukrajinskou vladu
Tomáš Kosík
Nejsem jeho volič, ale těm vašim fantasmagoricky srackama se dá je on smát....a bezduchym naivním informačně ***amotným ovcímco to žerou se dá jenom pohrdat a vysmívat. Jak já ten libtardni brekot milují😆
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Uživatel_5573531
No, pane Mertlík, pokud vám to ušlo, tak Babiš ovládá všechna silová ministerstva. Vnitro, spravedlnost armádu a hlavně finance. Takže ANO, může všechno.
V minulosti to bylo vždy rozděleno aspoň mezi 2 strany, takže byla nějaká, byť pofiderní, kontrola. A malé strany s Okamurou a Macinkou v čele ho takříkajíc drží za přirození aspoň do té doby, než mu odsouhlasí imunitu.
Už jsou připraveny návrhy zákonů o vyvlastňování majetku jen na základě podezření FAU bez soudů. Proti komu budou používány? Třeba proti těm, kteří by chtěli protestovat proti všemu, co jste v článku zmínil. Takže vaše přirovnání současných vládců k nacistickému Německu je přiléhavější, než myslíte. Zkuste nabídnout řešení!
Petr Minář
@Uživatel_5573531
Souhlasím, jen s tím, že pan Mertlík zcela jistě VÍ, co estébácký kriminálník ovládá (i kdo ovládá jeho).
Ale, jak včera řekl jeden řečník na demonstraci pro prezidenta u nás:
"Jsme tu abychom řekli lumpům, že to, že vyhráli volby NEZNAMENÁ, že si nadále budou dělat co se jim zlíbí".
Takže obecně: klást tuhý odpor všemi prostředky zákona. A když dojde k nejhoršímu (jako za Göringa či Gottwalda), pak čl. 23 Listiny práv:
"Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny".
Takže ztraceno vše není. Záleží na národě.
bella.
@Petr Minář

Jako by to sedlo na Petra Pavla, demokrata z leknutí i hamižnosti po dalším mandátu,Ani ty 2 roky v NATO se takto lacině a za nic nenapakoval !
____­______­______­_____
Asatin
Presne a pravdive,diky.S mistnimi dezolaty a vlasttizradci,nema cenu diskutovat.Ale na vecny casy Burese, muzou zapomenout.
Uživatel_5700993
Hlupáci a vypatlanci si myslí, že volby legitimizují kriminální chování.
Anonym
Emeritni brusic kovu Mertlik ( o par let mladsi nez ja) blaboli zde a la longue:
" potoky krve v Koreji, Kubě, Salvadoru, Mosambiku, Kongu, An***, Kambodži, Indonésii i vyšší desítky milionů zavražděných v Číně."
ktere dava do intimni spojitosti Ruskem.
Ten mlady Mertlik je totalne zaslepeny nenavisti jako byli stejne blabolici komunisticti novinari tech 30 let po valce co jsem v CSR zil jenze v opacnem gardu
.Ten nenavisti imbibovany Metallschleifer vubec nema zadne poneti o valce okolo 38.rovnobezky v Korea ,.na Kube (jsem byl 4x a po Mertlikovych potocich krve na tomto nadhernem, pratelskem jakkoli nesmirne chudem ostrove jsem zadne stopy nevidel .
Jake potoky krve zapricinene Ruskem ma tento brusic na mysli v
El Salvador, v ex- portugalskem Mosambiku a byvale portugalske kolonii An*** ,Kambodzi behem Vietnamskeho konfliktu si nedovedu ani naznakem predstavit stejne tak potoky krve v 300 mil. muslimske Indonesii ci " vyssi desitky milionu zavrazdenych v Cine jak oligophrenne blaboli Metallschleifer.
Mozna ale je to tim ze delam chirurgii uz 60 let ale ani skalpel brousit neumim.
Mertlik ma jen pravdu v tom , ze behem 2.svetove valky povrazdili naciste se svymi spojenci krom 27 mil. obyvatel SSSR m.j. i 16 mil. obyvatel Ciny, 6 mil. zidu, cikanu , dusevne chorych a homos
Jinak Mertlik nikdy neslysel nic a soucasne BRICS, pratelskeho spolecenstvi narodu 200 mil. Brasilie ,150 mil. Ruska , 1,5 miliardove Indie , 1,5 miliardove Ciny a SAR representuji vic nez polovinu obyvatel nasi planety .
Behem 15 lete valky ve Vietnamu po invasi USA bylo zabito 1 mil. lidi stejne jako po invasi USA do Iraku, bombardovani Balkanu , etc.
Presto mam ten nadherny multikulturelni melting pot vsech ras, barev kuze a nabozenstvi USA prinejmensim stejne rad jako ten mlady Mertlik prirovnavajici sveho premiera k nacisticke bestii Göringovi.
Ad impossibilia nemo obligatur.
Niemand kann über den eigenen Schatten springen!
Insbesondere kein emeriter Meta
Anonym
@TCerny nechapu pro mi slovo "A n g o l a" bylo vyteckovano coby nepripustne ci "vulgarni nebo lascivni " zatimco kazdemu Metallschleifer ( brusici kovu)je toto jmeno byvale portugalske kolonie s capital Luanda vytisteno bez problemu
Petr Minář
@TCerny
Měl jsi se vyučit brusičem kovů a prošlo by ti to také. Zatím tu, coby dvojnásobný doktor, zostuzuješ své alma mater.
Double-doktor TCerny je krásná ukázka, že inteligence se nezíská spolu s titulem, dokonce ani se dvěma.
Uživatel_5577504
Přesně. Přesně ve stylu titulku se chovali 4 roky fialoví vlastizrádci. Takže na revanš - žádné slitování!
Josef Mysliveček
@Uživatel_5577504 Fialoví vlastizrádci? Tyhle debility už jsou tak trapné od proruských prasat 🤦🏻‍♂️
Dušan Trnka
Mertlíkovo " Zbožné prianie " ...
Josef Mysliveček
@Dušan Trnka Sundej rudý brýle a přání se stane skutečností... 🤦🏻‍♂️😅
Martin Prokeš
Perfektně popsáno a zhodnoceno,sám bych líp nenapsal,ale co s tím když lůza převzala otěže a říká "Já pán-ty pán,ale kdo má peňauze nebo alespoň jimi dsponuje,je ještě větší pán".
Dušan Trnka
@Martin Prokeš Ty nazývaš obyvateľov ČR " lůzou " ?
Uživatel_5577504
@Dušan Trnka
To jsou ti samozvaní demokrati.
Chovají se nenávistně jako bolševici. Leckdy i jako gestapo. Gestapo mělo v neděli na náměstích rojení - zadupat výsledky voleb do země, budovat kult osobnosti tupého hradního vlastizrádce bolševika. Hezky se odkopali.

Jejich Foltýn vi, jak na to. Vykopat hluboký příkop a oplotit je. A Rakušan s Fialou by v tom koncentráku rádi dělali dozorce. Ať je po jejich....Nicht wahr?!?
Josef Mysliveček
@Uživatel_5577504 Tobě ta propaganda dala pěkně na *** hloupá ovečko... 🤦🏻‍♂️😅
Petr Minář
@Uživatel_5577504
Neskuhrej, vždyť jsi za tím příkopem se svými rodnými Vasilem Trnkou a podobnými. Na tvojí straně vaše stádo pase estébák Babiš, fašista Okamůra a nácek Mrcinka se svým Turkem. A ještě pracujete na tom, aby zase přišel i RuSS. Tak na co si stěžuješ?
Josef Mysliveček
@Dušan Trnka V každém národě je třetina obyvatel labilní 🤷🏻‍♂️ i když u vás na Slovensku to vypadá na 50% a víc 🙄
Petr Minář
@Dušan Trnka
Jen Trnky. To je takové znečistění obyvatel, něco jako plívy v obilí.
bella.
🟥Mertlíku, s těmi příměry k opatrně!
Opatrně !
Začínáte být na Reflexu šovinisté.
Bacha na to ! 🟥
--------------------
KIng X
@bella. Už máš vytřenou podlahu? Tak se pusť do vaření. Vidím, že máš málo práce.
Anonym
@bella. brusic kovu Mertlik neuveritelne blaboli o "humannich architektech holocaustu"
Takove blaboly jako ty zdesji brusice kovu Mertlika by zastinily i neskutecne blaboly komunistickych novinaru ktere jsem ja v CSR zazil prvnich 30 let povalce , podobne jako ten mladsi brusic kovu Mertlik.
epr3
K Mertlíkovým hnusům a hnisům se nebudu vyjadřovat.
Dnes ráno jsem se kousnul a přečetl si hedlajny na Seznamu a Novinkách, abych se dozvěděl, kolikžeto prezidentových příznivců se sešlo na miliónkářských chvilkách jeho podpory v každé obci této země. Je tam čistá nula těchto příspěvků. Za to je tam článek o zlé AI, která údajně umazala z fotek něco příznivců z miliónkářské demonstrace 1.února.
Trošku zoufalost, ne?
Anatolij Vasil
@epr3 👍👍
Jiří Červený
@epr3 Slibuješ, že se už nebudeš vyjadřovat?
Na tebe platí věta z Cimrmanů: "Nepište, a pokud možno, nepiště vůbec".
Když přestaneš šířit ten svůj pravidelný slovní průjem, bude to pro lidstvo velká, velká ztráta. Ale lidstvo se tím nějak popasuje, neboj.
epr3
@Jiří Červený Jirko, co takhle číst pozorně a ještě u toho zkusit přemýšlet? Když napíšu že....k Mertlíkovým hnusům a hnisům se nebudu vyjad­řovat­...nor­mální si to vyloží tak, že se nebudu vyjadřovat k jeho aktuálním kydům v tomto článku.
Jinak ti mohu slíbit, že se vyjadřovat budu kdykoliv budu mít pocit, že mám k tématu co říct.
Ale máš pravdu, lidstvo se tím nějak popasuje, neboj.
KIng X
@epr3 Vjádřil ses k čemu ses nechtěl vyjadřovat. Nedělej ze sebe debila ještě většího než jsi, ok?
epr3
Ale jak jsi to zjistil, Klingone? Pokud sem něco napíšu, tak proto, protože mám k tématu co říct a když nemám co říct k tématu, tak to řádně uvedu a vyjádřím se k něčemu jinému, tak jako v tomto případě.
Tak co ještě nechápeš? Vysvětlím, jsem dneska trpělivý.
KIng X
@epr3 Zatím se ti to povedlo jen omylem. Dnes.
Dušan Trnka
@Jiří Červený Cimrmani ? Ktorí konkrétne, tí od komunistu Z. Svěráka ?
KIng X
Koblihy nejsou nic jiného než Stockholmský syndrom. Zmanipulované oběti. Namotal si je perfektně, ti už nemají šanci. Velká chyba, že si myslí, že jeho předstírané city platí na všechny. Na to dojede. Příčetní ho ubijou. Možná pověsí. Dost riskuje. Tohle švejkováním tentokrát neskončí. Jak do něj vidíš, nemá nad tebou ŽÁDNOU MOC. Manipulátor. Dlouho srát nebude. Češi nemají maďarské geny.

Pohlídejte si Bartkovského. To jeho "nechci se pana Babiše dotknout, nevím jak to opravdu myslel" je red flag jako prase. Vždycky manipulativně, vole. Jak bureš otevře držku, hlídej si hodnoty a peněženku.
epr3
@Klingon Ty když otevřeš držku, tak je vždycky totální blbost a konstrukt, který přesně odpovídá tvé mentální ubohosti.
Jiří Červený
@epr3 Hezký oxymoron číst, že Epr kohokoliv viní z mentální ubohosti.
epr3
@Jiří Červený O tobě jsem to ještě nenapsal, ale začínám o tom uvažovat.
bella.
🟥@epr3
Když odpovídáme těnto mentálům Rexlex nás na jejich udání umaže.
Mentálové stejně nechápou , i kdyby se člověk roztrhal a polopatě je vzdělával. Co jim naservíruje Lukačevič , Deník N a Reflex je pro ně svatý , tak ať si tady povídají mezi sebou. O to kratší zisk Reflex bude mít , kdo by to pak četl
🟥
epr3
@bella. 👍
Josef Mysliveček
@bella. A idioti se poplácali po zádech aby se ve svých retardovaných názorech podpořili... 🤦🏻‍♂️😅 Vy dva opravdu ani trochu nevidíte co jste za vygumovaný idioty? 😳 To je síla 🤦🏻‍♂️😅🤣
Frantisek Najman
Ten Mertlík dokáže psát jen své ubohé bláboly. Volby jsou přece proto, aby voliči rozhodli a ne pak nějaká skupina vyděděnců.
Josef Mysliveček
@Frantisek Najman Zde rozhodl Babiš, ne voliči... 🤦🏻‍♂️
Ivana Tůmová
Kdy už pochopí tito bystří hoši,že jsou jen nádeníci, které si Babiš najal na jednorázovou službu?
Výsledky voleb respektuju, to ale neznamená že mi z nich není špatně.
Anton Augustin
@Ivana Tůmová
Špatně mi bylo za fialovo vlády, vidíte a čtyři roky jsem přežil.
Josef Mysliveček
@Anton Augustin Takže vám je už dobře z hajzlů? Vy budete asi jinej oddíl... 🤦🏻‍♂️😅
Bubák Bubák
@Ivana Tůmová navrhuji volby zrušit. Důvod: třetina stejně k volbám nechodí. Třetina NIKDY s výsledkem nesouhlasí. Zbývá třetina která to prezentuje slovy ze dvou zel jsem volil to menší , tak ho musím teď obhajovat. Vládu může sestavit nějaká umělá inteligence, stejně bude časem řídit úplně všechno.
bella.
🟥@Ivana Tůmová
Pokkud lítáte s Milionem dobře placených chvilek na demonstrace tak volby nerespektujete .A to co jste zady vyplodila do respektu má daleko ( ale do Reflexu blízko)

Madam, přeberte si to ! 🟥
Josef Mysliveček
@bella. Partu dobytků z SPD a Motoristů lidé nezvolili... Madam, přeberte si to! 🤦🏻‍♂️
bella.
🟥@Josef Mysliveček
Typické pro opozici je že když jsou v úzkých, jsou vulgární, včetně Pekarky, Decroix , Němcové, Nerudové , Vystrčila, Jakoba, Hřiba atd.
Víš co ?
Přebrala jsem si to tak, že Mysliveček mi za debatu nestojí, nic se od něho nenaučím.
Od malička jsem měla zákaz stýkat se, bavit se , kamarádit s méně chytrými dětmi. Rodiče věděi proč. Já už taky
Takže čau, Myslivče! Máš tady sobě rovné, já to nejsem 🟥
ziegenbock halterei
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anonym
Teprve po me illegalni emigraci pred 50 lety jsem v Nemecku zjistil, ze Israel kazdy rok!! k vyroci kvetnove porazky nacistu posilal podekovani Sovetskemu Svazu za zachranu obrovskeho mnozstvi zivotu zidu behem 2.svetove valky , v niz bylo zabito 27 milionu rusu, 16 mil. cinanu , 400 000 us vojaku etc.

Zdejsi brusic kovu Mertlik oponuje themaimanentne Israeli a zde pise ze " "architekti holocaustu se diky svemu amaterismu museli rdit ( kvuli svemu humanismu ) oproti daleko vrazednejsimu Sovetskemu svazu.
Prestoze je Mertlik jen o nekolik let mladsi nez ja ( Mertlik je r. 45 !) nacisticke bestie za valky v Praze nezazil , takze muze zde v Cesku produkovat sve blaboly o "rdicich se humnnich architektech holocaustu", kteri jsou dle tohoto udesneho Mertlika slabym odvarem Rude armady. a ze cesky premier Babis je dle tohoto brusice kovu "stejny jako Göring " a la longue.
Petr Minář
@TCerny
Dvojnásobný "dochtor" si zase vypláchl hubu s "brusičem kovů". A zablábolil o 45. Znáš inteligente větu "čo bolo, to bolo" ? Až tu bude diskuze o dějích roku čtyřicátého pátého, bude tvůj příspěvek snad adekvátní. Teď je tu debata o "pokračovatelích" v nacistickém díle - a ti jsou nyní, to je paradox, doktore, ve fašistickém RuSSku. Tvůj blábol o brusiči na tom nemůže bohužel nic změnit. Stejně jako na tom, koho svými slovy připomíná estébácký kriminálník Babiš, premiér vlády hnusu.
Josef Mysliveček
@TCerny Přesně tak, Heil Putin!✋🏻😎
To je zase materiál... 🤦🏻‍♂️😅
Anonym
@Josef Mysliveček pane Mylivecek ( to byl i znamy ceskoslovensky psychiatr a ja slozil v r. 1963 zkousku z psychiatrie na FVLKU u 2 metroveho prof. Vondracka prekvapive na vybornou , ale jsem pouze chirurg i kdyz doposud jen 60 let) a v r. 45 mne v Praze osvobodila Ruda armada od nacistickych bestii a proto jsem ji vdcny jako Israel.
Vas i brusice kovu Mertlika zase osvobodil nekdo jiny a tak jste s brusicem vdecni zase nekomu jinemu, coz je zcela pochopitelne.
Bleiben Sie gesund und machen Sie es gut !
Alena Polednova
Vážený pane, skláním se , lépe to vystihnout nelze, plně se s vámi ztotožňuji.
Děkuji
Uživatel_5676142
... nemá cenu se zde pouštět do diskuse s místními " odborníky na všechno ".
Pane autore děkuji za skvělý a výstižný článek . stálé zdraví ....
Pavel Nyklíček
Stáří nemusí být vždy synonymem moudrosti....
Ladislav Pelánek
Někdo to zde po 5 demolici musí dát do pořádku! Konečně máme premiéra za kterého se nemusíme stydět! ANO 🇨🇿🇨🇿🇨🇿
torstt
@Ladislav Pelánek : Podepisuji !
Anatolij Vasil
@torstt 👍👍
Anatolij Vasil
@Ladislav Pelánek 👍👍
Josef Mysliveček
@Ladislav Pelánek Takže čím větší hajzl tím lépe? 😳 Vy jste hrdý na Slovenského STbáka který klidně i křivě přísahá na své děti a vyhýbá se trestní odpovědnosti? A že okradl stát přes 7 miliard vám taky nevadí? 😳 Gratuluji, to jste pěkný 🐷 a další 🐷🐷🐷 vám tleskají, to je síla 🤦🏻‍♂️😅
Tomáš Kosík
@Josef Mysliveček zavři rypak ty tupá luzovzdyt jste k smíchu totálně😆
Anonym
Udesny Mertlik pise : ....masových vražd, před nimiž se architekti holocaustu rdí hanbou nad svým amatérismem, byla utopena v krvi..a prirovnava premiera tohoto Ceska ke Göringovi!"
V dobe invase SSSR do Madarska v r. 56 vyuceny brusic kovu Mertlik, ktery je jen o 2 roky mladsi nez ja architekty holocaustu i Hermana Göringa zazil jen jako batole narozene v r. 45 , proto je jeho zdejsi produkce tak neskutecne slabomyslna stejne jako byla produkce novinaru v CSR ktere jsem prvnich 30 let po valce ja stejne jako on zazil.
Jak tento udesny vyuceny brusic kovu , ktery v r. 70 se uchytil v Armadnim umeleckem souboru CSR muze nazyvat
" architekty holocaoustu rdici se amatery" to snad vi jen Reflex .cz ktery clanek Mertlika necha in situ.
Mne v r. 45 zachranila zivot Ruda Armada a v mem 83 letem zivote jsem nepoznal vetsi bestie nez byl nemecti naciste i kdyz poslednich 50 let jsem coby chirurg nyni s 60 letou praxi obcanem Nemecka , na tech 30 let stravenych v CSR po valce vzpominam ex post positivne
torstt
Musím se podívat na 4 roky staré články p. Mertlíka. Když po minulých volbách paní demogradka Pekarová říkala, že opozice má jen sedět v koutě a šoupat nohama, p. Mertlík nepochybně psal, že Petr Fiala je jako Hermann Goring!
Petr Klimánek
nesmyslné srovnání , autor asi adoruje fašismus , nebo co
Petr Minář
Vždy vzpomenu Yvese Montanda a jeho píseň "hněv lidu jako vlna" - nad Česko se vzpíná. A hned následuje druhá vlna - vlna vzteku vítězů voleb. Velké bude mrzeníčko, není to jen Praha. Takhle si vítězství čestislepenec nepředstavuje!
A jako vždy, vylezou koaliční tupci s jejich "byli tam samí Ukrajinci" a "volby se rozhodují ve volebních místnostech, ne řvaním na náměstích". Při tom tuto zhovadilost o "volbách" tvrdí - jen stoupenci momentálně vládnoucího šestislepence, nikdo jiný. Na demonstracích NIKDE nezaznělo, že jde o nějaké nové volby (Ukrajincům se volala sláva a vyslovovala podpora)..
Takže, Babišovy koblihy, soudruzi od Okamůříchfašistů, nacističtí soukmenovci, a také drzý estébáku Babiši, vy všichni "vítězové" voleb:
lidé, občané, se sešli, aby takové sebrance jako vy řekli, že vláda si nemůže myslet, že protože ji sestavují vítězové voleb, si může a bude dělat, co se jí a její volitelské sběři zlíbí, bez ohledu na zákony a zájmy státu, jemuž tato vláda křivopřísežníka Babiše PŘÍSAHALA věrnou službu. A bez ohledu na to, že to už zkoušeli před ní třeba ten Göring nebo zde v Česku vrah Gottwald, a nějaký čas jim to fungovalo.
Petr Klimánek
@Petr Minář jen se vztekej , stejně ti to nepomůže , ať tě netrefí pepka
torstt
@Petr Minář : Znovu a znovu obdivuji voliče současné opozice, s jakou noblesou, nadhledem a klidem přijali porážku v demokratických volbách, uznali neúspěch svých favoritů a popřáli vítězům hodně štěstí a úspěchů v budoucí práci. Mají můj naprostou úctu a respekt ! Bravo !
Petr Minář
@torstt
Moc vlastního v hlavě nemáš, když jsi se nezmohl na víc, než papouškovat slova svého guru, o kterých je článek a pro jednodušší jako ty jsou dokonce v nadpisu, takže ani číst článek netřeba.
Takže úcta a respekt patŕí tobě. A mne těší, že v ANO se skrývá takový think-tank. Alespoň to nebude dlouho trvat.
Anatolij Vasil
@Petr Minář Velmi nás těší tvůj vztek,který je ti stejně na dvě věci na h.a na nic.Vitezove budou ve vládě 4roky a možná i více.A ty se můžeš vzteky třeba zadusit.
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pepa Zahrádka
@Uživatel_5577504 Buď nemáte paměť, nebo neumíte pracovat s informacemi a nebo jen sprostě lžete a navíc urážíte. Takto to bylo anonymní slabochu od klávesice.

„Kdo chtěl ruský Rosatom přivést do tendru na dostavbu Dukovan, měl by mlčet v koutě a šoupat nohama.“¨
Předsedkyně Poslanecké sněmovny tento výrok poprvé použila v souvislosti s kritikou opozice (zejména Karla Havlíčka z hnutí ANO) během energetické krize. Reagovala tak na rady a kritiku ohledně energetické bezpečnosti od politiků, kteří v minulosti prosazovali účast ruské firmy Rosatom v tendru na nové jaderné bloky v Dukovanech.
Časté interpretace a upřesnění
Záměrná zkratka: Opoziční politici výrok často zkracují na tvrzení, že „opozice má jen šoupat nohama“, což Pekarová Adamová označuje za dezinterpretaci.
Trvající postoj: Politička si za výrokem stojí i s odstupem času a zdůrazňuje, že se vztahoval ke konkrétní odpovědnosti za energetickou závislost na Rusku, nikoliv k obecnému právu opozice mluvit.
Uživatel_5577504
@Pepa Zahrádka
Seďte koutě a soupeře nohama, vlastizrádci. Prohráli jste.
Pepa Zahrádka
@Uživatel_5577504 Ve které části vesmíru je 6,77% hlasů ve volbách vítězství, protože na zemi pořád platí matematika.
Petr Minář
@Pepa Zahrádka
Doufám, že tento etalon rudohnědé sprostoty (za kterou by ho vykopli i leckde z putyky), 5577504, bude administrátorem také patřičně odměněn.
Anatolij Vasil
@Petr Minář To už víme že jsi nula slaboch poseroutka,kterej se může jen na udávání.Ty jsi musel bejt hodně rezanej v mládí a možná i ve stáří.
Pepa Zahrádka
@Petr Minář Hned by začal kňučet o cenzuře, umlčování a právu na názor. To že je jen sprostý prosťáček mu nedochází.
Jiří Mucha
@Uživatel_5577504 Používání vulgarismů a komolení jmen vypovídá nejvíce o autorově nevyspélosti. Chcete se vyrovnat ruské k***ě Ľuboši Blahovi (děkuji autorovi za připomenutí)?
Miroslav Kašpar
Inu, to, že "spodina rozhodla", ještě neznamená, že se vůdce té bandy zemských škůdců, agent Bureš, může oprávněně srovnávat s kýmkoliv významnějším, než byl feldkurát Otto Katz
Petr Klimánek
@Miroslav Kašpar ty máš vymaštěnou palici chytrolíne , já ti dám spodinu , že pojedeš jak blesk kašpare jeden
Miroslav Kašpar
@Petr Klimánek Vlk taky sliboval
torstt
@Miroslav Kašpar : Pokud samozvaní vykladači pravdy kastují občany na spodinu a lepšo­dobro­demo­kraty, pak považuji za svou občanskou povinnost bojovat o zařazení své osoby mezi spodinu, lůzu, svoloč, dezoláty, populisty, ztroskotance, zaprodance, agenty a narativy a být na to zcela hrdý.
Miroslav Kašpar
@torstt Hehehe, máš snad pro voliče, pro které je zásadní volební preferencí slíbený kus žvance a smyslem života pak "mít více, než má soused", vhodnější označení, než "spodina"? Pokud ano, rád bych to označení znal
torstt
@Miroslav Kašpar : Jistě. Časem třeba: Mukl, pétépák nebo disident.
Anatolij Vasil
@torstt 👍👍
Uživatel_89263
@Miroslav Kašpar kašpare kašpare měl by jsi se polepšit nejsi vůbec veselý kašpar spíše dementní deprivant
Miroslav Kašpar
@Uživatel_89263 Ale jdi,ty, jsem vesel a mám se fajn. Však posuď sám: http­s://me­dium­.sez­nam.cz­/cla­nek/mi­roslav-kaspar-mam-se-fajn-177836, http­s://ww­w.you­tube­.com/s­horts/­Cp5pJl­6kGFk
Petr Klimánek
@Miroslav Kašpar ale koho to zajímá , že se máš fajn. proč nám to tu cpeš kašpare ?
Uživatel_5351925
@Miroslav Kašpar Pěkné, ještě více fajn to bude za necelé 4 roky.
Ale sdílím Váš optimismus. Jen vydržet.
Tomáš Kosík
@Miroslav Kašpar co chceš od člověka co má už ve jméně že je Kašpar😆 kreten pro smích to už máš v genech ty degene, ale už sis zvykl, že se ti všichni smejoua co...