Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Andrej Babiš tvrdí stejně jako Hermann Göring: „Můžeme vše, vyhráli jsme volby, voliči rozhodli!“

29 komentářů

Uživatel_5676142
... nemá cenu se zde pouštět do diskuse s místními " odborníky na všechno ".
Pane autore děkuji za skvělý a výstižný článek . stálé zdraví ....
Pavel Nyklíček
Stáří nemusí být vždy synonymem moudrosti....
Ladislav Pelánek
Někdo to zde po 5 demolici musí dát do pořádku! Konečně máme premiéra za kterého se nemusíme stydět! ANO 🇨🇿🇨🇿🇨🇿
torstt
@Ladislav Pelánek : Podepisuji !
TCerny
Udesny Mertlik pise : ....masových vražd, před nimiž se architekti holocaustu rdí hanbou nad svým amatérismem, byla utopena v krvi..a prirovnava premiera tohoto Ceska ke Göringovi!"
V dobe invase SSSR do Madarska v r. 56 vyuceny brusic kovu Mertlik, ktery je jen o 2 roky mladsi nez ja architekty holocaustu i Hermana Göringa zazil jen jako batole narozene v r. 45 , proto je jeho zdejsi produkce tak neskutecne slabomyslna stejne jako byla produkce novinaru v CSR ktere jsem prvnich 30 let po valce ja stejne jako on zazil.
Jak tento udesny vyuceny brusic kovu , ktery v r. 70 se uchytil v Armadnim umeleckem souboru CSR muze nazyvat
" architekty holocaoustu rdici se amatery" to snad vi jen Reflex .cz ktery clanek Mertlika necha in situ.
Mne v r. 45 zachranila zivot Ruda Armada a v mem 83 letem zivote jsem nepoznal vetsi bestie nez byl nemecti naciste i kdyz poslednich 50 let jsem coby chirurg nyni s 60 letou praxi obcanem Nemecka , na tech 30 let stravenych v CSR po valce vzpominam ex post positivne
torstt
Musím se podívat na 4 roky staré články p. Mertlíka. Když po minulých volbách paní demogradka Pekarová říkala, že opozice má jen sedět v koutě a šoupat nohama, p. Mertlík nepochybně psal, že Petr Fiala je jako Hermann Goring!
Petr Klimánek
nesmyslné srovnání , autor asi adoruje fašismus , nebo co
Petr Minář
Vždy vzpomenu Yvese Montanda a jeho píseň "hněv lidu jako vlna" - nad Česko se vzpíná. A hned následuje druhá vlna - vlna vzteku vítězů voleb. Velké bude mrzeníčko, není to jen Praha. Takhle si vítězství čestislepenec nepředstavuje!
A jako vždy, vylezou koaliční tupci s jejich "byli tam samí Ukrajinci" a "volby se rozhodují ve volebních místnostech, ne řvaním na náměstích". Při tom tuto zhovadilost o "volbách" tvrdí - jen stoupenci momentálně vládnoucího šestislepence, nikdo jiný. Na demonstracích NIKDE nezaznělo, že jde o nějaké nové volby (Ukrajincům se volala sláva a vyslovovala podpora)..
Takže, Babišovy koblihy, soudruzi od Okamůříchfašistů, nacističtí soukmenovci, a také drzý estébáku Babiši, vy všichni "vítězové" voleb:
lidé, občané, se sešli, aby takové sebrance jako vy řekli, že vláda si nemůže myslet, že protože ji sestavují vítězové voleb, si může a bude dělat, co se jí a její volitelské sběři zlíbí, bez ohledu na zákony a zájmy státu, jemuž tato vláda křivopřísežníka Babiše PŘÍSAHALA věrnou službu. A bez ohledu na to, že to už zkoušeli před ní třeba ten Göring nebo zde v Česku vrah Gottwald, a nějaký čas jim to fungovalo.
Petr Klimánek
@Petr Minář jen se vztekej , stejně ti to nepomůže , ať tě netrefí pepka
torstt
@Petr Minář : Znovu a znovu obdivuji voliče současné opozice, s jakou noblesou, nadhledem a klidem přijali porážku v demokratických volbách, uznali neúspěch svých favoritů a popřáli vítězům hodně štěstí a úspěchů v budoucí práci. Mají můj naprostou úctu a respekt ! Bravo !
Petr Minář
@torstt
Moc vlastního v hlavě nemáš, když jsi se nezmohl na víc, než papouškovat slova svého guru, o kterých je článek a pro jednodušší jako ty jsou dokonce v nadpisu, takže ani číst článek netřeba.
Takže úcta a respekt patŕí tobě. A mne těší, že v ANO se skrývá takový think-tank. Alespoň to nebude dlouho trvat.
Anatolij Vasil
@Petr Minář Velmi nás těší tvůj vztek,který je ti stejně na dvě věci na h.a na nic.Vitezove budou ve vládě 4roky a možná i více.A ty se můžeš vzteky třeba zadusit.
Uživatel_5577504
Nevykládala pyča Pekari, že opozice má sedět v koutě a šoupat nohama? Tak konečně se jim to splnilo. Super!
Pepa Zahrádka
@Uživatel_5577504 Buď nemáte paměť, nebo neumíte pracovat s informacemi a nebo jen sprostě lžete a navíc urážíte. Takto to bylo anonymní slabochu od klávesice.

„Kdo chtěl ruský Rosatom přivést do tendru na dostavbu Dukovan, měl by mlčet v koutě a šoupat nohama.“¨
Předsedkyně Poslanecké sněmovny tento výrok poprvé použila v souvislosti s kritikou opozice (zejména Karla Havlíčka z hnutí ANO) během energetické krize. Reagovala tak na rady a kritiku ohledně energetické bezpečnosti od politiků, kteří v minulosti prosazovali účast ruské firmy Rosatom v tendru na nové jaderné bloky v Dukovanech.
Časté interpretace a upřesnění
Záměrná zkratka: Opoziční politici výrok často zkracují na tvrzení, že „opozice má jen šoupat nohama“, což Pekarová Adamová označuje za dezinterpretaci.
Trvající postoj: Politička si za výrokem stojí i s odstupem času a zdůrazňuje, že se vztahoval ke konkrétní odpovědnosti za energetickou závislost na Rusku, nikoliv k obecnému právu opozice mluvit.
Uživatel_5577504
@Pepa Zahrádka
Seďte koutě a soupeře nohama, vlastizrádci. Prohráli jste.
Pepa Zahrádka
@Uživatel_5577504 Ve které části vesmíru je 6,77% hlasů ve volbách vítězství, protože na zemi pořád platí matematika.
Petr Minář
@Pepa Zahrádka
Doufám, že tento etalon rudohnědé sprostoty (za kterou by ho vykopli i leckde z putyky), 5577504, bude administrátorem také patřičně odměněn.
Anatolij Vasil
@Petr Minář To už víme že jsi nula slaboch poseroutka,kterej se může jen na udávání.Ty jsi musel bejt hodně rezanej v mládí a možná i ve stáří.
Miroslav Kašpar
Inu, to, že "spodina rozhodla", ještě neznamená, že se vůdce té bandy zemských škůdců, agent Bureš, může oprávněně srovnávat s kýmkoliv významnějším, než byl feldkurát Otto Katz
Petr Klimánek
@Miroslav Kašpar ty máš vymaštěnou palici chytrolíne , já ti dám spodinu , že pojedeš jak blesk kašpare jeden
Miroslav Kašpar
@Petr Klimánek Vlk taky sliboval
torstt
@Miroslav Kašpar : Pokud samozvaní vykladači pravdy kastují občany na spodinu a lepšo­dobro­demo­kraty, pak považuji za svou občanskou povinnost bojovat o zařazení své osoby mezi spodinu, lůzu, svoloč, dezoláty, populisty, ztroskotance, zaprodance, agenty a narativy a být na to zcela hrdý.
Miroslav Kašpar
@torstt Hehehe, máš snad pro voliče, pro které je zásadní volební preferencí slíbený kus žvance a smyslem života pak "mít více, než má soused", vhodnější označení, než "spodina"? Pokud ano, rád bych to označení znal
torstt
@Miroslav Kašpar : Jistě. Časem třeba: Mukl, pétépák nebo disident.
Anatolij Vasil
@torstt 👍👍
Uživatel_89263
@Miroslav Kašpar kašpare kašpare měl by jsi se polepšit nejsi vůbec veselý kašpar spíše dementní deprivant
Miroslav Kašpar
@Uživatel_89263 Ale jdi,ty, jsem vesel a mám se fajn. Však posuď sám: http­s://me­dium­.sez­nam.cz­/cla­nek/mi­roslav-kaspar-mam-se-fajn-177836, http­s://ww­w.you­tube­.com/s­horts/­Cp5pJl­6kGFk
Petr Klimánek
@Miroslav Kašpar ale koho to zajímá , že se máš fajn. proč nám to tu cpeš kašpare ?
Uživatel_5351925
@Miroslav Kašpar Pěkné, ještě více fajn to bude za necelé 4 roky.
Ale sdílím Váš optimismus. Jen vydržet.